Gabriel Baciu Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 (editat) Buna ziua. Detin un Renault Mascott basculabil. De 2 zile nu mai vrea sa basculeze. Am verificat daca vine curent pana la el si vine. Siguranța este ok. Am verificat butonul up si down. L-am desfacut si are 3 fire. Unul rosu, unul albastru si unul verde. Aici nu vine curent. Mai jos sunt cateva poze cu instalatia. Editat Mai 13, 2020 de Gabriel Baciu Lipsa litere Link spre comentariu
Florinx Postat Iunie 14, 2020 Partajează Postat Iunie 14, 2020 Salut. Din ce văd eu este un electromotor care acționează o pompa hidraulica și are un starter care este comandat de unul din butoane. La roșu este + care vine de la baterie se duce la buton și ajunge la starter care alimentează electromotorul. Coborârea se face probabil prin electovalva care descărca presiunea din sistem. Deci prin cablul gros care este la starter vine + care prin starter se transmite la electromotor. Dacă face un clanc și nu se invarte pot fi carbuni sau ars motorul, sau blocată pompa hidraulica. Spor la treaba dacă nu ai rezolvat problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum