Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre ce ati mai vrea sa discutati pe elforum ?

Postări Recomandate

Despre realitatea si nivelu' societatii in general .

Ce pretentii avem si de la cine .Ce oferim in schimb , sau cum motivam pretentiile pe care la avem .

Unde ne duce acest nivel .

Evident FARA COCALARELI si COCALARI ,STIUTORI DE TOATE ,DAR ANALFABETI  UNII , sau si mai rau MANEVRATI DE PARTIDE sau DE alti COCALARI .

Despre votul la ordin , etc .

Fara politica , DOAR REALITATEA SOCIETATII IN CARE TRAIM .Hartuirea de la locul de munca si din societate , practicata de prosti incompetenti , de sefi idioti ,pupincuristi de sefi si " gura mare prin carter" , etc. . . . .

Despre cum esti contrazis cu presupuneri in loc de argumente si de realitatea sistemului de valori promovat de politicieni si mass media .

Sistem de valori inversat , unde prostii au drreptate , doar pentru ca sunt la conducere , nu ca ar avea ceva in nuca .

Cred ca , inca , este un subiect care deranjeaza la HIGH LEVEL , si va fi in scurt timp "send to underground ".

Acum 53 minute, Vasile a spus:

Ma gandeam sa-l reorganizez daca tot ma plictisesc ca am ramas fara job...

Sper ca  e o gluma .

Sper  ca activitatile facute din pasiune , in timpul liber ,sa-si gaseasca ecoul aici  in continuare .

Probabil este prematur sa va ganditi la sectiuni noi si sa eliminati unele existente , dar se pot adauga daca exista sustinatori .

Timpul isi va spune cuvantul .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 54 minute, validae a spus:

Parcă văd că vor politică ,,la liber,,...că de sport nu prea mai ai ce discuta acum.

Cred că s-ar putea discuta și politică dacă interlocutorii ar avea tăria să o facă la modul civilizat, argumentat, fără a da frâu liber frustrărilor personale. Sunt convins că foarte mulți de pe acest forum sunt capabili de asta.

Poate ar merge (la inceput strict experimental) o secțiune de politică, subiectul e practic inepuizabil și foarte interesant (istoria gândirii politice, doctrine, sisteme, etc - etc). Fără "campanii electorale " și comentarii referitoare la perioada actuală, condiție absolut necesară pentru a nu transforma totul într-un balamuc. 

Sancțiuni aspre pentru cine nu se încadrează. 

Dacă experimentul nu funcționează, secțiunea se poate șterge cât ai clipi :).

Link spre comentariu

Pai Validae, la plitica, fotbal si birfe se pricepe tot romanu, nu?:rade:

O discutie interesanta af fi despre opinia lui Bill Gates despre populatie, vaccin, controlul natalitatii si  dominatia lui pe agricultura.  Nu e politica. Florin, cind ai o opinie separata de a lor, te acuza repede ca ai fost copil de secretar de partid, ca ai avuc acces la alimentari speciale, ca ai facut facultatea pe pile ca ai primit vila de la partid si alte astfel de timpenii.   

O alta discutie, nimeni nu a semnalat faptul ca poluarea s-a redus simtitor.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări