Ioan Costas Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 Buna ziua Am cumparat de pe un site o lampa de sterilizare germicida cu Ozon, producator Guangzhou Optonica Led Co LTD. Deci made in China. Nu am mari pretentii la calitate dar dupa a doua folosire am constatat ca la baza unuia din cele doua tuburi de sticla a aparut o pata interioara si ca tubul este putin deformat. Am sunat la magazinul online si am cerut explicatii iar ei au zis ca este ceva normal si ca pata se va extinde in timp datorita principiului de functionare a lampii.De cand am vazut pata nu mai am curajul sa o folosesc si personal nu am cunostinte tehnice privind functionarea de aceea am apelat la acest site specializat in speranta ca cineva imi poate explica cauza petei de pe tubul de sticla. Atasez poze cu problema constatata. Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
validae Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 Când lampa funcţiona, filamentele se vedeau aprinse ? E posibil să fie un defect al lămpii, filamentul a fost sertizat prea aproape de tub şi de acolo şi deformarea.Dar e posibil ca aprinderea lămpii să fie una foarte greoaie şi din cauza funcţionării mai îndelungate a filamentului, să se fi produs acea deformare.Dar în orice condiţii ar fi funcţionat nu e normal să se deformeze tubul, mai ales după scurt timp.Utilizaţi-o până crapă şi apoi cereţi înlocuirea sau depanarea lămpii, mai mult nu aveţi ce-i face... Link spre comentariu
Dxxx Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 (editat) Foloseste-o vindeo, fa-o cadou inamicilor... oricum nu va avea efect semnificativ. Sterilizarea cu UV se face totusi pe baza unor calcule asupra fluxului emis , oricum nu se face ca in poza 360 grade ci focalizat pe suprafetele de sterilizat, spatiul de sterilizat trebuie amenajat incat sa fie sterilizabil (suprafete fara porozitate) observa si tu cum este o sala de operatie, nici nu mai discutam ca pe durata sterilizarii accesul persoanelor nu este permis... (oricum este exagerat sa zic sterilizare, defapt este diminuarea incarcarii microbiene) Deci ....!!! Editat Mai 11, 2020 de Dxxx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum