alcon Postat Mai 20, 2020 Partajează Postat Mai 20, 2020 Hai să dicutăm despre sintagma "Viaţa nu va mai fi cum a fost", cea ventilată de oficialităţi de pe tot Globul, ce le mai convine... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 30, 2020 Partajează Postat Mai 30, 2020 -Astronomie și astrofizică -Mecatronică și robotică -Frigotehnie și tehnica frigului in general, pompe de căldură, etc -Tehnologie aerospațială -Submarine -Drone -Motociclism și service motociclete, electrică și mecanică -Arta in general, pictură și desen, sculptură și modelaj, etc -Psihologie și psihanaliză. E mare nevoie. O să mai scriu când îmi mai vin... Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 La 30.05.2020 la 7:05, nomikos a spus: -Astronomie și astrofizică -Mecatronică și robotică -Frigotehnie și tehnica frigului in general, pompe de căldură, etc -Tehnologie aerospațială -Submarine -Drone -Motociclism și service motociclete, electrică și mecanică -Arta in general, pictură și desen, sculptură și modelaj, etc -Psihologie și psihanaliză. E mare nevoie. O să mai scriu când îmi mai vin... Link spre comentariu
NICA Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Poate ar trebui infiintat la bazar si "Schimburi". Unii,si eu, avem lucruri care nu le-am vinde ca nu au valoare sau nu prezinta mare interes dar le-am schimba cu altii. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Acum 3 ore, NICA a spus: Poate ar trebui infiintat la bazar si "Schimburi". I-am propus si eu lui d-lui @validae acest lucru cu ceva vreme in urma. Din cate imi amintesc mi-a raspuns ca sa postez la vanzari. Am analizat si mi-am dat seama ca as incalca regulamentul deoarece eu nu voiam sa vand si nu puteam pune un pret. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 (editat) Acum 1 oră, zvonacfirst a spus: I-am propus si eu lui d-lui @validaeam analizat si mi-am dat seama ca as incalca regulamentul deoarece eu nu voiam sa vand si nu puteam pune un pret. Și în cadrul unui schimb, faci o evaluare fie și grosieră a obiectului oferit, că să știe cel ce îți propune schimbul că e pe aproape de ce vrei, deci nu e chiar așa. Poți pune un preț echivalent, de la care pleacă discutiile, nu pt vânzare. Daca vrei, se poate. Editat Iulie 4, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
woodyteo Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Despre produse electronice, electrice, electromecanice și nu numai și branduri de top, noi și vechi , cu marcă, model și alte elemente de identificare pentru a fi găsite ușor. Produse ce au trecut prin mână și sunt de excepție ca și calitate și mod de execuție. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 (editat) Acum 2 ore, doru3160 a spus: Și în cadrul unui schimb, faci o evaluare fie și grosieră a obiectului oferit Asta cred ca se rezolva cel mai bine in privat. Acolo este loc de negocieri si intelegeri. Eu spun ce ofer, descriu obiectul si spun ce as vre in schimb. Nu cred ca vrea nimeni sa faca intelegeri la vedere. Am vazut pe alte forumuri o astfel de rubrica - ma refer la schimburi - si functioneaza foarte bine. Editat Iulie 4, 2020 de zvonacfirst Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Care forum si cum merge treaba la ei?Banui ca nu-i secret de stat... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 9 ore, zvonacfirst a spus: Nu cred ca vrea nimeni sa faca intelegeri la vedere. Atunci chiar nu vad rostul unei secțiuni dedicate pt schimburi. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 De ce ? Care ar fi beneficiul forumului daca ceilalti ar vedea cum se finalizeaza un schimb? In privat ar putea fi descrise in amanunt obiectele schimbului, s-ar pune intrebari, etc. Chiar ai vrea sa asisti la tot acest proces? La vedere s-ar exprima doar intentia. Asa functioneaza treaba pe un alt forum unde activez. Link spre comentariu
NICA Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 34 minute, doru3160 a spus: Atunci chiar nu vad rostul unei secțiuni dedicate pt schimburi. Nu e chiar asa. Intelegerile se fac la vedere. Ce, la vanzari si cumparari merge cineva la sute de km sa testeze ceva ? Desigur ca discutia se face pe topic , in pm sau telefonic si doar daca cei doi sunt din aceeasi localitate te duci direct. Consider ca si un schimb este la fel ca vanzarea / cumpararea. Se supune sinceritatii si bunului simt. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Nu are rost schimb. Orice produs are un pret. Pui pretul pt care tu te ai desparti de el oricat ar fi de mare, plus optiunea de schimb cu diverse chestii. Apoi astepti. Link spre comentariu
NICA Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Poate pentru 400 de oameni are rost schimbul. La vanzare vrei bani dar poate eu nu'i am dar am un lucru de oferit si poate tu ai nevoie. Nu conteaza intotdeauna pretul echivalat leu-leu ,poate fi diferit dar nevoia te face sa vrei un troc.Daca nu reusesti sa capeti banii ceruti te retragi si astepti cum vad pe la vanzari ca troneaza unii cu lunile cerand preturi aberante. Daca tu oferi un cui si ceri un surub poate eu am surubul dar vreau cuiul atunci nu stau sa echivalez cate cuie trebuie sa imi mai dai. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Electronica de amatori moare incet,incet,cum a murit si radioamatorismul.Datorita chinezariilor si ultraminiaturizarii tehnologice.Tot mai mult apar "modulete" negre la care te uiti ca vitelu' la poarta noua! Deocamdata sunt proiectate de oameni.Cu timpul de inteligenta artificiala... Ce se lucreaza pe forum este,sau ar trebui sa fie,non profit.Adica strict de hobby.Si aici schimburile ar fi o forma de intr-ajutorare buna. Dupa pandemie,cand a mai miscat cate ceva lumea constructiv,a inceput sa se cam pustiasca forumul...Are lumea probleme reale cu viata,serviciu,familie etc.Mai mult activi sunt pensionarii... Link spre comentariu
Postări Recomandate