Iuga Giani Postat Mai 19, 2020 Partajează Postat Mai 19, 2020 Buna ziua va rog sa m-a ajutați cu problema mea , am un laser nivela și mi sa ars o piesa smd care nu știu ce fel de pisa este acei tranzistori sau ce sunt K E B sau KEC Link spre comentariu
validae Postat Mai 19, 2020 Partajează Postat Mai 19, 2020 (editat) Aceia sunt tranzistori judecând după poziţia din schemă.Dar de unde ştiţi că e vreunul defect, i-a măsurat cineva sau doar după aspect ? Trebuie măsuraţi comparativ, fiind mai mulţi de acelaşi tip se poate uşor depista dacă e vreunul sau mai mulţi cu probleme.Dar nu e suficient să afli cu ce-i poţi înlocui, trebuie depistat de ce s-au defectat, problema poate fi în altă parte.Ce nu face laserul, mai precis ? Şi în ce condiţii s-a defectat ? Editat Mai 19, 2020 de validae Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 19, 2020 Partajează Postat Mai 19, 2020 Posibil să fie BSS606N . În rest tot ce a zis @validae rămâne valabil. Link spre comentariu
manolo Postat Mai 19, 2020 Partajează Postat Mai 19, 2020 Mai degraba cred ca este 2SK3065. Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 19, 2020 Partajează Postat Mai 19, 2020 Da, e o variantă plauzibilă. 2SK3065 am acasă , o să mă uit cum arată. De altfel par destul de apropiați. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum