Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fenomen ciudat la executarea unei capturi la o caseta minidv

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna seara tuturor. Am primit de la cineva o caseta minidv ca sa-i fac captura si sa i-o salvez in calculator. Pana aici, toate bune si frumoase. O sa vedeti in linkul urmator ce oribilitate a iesit. Nu stiu de ce se intampla asa ceva. Camera mea este Sony model DCR-HC24E si la capturi folosesc placa de captura PCI din calculator. Am probat si casete de ale mele si cu ele merge ok. Nu este problema software de la calculator. Spun asta, deoarece asa oribil reda camera aceasta caseta ( exact asa oribil se vede pe ecranul camerei ). Deci repet: cu alte casete merge ok. Nu am mai patit cu nici o caseta asa fenomen ciudat. Aveti idee de ce apare acest fenomen la aceasta caseta? Ce-i drept, nu l-am intrebat pe proprietarul casetei daca la el merge ok aceasta caseta. Uitati filmarea aici:  

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

3

• iora

2

Top autori în acest subiect

posibil sa fie inregistrata in modul Long Play iar camera cu care ati redat sa nu poata reda corect LP.( producatorul nu asigura compatibilitate in acest mod LP decat cu dispozitivul de inregistrare original). clipul pare redat la viteza marita .pe lcd-ul camerei video ar trebui sa se observe acelasi fenomen.

Editat de iora
Link spre comentariu
Acum 1 oră, iora a spus:

posibil sa fie inregistrata in modul Long Play iar camera cu care ati redat sa nu poata reda corect LP.( producatorul nu asigura compatibilitate in acest mod LP decat cu dispozitivul de inregistrare original). clipul pare redat la viteza marita .pe lcd-ul camerei video ar trebui sa se observe acelasi fenomen.

Da, intr-adevar, aceasta caseta este inregistrata in long play ( filmarea tine cca. 90 minute ). Si casetele mele, toate le inregistrez in long play, dar merg ok. Da si pe displayul camerei apare asa denaturata filmarea la aceasta caseta.

Link spre comentariu

exact ce spuneam. modul LP nu e standardizat intre firmele producatoare . doar SP. singura varianta e sa cautati alta camera miniDV sa incercati sa redati caseta sau in cel mai fericit caz  cea  cu care a fost inregistrata banda care ar trebui sa o redea corect.

Editat de iora
Link spre comentariu
Acum 48 minute, iora a spus:

exact ce spuneam. modul LP nu e standardizat intre firmele producatoare . doar SP. singura varianta e sa cautati alta camera miniDV sa incercati sa redati caseta sau in cel mai fericit caz  cea  cu care a fost inregistrata banda care ar trebui sa o redea corect.

Da. Asa o sa procedez. O sa cer camera proprietarului si o sa incerc sa fac captura cu ea. Revin cu rezultatul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări