Kendryk Postat Mai 24, 2020 Autor Partajează Postat Mai 24, 2020 Acum 16 ore, sesebe a spus: Poate e același. Sau poate e cineva care se distrează. Rețineți ca știa ce tip de condesatori sint aia verzi dar "nu știa" chestii mai elementare. Nu sunt cine ziceți voi in fine stiam ce sunt deoarece i-am căutat pe net denumirea Link spre comentariu
alf Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Daca vrei sa ti se raspunda, posteaza imagini cu ce ai realizat practic! Altfel este can-can... Link spre comentariu
Kendryk Postat Mai 25, 2020 Autor Partajează Postat Mai 25, 2020 Are cineva o schema de amplificare cu d1273 npn 40 w? Link spre comentariu
vijelie02 Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 Alti tranzistori nu ai? Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 Pt un amplificator care sa se poată nu-mi amplificator cam trebuie vreo 5-6 tranzistori dintre care 2 de putere, asta doar pt un canal. Cu 5-6 tranzistori bunisori poți spera sa obții chiar și peste 10W la o calitate care să-ți permită sa asculți și muzica la el. Link spre comentariu
Kendryk Postat Mai 25, 2020 Autor Partajează Postat Mai 25, 2020 (editat) Acum 17 minute, sesebe a spus: Pt un amplificator care sa se poată nu-mi amplificator cam trebuie vreo 5-6 tranzistori dintre care 2 de putere, asta doar pt un canal. Cu 5-6 tranzistori bunisori poți spera sa obții chiar și peste 10W la o calitate care să-ți permită sa asculți și muzica la el. Am 3 bucăți de d1273 și m-am uitat pe datasheet și scot cam 40w fiecare și mai am un p7nk80zfp care scoate și el un 30 w dar acum conteaza schema și cu d1273 nu găsesc Editat Mai 25, 2020 de Kendryk Adaugari Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 Puterea aia e disipata, nu intru in detalii in ce conditii, nicidecum putere "scoasa". Eu zic sa treci la alt subiect. Link spre comentariu
Kendryk Postat Mai 25, 2020 Autor Partajează Postat Mai 25, 2020 Acum 17 minute, Thunderer a spus: Puterea aia e disipata, nu intru in detalii in ce conditii, nicidecum putere "scoasa". Eu zic sa treci la alt subiect. Scuze dacă vorbesc prosti dar as vrea cu unu din ei sa fac măcar un bass sa ascult măcar muzica cât timp fac altu mai bun Link spre comentariu
maxente Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 Subiectu asta e doar troll si atat. Am cerut eu si colegii niste poze cu ce are acolo sau ce s-a lucrat si pauza. Se tot cere si intreaba aiureli. Link spre comentariu
Kendryk Postat Mai 25, 2020 Autor Partajează Postat Mai 25, 2020 (editat) Acum 38 minute, maxente a spus: Subiectu asta e doar troll si atat. Am cerut eu si colegii niste poze cu ce are acolo sau ce s-a lucrat si pauza. Se tot cere si intreaba aiureli. Ce ai vrea sa pun ca de la începutul topicului am fost luat in gluma deloc in serios și dacă te uiti atent la topic sfaturi pt începători asa ca nu comentați aiurea Spune-ți ceva ce sa invat pentru început am făcut o schema care acum mi se pare simpla cu un p7nk80zfp se aude cât de cât Multumesc colegului Denis Florin care mi-a făcut-o Acum 1 oră, vijelie02 a spus: Alti tranzistori nu ai? Nu am bro tot ce am sunt piese care incerc sa le refoloseasc La 24.05.2020 la 14:15, alf a spus: Daca vrei sa ti se raspunda, posteaza imagini cu ce ai realizat practic! Altfel este can-can... Am lipit schema și rezultatul merge cât de cât la jackul de la televizor se aude mai tare cei drept dar am încercat și cu tea2025b și am dat fail de 2 ori cu scheme de la colegi Dovada ca am încercat Editat Mai 25, 2020 de Kendryk 1 Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 26, 2020 Partajează Postat Mai 26, 2020 (editat) Orice esec e o lectie invatata. Data viitoare incerci un singur montaj, ca sa nu risipesti/distrugi piese pe care nu le ai. 2 hours ago, Kendryk said: ... Am lipit schema și rezultatul merge cât de cât la jackul de la televizor se aude mai tare cei drept dar am încercat și cu tea2025b și am dat fail de 2 ori cu scheme de la colegi Dovada ca am încercat Ai pus piesele ca-n schema si discutii sau ai improvizat pe ici pe colo? Nu zic ca nu se putea si improviza, dar sunt limite peste care nu treci. Daca vrei sa te luam si in serios, nu mai folosi "bro". Editat Mai 26, 2020 de Thunderer Link spre comentariu
vijelie02 Postat Mai 26, 2020 Partajează Postat Mai 26, 2020 Bascalie in toata regula. Link spre comentariu
Kendryk Postat Mai 26, 2020 Autor Partajează Postat Mai 26, 2020 (editat) Acum 8 ore, Thunderer a spus: Orice esec e o lectie invatata. Data viitoare incerci un singur montaj, ca sa nu risipesti/distrugi piese pe care nu le ai. Ai pus piesele ca-n schema si discutii sau ai improvizat pe ici pe colo? Nu zic ca nu se putea si improviza, dar sunt limite peste care nu treci. Daca vrei sa te luam si in serios, nu mai folosi "bro". Schema cu tea2025b e făcută cum au is colegi după schemele lor,dacă nu ma insel tu mi-ai trimis o schema și eu nu aveam acei condesatori Editat Mai 26, 2020 de Kendryk Link spre comentariu
Kendryk Postat Mai 26, 2020 Autor Partajează Postat Mai 26, 2020 Schema aceasta ar merge și cu d1273 ? Link spre comentariu
alf Postat Mai 26, 2020 Partajează Postat Mai 26, 2020 Da, merge... dupa ce o realizezi, sa o asculti atent si apoi sa spui care este diferenta fata de primul amplificator cu un tranzistor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum