Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rugaminte pentru un comision (din Bucureşti )

subsemnatul2012

Postări Recomandate

Salut! Este cineva din Sec .3 Bucuresti, care poate sa-mi cumpere ceva si sa-mi trimita colet in Gorj ? Este vorba de un radio.Multumesc !

Persoana respectivă nu poate trimite personal colete.

Editat de validae
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• subsemnatul2012

4

• modoran

2

• validae

1

Top autori în acest subiect

De ce nu trimite persoana respectiva colete ?   Puteti achita in avans daca persoana nu are incredere si apoi trimite chiar dvs curierul la adresa sa ridice aparatul de radio si sa-l transporte la dvs acasa, totul pe banii dvs, persoana cu aparatul nu trebuie sa faca nimic.

Link spre comentariu

Daca persoana mi-a raspuns ca nu trimite colete,nu am mai intrat in alte detalii.Am incercat sa caut pe cineva ,care sa il cumpere,iar eu sa ii achit contravaloarea+transport+deranj.

Link spre comentariu

Poate persoana nu vrea sa se deplseze de acasa si nu cunoaste posibilitatea mentionata de mine, nu are nici un motiv sa o refuze. Daca totusi o face nu-ti mai bate capul.

Tu trimiti pe cineva sa ridice produsul, care este chiar curierul. Tu dai comanda la curier si platesti, in calitate de destinatar.

Editat de modoran
Link spre comentariu

De ce trebuie să se comenteze atâta pe tema motivului ?.Dacă e cineva din Bucureşti dispus să facă un comision, să răspundă pe acest topic.Nu e un topic de Discuţii diverse....

Vă rog să nu mai interveniţi dacă nu aveţi de gând să ajutaţi efectiv iniţiatorul !

Editat de validae
Link spre comentariu

Se poate inchide/sterge.Nu am gasit pe nimeni,sa ma ajute.Pacat! Omul m-a asteptat.Pana la urma l-a vandut.Ms moderatorului ptr ajutor !Sanatate!

Editat de subsemnatul2012
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări