Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG-32LN575S problema imagine.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ata

8

• yokoono

6

• Gabriel_S

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Decupleaza cate o panglica catre panou si vezi daca apare imagine pe o jumatate de ecran. Decuplarea o faci cu televizorul oprit.

Link spre comentariu

Masurati pe t-con tensiunile VGH, VGL, AVDD si ce mai sunt acolo si postati valorile. Puteti masura cu si fara cele 2 panglici conectate. Daca aveti probleme pe ecran valorile tensiunilor de pe t-con vor scadea cu panglicile conectate.

Link spre comentariu

Cam asa trebuie sa arate puctele de masura. Nu trebuie sa pe aratati pe placa. Le scrieti aici. Daca puteti pune o poza cu rezolutie mai buna le cautam si pe celelalte.

Link spre comentariu

Chestia este ca tensiunile par a fi corecte corecte. Ledul stb se comporta normal ?. Adica, ca la o functionare normala ?.

Daca ai masurat tensiunile fara panglici, cupleaza-le pe rand si vezi din nou valorile.

Link spre comentariu

Curata cu o radiera panglicele dintre T-Con si display in ambele parti, curata si mufele de la panglici cele incercuite cu rosu, cu alcool izopropilic

f6f06756-1494-48b8-bb2e-0865371d0850.jpg.9cc9e3786250ea6c0ea107301d3a6390.jpg

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Ledul se comporta normal, am masurat cu panglici, sa curat si sa vad rezultatul...

...l-am vazut..tot nu are imagine...

Editat de Ata
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări