Administratori Badman Postat Mai 18, 2020 Administratori Partajează Postat Mai 18, 2020 Ma gandeam sa-l reorganizez daca tot ma plictisesc ca am ramas fara job... Astept propuneri Link spre comentariu
validae Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Parcă văd că vor politică ,,la liber,,...că de sport nu prea mai ai ce discuta acum. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 (editat) Despre realitatea si nivelu' societatii in general . Ce pretentii avem si de la cine .Ce oferim in schimb , sau cum motivam pretentiile pe care la avem . Unde ne duce acest nivel . Evident FARA COCALARELI si COCALARI ,STIUTORI DE TOATE ,DAR ANALFABETI UNII , sau si mai rau MANEVRATI DE PARTIDE sau DE alti COCALARI . Despre votul la ordin , etc . Fara politica , DOAR REALITATEA SOCIETATII IN CARE TRAIM .Hartuirea de la locul de munca si din societate , practicata de prosti incompetenti , de sefi idioti ,pupincuristi de sefi si " gura mare prin carter" , etc. . . . . Despre cum esti contrazis cu presupuneri in loc de argumente si de realitatea sistemului de valori promovat de politicieni si mass media . Sistem de valori inversat , unde prostii au drreptate , doar pentru ca sunt la conducere , nu ca ar avea ceva in nuca . Cred ca , inca , este un subiect care deranjeaza la HIGH LEVEL , si va fi in scurt timp "send to underground ". Acum 53 minute, Vasile a spus: Ma gandeam sa-l reorganizez daca tot ma plictisesc ca am ramas fara job... Sper ca e o gluma . Sper ca activitatile facute din pasiune , in timpul liber ,sa-si gaseasca ecoul aici in continuare . Probabil este prematur sa va ganditi la sectiuni noi si sa eliminati unele existente , dar se pot adauga daca exista sustinatori . Timpul isi va spune cuvantul . Editat Mai 18, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
sorinpavel Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Pai,in afara de politica si religie, la 'discutii diverse" putem vorbi despre orice Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Acum 54 minute, validae a spus: Parcă văd că vor politică ,,la liber,,...că de sport nu prea mai ai ce discuta acum. Cred că s-ar putea discuta și politică dacă interlocutorii ar avea tăria să o facă la modul civilizat, argumentat, fără a da frâu liber frustrărilor personale. Sunt convins că foarte mulți de pe acest forum sunt capabili de asta. Poate ar merge (la inceput strict experimental) o secțiune de politică, subiectul e practic inepuizabil și foarte interesant (istoria gândirii politice, doctrine, sisteme, etc - etc). Fără "campanii electorale " și comentarii referitoare la perioada actuală, condiție absolut necesară pentru a nu transforma totul într-un balamuc. Sancțiuni aspre pentru cine nu se încadrează. Dacă experimentul nu funcționează, secțiunea se poate șterge cât ai clipi . Link spre comentariu
icar Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Pai Validae, la plitica, fotbal si birfe se pricepe tot romanu, nu? O discutie interesanta af fi despre opinia lui Bill Gates despre populatie, vaccin, controlul natalitatii si dominatia lui pe agricultura. Nu e politica. Florin, cind ai o opinie separata de a lor, te acuza repede ca ai fost copil de secretar de partid, ca ai avuc acces la alimentari speciale, ca ai facut facultatea pe pile ca ai primit vila de la partid si alte astfel de timpenii. O alta discutie, nimeni nu a semnalat faptul ca poluarea s-a redus simtitor. Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Pai OZN uri au fost, parafenomenale la fel, energie gratis asiderea, a mai ramas : cum sa faci bani fara munca! Dar si asta au reusit politicienii.... naspa, iarasi ajungem la politica.. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Aș face o secțiune de tip "Deșertul nuclear" de pe RGC, dar cu zero reguli. I-aș zice "Latrina bodegii" și aș lăsa liber la tot. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 18, 2020 Autor Administratori Partajează Postat Mai 18, 2020 ai liber la tot pe facebuc totusi nu imi vine sa cred cat de romani suntem... eu am intrebat ceva punctual si primesc 8 raspunsuri de "apreciat" Link spre comentariu
maxente Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Acum 6 ore, Vasile a spus: Astept propuneri Discutii despre videochat-iste Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 19, 2020 Partajează Postat Mai 19, 2020 Cred ca ai pus problema gresit. Intai ar trebui creat un cadru propice discutiilor. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 19, 2020 Partajează Postat Mai 19, 2020 E un topic pe aici şi nu prea se înghesuie lumea să scrie reţete. Link spre comentariu
alcon Postat Mai 19, 2020 Partajează Postat Mai 19, 2020 (editat) Ştiu că vă referiţi la Ouă Benedict: cu germeni ceapă sau cu spanac... Editat Mai 19, 2020 de alcon Link spre comentariu
Postări Recomandate