Ovidanie Postat Mai 22, 2020 Partajează Postat Mai 22, 2020 Este vorba de un desktop Fujitsu E700 cu licenta. M-am apucat sa-i reinstalez windows-ul fara sa verific ce versiune era deja instalata. Am incercat sa instalez Windows 7 Pro de pe DVD original. Primesc mesaj de eroare ca serialul nu corespune versiunii de Windows. Unde gresesc? Link spre comentariu
validae Postat Mai 22, 2020 Partajează Postat Mai 22, 2020 Trebuia probabil să-i faceţi ,,upgrade,, nu instalare nouă.Astfel ar fi fost valabilă cheia veche de licenţă. Link spre comentariu
IAndras Postat Mai 22, 2020 Partajează Postat Mai 22, 2020 DVD-ul a venit impreuna cu acel laptop ? Daca nu atunci e normal ca sa nu corespunda cheia de licenta de pe laptop cu kit-ul de instalare de pe DVD. Fiecare cu cheia de licenta proprie. Mai este si chestia oem versus retail sau alte variante, aspect care trebuie luat in considerare acolo unde conteaza. Parca pot fi si imperecheri laptop-kit de instalare care sa nu permita instalarea pe alt sistem sau pe sistem fabricat de alt producator la Windows 7. Link spre comentariu
alexy Postat Mai 22, 2020 Partajează Postat Mai 22, 2020 Nu ai DVD-ul ,original pentru Fujitsu E700 , licenta , a memorato in placa de baza , mai bine reinstalezi un windows 7 ,original Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 22, 2020 Partajează Postat Mai 22, 2020 Windows 7 Pro OA > OA= online activated . https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&ei=c_DHXvWlHvGLmwX7vpSwDw&q=Windows+7+Pro+OA+download&oq=win7+pro+oa&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgAMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHUABYAGDLM2gAcAJ4AIABAIgBAJIBAJgBAKoBB2d3cy13aXo&sclient=psy-ab Cel mai sigur pe site la producator dupa SN laptop , daca nu gasiti in link . Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 23, 2020 Autor Partajează Postat Mai 23, 2020 Adevarul e ca nu am incercat sa activez online. Fara conexiune la net am instalat Win si am incercat sa introduc serial-ul. Nu am DVD-ul original de la Fujitsu E700, am un DVD original cu Win7 Pro care a venit cu un pachet de licente, nu am avut probleme cu activarea acelor licente. Voi incerca activarea online. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 23, 2020 Partajează Postat Mai 23, 2020 Activezi online cu cheia de pe eticheta . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum