Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE65KS8002T EDGE-LED defect

nicolae fenesan

Postări Recomandate

Au inceput sa se arda leduri pe baghetele cu leduri edge-led si se vad pe imagine ca niste umbre care urca pe verticala ecranului trebuie sa schimb baretele edge -led care sint dispuse pe latura de jos a displayului problema mea este ca sticla este lipita cu un adeziv de rama din aluminiu a ecranului si nu stiu cum sa ajung la barete,voi ce ziceti oare trebuie sa dau ecranul din sticla jos cu tot cu acea rama din aluminiu sau trebuie sa dezlipesc sticla de pe rama de aluminiu?

20200509_191451.jpg

20200510_142313.jpg

Editat de nicolae fenesan
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicolae fenesan

12

• Florinel TV

6

• validae

3

• Gabriel_S

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 40 minute, Florinel TV a spus:

Nu deslipi sticla ca bulesti ecranul, dai jos sticla cu tot cu rama

am mai vazut destepti ce dau displayul jos cu tot cu rama,o mare prostie,e mult mai usor de spart displayul,dar in cazul de fata fiind lipit,poate e solutia cea mai buna,e

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Florinel TV a spus:

Nu deslipi sticla ca bulesti ecranul, dai jos sticla cu tot cu rama

De dezlipt este aproape imposibil ,am manualul service dar din ce se vede nu pot sa imi dau seama cum se desface , ai mai avut acest model , sa imi dai si mie un sfat cum sa il desfac ca sa ajung la baretele led care sint in partea de jos si sint doua in serie de cite 70 de centimetri ?Rama are in spate ceva surubele, ca inca nu am dat capacul din spate jos?

Link spre comentariu

Credema ca daca deslipesti sticla de pe rama adio display, cea mai buna solutie este de dat display-ul jos cu tot cu rama (atentie la cum scoti rama ca poate fi inclinat usor si iar crapa sticla), altfel este de rau, cele care nu sunt lipite de rama se da jos sticla si apoi rama

Link spre comentariu

Eu am schimbat leduri la tv cu diagonală mare foarte simplu şi fără ventuze.Tv-ul pus cu ecranul în jos, dai capacul spate jos, scoţi mufele T-Con, difuzoare şi ce mai e nevoie şi apoi cu atenţie se desfac clemele ce ţin suportul de tablă al ledurilor de panel, apoi se ridică cu grijă doar tabla cu ledurile, panelul fragil rămâne pe masă şi nu e expus riscului de spargere.Dar probabil nu toate tipurile de tv au posibilitatea asta..

Editat de validae
Link spre comentariu
Acum 49 minute, Florinel TV a spus:

Credema ca daca deslipesti sticla de pe rama adio display, cea mai buna solutie este de dat display-ul jos cu tot cu rama (atentie la cum scoti rama ca poate fi inclinat usor si iar crapa sticla), altfel este de rau, cele care nu sunt lipite de rama se da jos sticla si apoi rama

Va multumesc de sfatul dumneavoastra ,asa cred si eu ca trebuie sa dau jos sticla cu rama cu tot dar nu stiu inca cum sa fac, dupa ce dau jos capacul din plastic din spate, daca stiti va rog sa imi ziceti cum sa dau jos rama imi trebuie ceva scula speciala sau este prinsa din spate cu surubele .sau cu clipsuri ?Eu mi-am comandat barete si trebuie sa imi vina in 10 iunie au costat 200 de lei pe ebay . Va multumesc mult pentru sfaturile pertinente de pina acum !A va rog sa imi ziceti daca este necesara o rama cu ventuze oentru asta ca atunci imi comand ventuze ca sa le am din timp

Link spre comentariu
Acum 7 minute, validae a spus:

Eu am schimbat leduri la tv cu diagonală mare foarte simplu şi fără ventuze.Tv-ul pus cu ecranul în jos, dai capacul spate jos, scoţi mufele T-Con, difuzoare şi ce mai e nevoie şi apoi cu atenţie se desfac clemele ce ţin suportul de tablă al ledurilor de panel, apoi se ridică cu grijă doar tabla cu ledurile, panelul fragil rămâne pe masă şi nu e expus riscului de spargere.Dar probabil nu toate tipurile de tv au posibilitatea asta..

Da este foarte bine cum procedati dar televizorul asta are in partea de jos doua baghete una in prelungirea celeilalte deci le cheama edge -led si nu stiu cum sa desfac rama ,este prinsa cu clipsuri sau cu surubele chind o sa desfac in spate si dupa ce o sa reusesc o sa va spun cum am facut oricum mi-ati fost de mare ajutor si ma-ti indrumat foate bine va rog sa va uitati la poze si sa imi ziceti daca ati mai desfacut ca sa ajungeti la leduri la asa model cu ecranul asa de subtire ca ledurile sint dispuse numai pe un rind jos

Link spre comentariu

Daca n-ati mai scos un ecran lcd pana acum, e cam riscant sa faceti teste pe un 65". Iar dupa ce ajungeti la barete incepe alta distractie, sunt lipite pe panel.

Link spre comentariu
9 hours ago, nicolae fenesan said:

va rog sa va uitati la poze si sa imi ziceti daca ati mai desfacut ca sa ajungeti la leduri la asa model cu ecranul asa de subtire ca ledurile sint dispuse numai pe un rind jos

Unde sunt pozele pentru ecranul de 65 inch stimabile user ??

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Costica Tv a spus:

Unde sunt pozele pentru ecranul de 65 inch stimabile user ??

20200509_191910.jpg

20200507_130659_002.jpg

In imaginea cu ecranul pe fond gri se vad umbrele acelea ca niste benzi verticale din cauza ca sint arse leduri,  nu mai ard dar sint puse in scurtcircuit

Link spre comentariu
La 15.05.2020 la 0:06, nicolae fenesan a spus:

20200509_191910.jpg

20200507_130659_002.jpg

In imaginea cu ecranul pe fond gri se vad umbrele acelea ca niste benzi verticale din cauza ca sint arse leduri,  nu mai ard dar sint puse in scurtcircuit

Caterinca=vorbe neserioase prin care interlocutorul este ironizat fără să-și dea seama.Eu aici numai am vrut sa reusesc sa imi repar singur si cu ajutorul celor din forum televizorul si desigur pertinenta colegilor , imi este de mare ajutor , deci daca puteti si dumneavoastra domnule Costica Tv sa ma ajutati nu sa ma ironizati stimabile ,pozele sint puse ca sa ajute la intelegerea situatiei mele oricum va multumesc!

Link spre comentariu

Probabil colegul se aştepta la poze cu ecranul desfăcut parţial, adică până la nivelul la care nu aţi mai putut să continuaţi singur.Cel mai probabil panelul e fixat în ramă cu clipsuri elastice, aţi încercat măcar să daţi jos capacul din spate ? Dacă da, faceţi o poză de aproape cu rama display-ului.

Link spre comentariu

Domnule Validae inca nu am dat capacul din spate jos pentru ca televizorul este montat pe perete si vreau sa il desfac cind imi sosec baretele de pe ebay in 10 iunie ,dar cind imi sosesc ,o sa fac poze cu tot ce o sa fac .Asa cum mi-ati explicat dumneavoastra idea este foarte buna  si o sa o aplic pentru ca minimizeaza posibilitatea de a crapa sticla deci o sa pun televizorul cu sticla in jos si o sa dau jos tabla fara sa mai misc sticla probabil ca si pentru treaba asta o sa fie utile ventuzele ,o sa ridic tabla cu ele .De aceia vreau sa stiu si sa fiu pregatit din timp pe cind o sa dau jos televizorul de pe perete.Va multumesc !

Am vrut sa complectez o multumire
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări