Gabriel_S Postat Noiembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Acum 12 ore, Costica Tv a spus: Cu optiunea "Transmitting Search" din programul Longer daca ai rabdare cred ca vei gasi un cod, activezi "Transmitting Search" cu tasta "power" si astepti pana se opreste tv-ul, ca sa poti sa iti vezi de alte treburi, lasi tv-ul cu sonorul mai mare, cand tv-ul se opreste si nu mai auzi sunetul, te duci repede pui stop la ""Transmitting Search" si verifici la ce cod sa oprit tv-ul....probabil ca stiai sau nu stiai...eu asa procedez cand nu gasesc cod..... A scanat zilele trecute vreo 5 ore, n-a gasit nimic Acum 1 oră, ceorneialexdru a spus: Icercati 96326 sau 90801. Succes! Multumesc, nu vrea cu niciunul Link spre comentariu
Costica Tv Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 23 minutes ago, Gabriel_S said: A scanat zilele trecute vreo 5 ore, n-a gasit nimic Multumesc, nu vrea cu niciunul Ai bifat "All Type" ?, eu am gasit cod pentru un tv chinezesc care sa potrivit de la device "SAT" la alta chinezaraie sa potrivit de la device "VCR".......etc Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Noiembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Da, a scanat vreo 4000 de coduri... Ma gandesc sa nu aiba totusi un defect pe mb Link spre comentariu
Costica Tv Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 24 minutes ago, Gabriel_S said: Da, a scanat vreo 4000 de coduri... Ma gandesc sa nu aiba totusi un defect pe mb Ce crezi ca nu ?!, clientul ce zice, a avut telecomanda sau la cumparat fara telecomanda ? Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Noiembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 L-a adus din UK fara tc. L-o fi gasit la tomberon Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 1 oră în urmă, Gabriel_S a spus: L-a adus din UK fara tc. L-o fi gasit la tomberon cata rautate,poate omul a muncit pentru el nu doar caratul de la ,,tomberon,, eu am avut clienti ce au muncit pentru astfel de ,,gasit de la tomberon,,unu chiar a primit un tv defect pentru 100lei si inca 50lei pentru o zi de munca,scarba la care a muncit a zis ca e defect nimica toata ,se repara ieftin ,si avea display lta320ap06 ireparabil Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Corect , am avut si eu ,saracul a spart lemne doua zile ptr un lcd cu display crapat , cand l-am desfacut nu avea nici macar baretele de leduri ... scuze de off... Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Noiembrie 20, 2020 Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 Deci, pana la urma, nu vede telecomanda. Am mai intalnit cazuri din astea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum