Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfaturi pt amplificatoare pentru incepatori

Kendryk

Postări Recomandate

Acum 27 minute, Thunderer a spus:

Zi ce ai, si-ti zic eu daca merge. Hai, ca nu e schema de pretentii si precizie.

Nu am acei condesatori de polistiren și nu stiu ce sa pun in locul lor un Facebook/Instagram pentru mai multe detali 

Link spre comentariu
Acum 55 minute, Thunderer a spus:

Baga si 10u daca ai. Electrolitici (+ catre intrare), polistiren, de care ai tu.

Pai ti-a explicat Thunderer

Link spre comentariu

Niște becuri de consum redus cu Spirala sau chiar și cu LED-uri defecte ai? 

Se mai găsesc pe acolo astfel de condesatori dar ți s-a spus ca poți pune și altceva. 

Link spre comentariu

Poate e același. Sau poate e cineva care se distrează. 

Rețineți ca știa ce tip de condesatori sint aia verzi dar "nu știa" chestii mai elementare. 

Link spre comentariu

Dacă găsești pe undeva acei condensatori din poliester și nu știi sa ii citești uită-te la video. 

Ma întreb, nu ar merge sa se înlocuiască acei condensatori din poliester cu electrolitici sau nu au aceleași caracteristici? 

Link spre comentariu

Nu e bășcălie, omul chiar vrea să facă un amplificator audio dar o sa-i fie foarte dificil.

De ce spun asta? Pentru că are un "animal de companie" (urs, tigru, crocodil ...) ce nu înțelege treaba asta cu audiofilia.

https://www.elforum.info/topic/142906-cum-dezlipesc-ci-in-capsula-dip16/?do=findComment&comment=1889881

P.s: Avea tot ce-i trebuie dacă chiar vroia să facă ceva.

Editat de Stefan
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări