rotten Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Cred ca s-a mai scris chestia asta prin topic-uri , dar ar fi mai bine daca ar fi vizibil.As dori sa aflu firme sau persoane fizice , ce realizeaza la comanda transformatoare, atat de alimentare cat si de iesire - atat din bucuresti cat si din tara.Pt admini: s-ar putea pune "Sticky" ? in cazul in care acumuleaza destule informatii. Link spre comentariu
d2134 Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=18047&start=0 Link spre comentariu
rotten Postat Septembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Ar fi utili si furnizori de materia prima : tole si sarma de bobinaj Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Si toroidale: petra (din cluj parca e). Da search pe google "petra toroid" si vezi. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 petra este din iasi Link spre comentariu
pusttiu Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 eu mi-am facut traf la petra( care e din iasi) de alimentare, ei calculeaza cu 4a/mm2 si se incalzeste la greu , in plus am cerut sarma dubla izolata si am spcificat ca lucreaza in sarcina maxima full-time ,,, dupa ce l-am probat e jale se inchinge la greu ...... de acum dau datele mele si ei sa il bobineze doar. cele E+I mi le face un coleg dupa calclulele mele si is k, la fel si cele de iesire,.,,, el pune miezul, sarma , manopera eu dau banu :(( Link spre comentariu
ALEKS Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 O singura data am avut probleme cu trafo. de la PETRA dar am beneficiat de suport tehnic foarte bun si pentru asta au crescut in ochii mei.ALEKS Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum