Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sharp model LC-40CFG6452E

Postări Recomandate

Buna ziua !

Tv.ul se vede cu purici pe toate canalale, inclusiv pe reteaua de internet, youtube si netflix. Pare sa fie alterare soft la setarile pentru Panel, insa nu stiu cine contine setarile de panel,SPI-ul sau NAND.ul.Apelez la experienta dvs., nu stiu din ce poate sa fie. Placa este TP.MS6486.PB711. Atasez poze. 

20200521_161936.jpg

20200521_161920.jpg

20200521_154803.jpg

20200521_154551.jpg

20200521_154642.jpg

20200521_165525.jpg

Editat de Alextv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alextv

3

• iuliantv

2

• Florinel TV

2

Zile populare

purici colorati,da e posibil sa fie soft,incercati menu service menu 1147,un reset sau in setari panel trebuie sa aveti ceva optiuni bite 6-8-10-16,incercati schimbarea pana la o imagine corecta

Link spre comentariu
Acum 6 minute, iuliantv a spus:

purici colorati,da e posibil sa fie soft,incercati menu service menu 1147,un reset sau in setari panel trebuie sa aveti ceva optiuni bite 6-8-10-16,incercati schimbarea pana la o imagine corecta

OK.incerc....Multumesc .

Link spre comentariu

Panelul cred ca se afla in spi, pureci ii face din selector, trebuie desfacut selectorul pe partea cu lipituri si cu mare atentie trebuie lipit roata imprejur masa de la placa selector cu mijlocul din tabla de la selector, undeva nu face masa pe placa, fisuri la lipituri :reytre

Link spre comentariu

Tv.rezolvat. Ce nu stiam eu, era codul de intrare in menu service la placa asta. Atasez poze . Era din setarile de la panel , sectiunea cu nr.8 -Lvds Dither -intr.o alta pozitie decat "0" Am dat clic pe ea si si.a revenit imaginea. Sper sa tina :)Va multumesc pentru interventie.

20200521_182838.jpg

20200521_181914.jpg

20200521_181859.jpg

Editat de Alextv
Link spre comentariu
Acum 20 minute, Florinel TV a spus:

Panelul cred ca se afla in spi, pureci ii face din selector, trebuie desfacut selectorul pe partea cu lipituri si cu mare atentie trebuie lipit roata imprejur masa de la placa selector cu mijlocul din tabla de la selector, undeva nu face masa pe placa, fisuri la lipituri :reytre

omul a precizat ca si pe youtube face la fel,deci tunerul iesea din discutie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări