Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Osciloscop Tesla BM566 sau BM566A cumpar.

gsabac

Postări Recomandate

Cumpar osciloscop Tesla BM 566 pentru piese sau reparatie. Prefer ca tubul sa fie bun, caseta cu un aspect decent si sa contina si manerul.

Pretul este negociabil in functie de continut. 250lei si platesc transportul.

@gsabac

bm566.jpg

BM566A.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gsabac

2

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Săptămâna viitoare, pe Miercuri, o să văd dacă se poate disponibiliza pe la serviciu unul complet şi care are demult vârsta de casare.Se aprinde, are spot şi a fost folosit foarte rar, mai mult a stat.Bineînţeles, dacă până atunci nu găsiţi în altă parte...

Editat de validae
Link spre comentariu

Sunteti ca intotdeauna foarte amabil si dedicat electronicii, am sa astept aceasta posibila oferta.

Ma ocup eu de eventuala depanare si calibrare si in acest caz sunt sigur ca este vorba de o depozitare corecta. Chiar pe forum se vorbeste despre osciloscoape BM566 depozitate peste 10 ani in magazii sau poduri unde au luat umiditate si unele terminale de componente se desprind la cea mai mica atingere iar transformatoarele sunt cu umiditate ridicata in bobinaje.

Multumesc!

@gsabac

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări