Barbu Andrei Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 Am luat de ceva timp o freza de 2,2kW cu convertor si am vazut ca are conexiuni si pentru rezistenta de franare. In manual nu am vazut vreo valoare sau daca este indicat sau nu sa se foloseasca. La munca toate motoarele care sunt alimentate prin convertoare au o rezistenta de aproape 100 ohmi daca nu ma insel (revin cu detalii daca este necesar). Ati folosit asa ceva? Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Salut, Folosind o rezistenta de franare,se poate reduce timpul de decelerare al mecanismului antrenat.Se utilizeaza doar in caz ca aveti nevoie de o oprire cat mai rapida a mecanismului.Daca postati codul si fabricantul invertorului,va pot ajuta. Alex Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Mai 12, 2020 Autor Partajează Postat Mai 12, 2020 mk100-2s2.2g-dk Parca ceva de genul asta scrie pe convertor. Stiu ca este folosita pentru reducerea timpului de oprire a motoarelor si in cazul frezei nu cred ca este nevoie de ea decat in cazul unei opriri de urgenta. Am intrebat de ea pentru ca in manual nu zice nimic despre ea si pe net nu am gasit mare lucru. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 (editat) Salut, La o cautare "rezistenta de franare",primul site este cel din link: https://blog.braistore.ro/tag/franare-dinamica/ Spor la studiu. Alex Editat Mai 12, 2020 de alex.cselenyi P.S. Pe codul acela nu am gasit nimic...........doar ceva chinezarii,pe site-uri chinezesti si rusesti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum