Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Samsung LE32C350D1WXXH

Postări Recomandate

Va salut. Televizorul nu pleaca din STBY. Pe placa de baza are un switch, daca  il apas se stinge led de STBY, apoi se aprinde. Acum daca apas pe butonul de STBY de pe telecomanda se stinge si atat.

Ceva sfaturi pt depanare, vreun dump daca are cineva. Pe placa de baza sunt ceva depuneri si e putin ingalbenita sub procesor, dar acum nu se incalzeste deloc. Multumesc.

IMG_20200514_084413.jpg

IMG_20200514_084420.jpg

IMG_20200514_084408.jpg

Link spre comentariu

ce tensiuni ai masurat, sursa scoate tensiunile necesare? apoi pe mb ai ceva tensiuni, da detalii mai multe sa poti fi ajutat

Link spre comentariu

Vrea ajutor dar nu spune ce main are , cred ca are MB.BN41-01537A si aceste mainuri sufera de soft nand care este BGA, dar poate la el nui de la nand, daca nu da detali nu primeste dump pentru eeprom 24c256 ic501 :limb:

Link spre comentariu

Nu mai am acces la el momentan, am tensiunile de alimentare de 5V si 13V prezente, pe placa de baza, eepromul se alimenteaza cu 3,3V. Nu am gasit unde scrie modelul placii de baza, a trebuit sa-l asamblez sa fac loc pt alte lucrari. Placa de baza nu e modelul cu nand, ci cu eeprom, (BN41-01349B BN94-02670B )cred ca asta e codul.

BN94-02670B.jpg

Link spre comentariu
1 oră în urmă, ciprake a spus:

Placa de baza nu e modelul cu nand, ci cu eeprom, (BN41-01349B BN94-02670B )cred ca asta e codul.

Si ala incercuit de mine cu rosu in poza ce este? sau eu habar nu am :rade:, ce scrie pe el?

BN94-02670B.jpg.e8429867217776cafb36752e66532959.jpg

Link spre comentariu

Cred ca aveti dreptate, nu m-am uitat atent la poza, mi-a atras atentia doar cipul de sub scrisul ala cu verde. Aveti cumva dump pt el?

Link spre comentariu

Pai as incerca sa scriu prima data eeprom-ul 24c256, e mai usor pentru mine. Stiti cumva daca nand-ul se poate scrie cu RT809F?

Link spre comentariu

Nu ai inteles, are eprom 24c256 si spi 25L4005AM2C plus nandul, spune ce scrie pe nand si iti spun daca merge cu RT809F, cred mai sigur ca nu, RT809F nu are in lista nand BGA, si plus de asta mai trebuie si adaptor pentru nand

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări