LostCell Postat Ianuarie 20, 2005 Partajează Postat Ianuarie 20, 2005 vreau sa cumpar 2 dif-uri de joase si nu prea stiu ce sa ii cer vanzatorului ce imi recomandati ? si un raport pret/calitate bun putere sa fie pe la 25 30 w rms :? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 20, 2005 Partajează Postat Ianuarie 20, 2005 Cumpara de unde pot sa-ti dea toti parametrii TS ai difuzorului, nu-ti explic ce inseamna pentru ca presupun ca ai citit pe forum acest lucru iar daca nu ai citit iti recomand (ca la un Maramuresean de al meu) si citesti. Link spre comentariu
LostCell Postat Ianuarie 20, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2005 CAt mai detaliati Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 20, 2005 Partajează Postat Ianuarie 20, 2005 Cat mai detaliat scrie pe forum, apuca-te si-l citeste :twisted: Link spre comentariu
LostCell Postat Ianuarie 20, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2005 LA CE RUBRICA? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 20, 2005 Partajează Postat Ianuarie 20, 2005 Citeste tot forumul, mai inveti si tu ceva.Nu ca nu vreau sa-ti spun dar lucrurile astea sunt scrise aici si nu-mi place cand unii intreaba fara sa citeasca ce scrie pe aici. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 20, 2005 Partajează Postat Ianuarie 20, 2005 http://www.visaton.ro acum vad ca nu mai are sens ceea ce am scris eu, in timp ce scriam, s-au sters discutiile anterioare..... :roll: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum