Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

receptor satelit Humax Digi +2

Postări Recomandate

Buna ziua ,

am acest receptor  si as vrea sa-l folosesc pentru receptia programelor FTA de pe Astra . Dar se pare ca are instalat ceva soft de la  Digi  , fiindca nu gaseste nici un post pe satelitul respectiv . Daca stiti cumva un remediu , alt soft, sa incerc .

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Seppy

3

• iuliantv

2

• SASSU

1

• mihai1979

1

Top autori în acest subiect

nu mai pot fi folosite la liber,au soft personalizat,greu de hack-uit,oricum un receptor satelit fta s2 e destul de ieftin pana in 200lei

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

@ Seppy . Intra in lista de sateliți . Alege Astra . Tot acolo te uiți unde e lista de transponderi. Daca nu are nici unul .. intri pe net și i adaugi tu manual cu telecomanda. Pui vreo 5/6 transponderi, memorezi totul și înainte de a da căutare bifezi opțiunea de căutare a listei complete . Ar trebui sa și ia automat și alte frecvente ce le găsește. Cam atât se poate face ....

Link spre comentariu

asta am facut deja , ma lasa sa aleg satelitul si transponderele  ,dar la cautare nu  gaseste nimic nici TV nici radio , nici FTA nici altceva . Intreadevar  un receptor fta nu e asa scump ,  dar am vrut sa incerc

Multumesc pentru raspunsuri

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Seppy a spus:

asta am facut deja , ma lasa sa aleg satelitul si transponderele  ,dar la cautare nu  gaseste nimic nici TV nici radio , nici FTA nici altceva . Intreadevar  un receptor fta nu e asa scump ,  dar am vrut sa incerc

Multumesc pentru raspunsuri

stiu ca ,,candva,, pe la unele receptoare,mergea doar daca receiverul avea un card valid,si era fixat si pe satelitul distribuitorului ,,thor,, intelsat in cazul tau,

deci un card valid receiverul montat pe 2 antene sau 2 lnb-uri unul sa fie neaparat digi si doar atunci iti dadea voie si pe alt sateliti

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări