dem3ntor Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Salut! Am gasit la un talciocat un joc 3in1 tetris. Problema este ca nu are contrast, trebuie tinut destul de inclinat pentru a distinge pe ecran. L-am desfacut, am curatat elastomerii, dar tot nu are contrast. Am ce sa ii fac sa il salvez? Imi aduce aminte de copilarie Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Are vreun semipotentiometru pe placa? Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 18, 2020 Partajează Postat Mai 18, 2020 Daca face cu baterii bune, s-ar putea sa fie lipsa folia polarizata, sau sa fie intoarsa, la unele ecrane este detasabil, si cineva l-a mantat gresit, trebuie incercat la 90 si 180 grade rotit, sau intors pe fata cealalta. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Mai 18, 2020 Autor Partajează Postat Mai 18, 2020 Nu are pot. Are doar 2 rezistente si un quart si o bulina neagra :) m-am jucat cu folia. Este dreptunghiulara deci nu o pot monta gresit. Iar pe dos se vede foarte intunecat. bateriile sunt noi, masurate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum