Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda volum motorizat.

overdrive

Postări Recomandate

Ar fi cineva interesat de  telecomanda volum motorizat?4 intrari,muting,stand-by...Ideal ar fi sa se stringa 10 doritori.Potentiometrul se va achizitiona separat sau in cadrul kitului.Daca sunt 10 cereri estimez undeva la 100 lei un modul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• overdrive

6

• vlad228

3

• hixpp02

1

• CristiZ

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dupa cum am scris mai sus,telecomanda este cod tip RC5,4 intrari audio selectabile si de pe panou si din telecomanda,releu de standby,Are un singur element local de actionare ,un encoder pentru a nu gauri inutil fata amplificatorului.Transformatorul de standby este pe aceeasi placa cu controlerul Atmel si cu releele pentru comutarea intrarilor.Potentiometru motorizat recomandat este cel de pe site-ul polonez,dar se poate pune oricare altul..Mai jos este un inceput de idee de cablaj...

IR.JPG

Editat de overdrive
Link spre comentariu

In primul post nu ai dat nici un detaliu

1 oră în urmă, overdrive a spus:

Ar fi cineva interesat de  telecomanda volum motorizat?4 intrari,muting,stand-by...Ideal ar fi sa se stringa 10 doritori.Potentiometrul se va achizitiona separat sau in cadrul kitului.Daca sunt 10 cereri estimez undeva la 100 lei un modul.

Acum 2 minute, overdrive a spus:

Dupa cum am scris mai sus,

Sorry .

Eu sunt primul intersat cu potentiometru inclus .

Link spre comentariu

Si eu voi fi interesat de un modul. Daca potentiometru are valoare de 10... 25k, ma intereseaza si el. Altfel, doar modulul fara potentiometru. 

Link spre comentariu

Asa este, il stiu pe acela. Dar, daca sunt doritori sa gaseste la mouser si logaritmic. Au mai multe valori produse de bourns. 

In concluzie, eu raman doar la kit, fara potentiometru. Banuiesc ca nu se poate adauga si o iesire temporizata pentru soft start.

Link spre comentariu

Iesirea temporizata cel mai bine si-o face fiecare cu banala intirziere cu condensator...

Pai daca luam de la Mouser iesim cu transportul gratuit si este o idee...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări