Dxxx Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Am facut exact ce am promis, am separat aici o discutie care nu-si are rostul si nu am taiat-o cu totul (desi merita), ca sa nu aibe cineva impresia ca este oprimat. ON TOPIC: - am zis tot ce era de zis. - in caz ca nu inteleg aspectele PREA ELEVATE mi-am cerut anticipat scuze, vezi mai sus: "Chiar imi cer scuze, pentru ca nu inteleg despre ce se vorbea! " Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Titlul ales pare tendentios si eu as fi insultat sa mi se deschida astfel de topic. Omul a comentat pe un topic, nu a incercat sa rescrie fizica dupa cum "zice" titlul. Mesajul asta poate fi sters. 3 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Daca e topic care pare deschis de miticam (ca e primul post) cu un titlu care explica viziunea lui, chiar ca nu inteleg de ce e impanat cu contrele moderatorului care are alta viziune. Poate fi sters si acest mesaj. Link spre comentariu
nelu F Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Cred ca orgoliile unor utilizatori nu fac decat rau acestui forum, mai ales cand sunt implicati moderatori. De multe ori nici nu-mai vine sa intru pe aceasta sectiune din cauza modului cum sunt "moderate" postarile. Sper ca acest mesaj sa nu fie sters. Link spre comentariu
Dxxx Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Pe acest topic nu intervin (cel putin de aici incolo) si nu sterg nimic, pentru ca eu nu am nimic de ascuns si permit si libertate de exprimare... si nici nu am orgolii. Nimic din ce am pus aici nu a fost editat sau modificat de mine. Titlul topicului l-am pus eu, era tehnic necesar sa fac asta. Topicul pare cam abrupt, pentru ca am izolat aici tot ce era clar OFF-TOPIC acolo unde a existat initial. Link spre comentariu
RealAlex Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 Asta este viata, unii au (avut) masini straine marca "aiwa", "mister_rf", noi avem harburi comuniste peticite ..fiecare dupa limita posibilitatilor. Sa nu va mai mire nimic, pt ca noi ca natie, niciodata nu am fost capabili sa ne respectam valorile. La fel si aici, in loc sa asimilam cat mai multe de la cei cu experienta tehnica superioara, preferam sa-i luam la bascalie. In loc sa profitam de experienta lor, si cu ajutorul lor sa ridicam calitatea forumului, noi nu stim cum sa-i faultam mai repede. Din cauza unor astfel de atitudini, forumul a pierdut multi useri valorosi. Pacat! Alex. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum