Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare Win7

Ovidanie

Postări Recomandate

Este vorba de un desktop Fujitsu E700 cu licenta. M-am apucat sa-i reinstalez windows-ul fara sa verific ce versiune era deja instalata. Am incercat sa instalez Windows 7 Pro de pe DVD original. Primesc mesaj de eroare ca serialul nu corespune versiunii de Windows.

Unde gresesc?

y4mvV8jKC7RVToS9jYFtNzZaLU54Gi1Y-r1eVv2z

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

2

• validae

1

• alexy

1

• IAndras

1

Top autori în acest subiect

DVD-ul a venit impreuna cu acel laptop ? Daca nu atunci e normal ca sa nu corespunda cheia de licenta de pe laptop cu kit-ul de instalare de pe DVD.

Fiecare cu cheia de licenta proprie. Mai este si chestia oem versus retail sau alte variante, aspect care trebuie luat in considerare acolo unde conteaza.

Parca pot fi si imperecheri laptop-kit de instalare care sa nu permita instalarea pe alt sistem sau pe sistem fabricat de alt producator la Windows 7.

Link spre comentariu

Adevarul e ca nu am incercat sa activez online. Fara conexiune la net am instalat Win si am incercat sa introduc serial-ul.

Nu am DVD-ul original de la Fujitsu E700, am un DVD original cu Win7 Pro care a venit cu un pachet de licente, nu am avut probleme cu activarea acelor licente.

Voi incerca activarea online.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări