Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electrod aluminiu

adydep

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adydep

5

• validae

3

• PINTI

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

La Dedeman 8 bucăți costa 210 lei.

Daca mi-ar trimite cineva numai o bucată ar costa aprox. 30 lei electrodul și încă 15 lei posta,deci 45 lei.

Cu ceva timp in urma se găseau la un magazin local în Bacau(Vasion) și la bucată,dar nu mai au decât de fonta sau inox.

Link spre comentariu

Scuze, văzusem link-ul ăla, dar din viteză nu am procesat faptul că prețul e per bucată, credeam că-i 25 Lei setul.Și așa mi se pare enorm de mult, e aluminiu, nu kriptonită.....

Link spre comentariu

La Dedeman e 25 lei tot setul ala de 8 bucati + 17 lei livrarea cu DPD, ce rost are topicul asta ?   42,49 lei in total cu tot cu transport.

Adnotare-2020-05-22-194919.png

Editat de modoran
Link spre comentariu

Mulțumesc,mă duc mâine în magazin.Oricum din ce scriu ei acolo rezultă că bucată(adică electrodul) costa 25 lei și nu setul.

Bine ar fie sa fie așa.

Link spre comentariu

Am fost in Dedeman si am cumparat pachetul.La raft este trecut corect 25,24 lei/set (8 electrozi).Nu m-am gandit sa fac o simulare de comanda online,cum a facut dl. Modoran,atunci s-ar fi clarificat totul si nu mai era necesara aceasta discutie.

Multumesc tuturor pentru ajutor,topicul se poate inchide!

IMG-20200525-172223.jpg

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări