Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bush BPDP50HD

Gabriel_S

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gabriel_S

10

• Costica Tv

4

• tehtronics

3

• iuliantv

3

Top autori în acest subiect

• 5 luni mai târziu...

Revin cu acest tv, acum a ajuns la mine. Placa de baza este HD_D306D_V2.1. Am incercat cu 90667 dar nu vrea. Am mai incercat cu 09511, 06326, 01697, 00667, 00301, 09868, 08260, 00663. Am vazut ca placa asta mai echipeaza si un telefunken, am scanat toare codurile de telefunken si bush din longer si nu vrea cu niciunul

Link spre comentariu

Nu e nici in baza de date Logitech codul, ca programam tel Logitech si apoi o clonam....cu alte cuvinte nu exista cod pentru tel longer, decat doar fisier text daca a clonat cineva tel originala....

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Gabriel_S a spus:

Mda, asta e. Totusi imi pare asa cunoscut osd-ul...

osd-ul e intalnit,la blaupunkt in mare parte,dar sant multe alte firme ce folosesc telecomanda propie,cateodata te miri ce telecomanda se potriveste,am avut seg cu acelasi menu ,ce mergea cu cod vestel mfy 1423,am avut un cabletech sau ceva de genul,mergea cu mfy 101 ,am avut un reflexion ce mergea cu mfy 336 si nu mai stiu cate

Link spre comentariu
7 hours ago, Gabriel_S said:

Mda, asta e. Totusi imi pare asa cunoscut osd-ul...

Cu optiunea "Transmitting Search" din programul Longer daca ai rabdare cred ca vei gasi un cod, activezi "Transmitting Search" cu tasta "power" si astepti pana se opreste tv-ul, ca sa poti sa iti vezi de alte treburi, lasi tv-ul cu sonorul mai mare, cand tv-ul se opreste si nu mai auzi sunetul, te duci repede pui stop la ""Transmitting Search" si verifici la ce cod sa oprit tv-ul....probabil ca stiai sau nu stiai...eu asa procedez cand nu gasesc cod.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări