bogdan p Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 (editat) cunoasteti pe cineva care se ocupa cu depanarea unui aparat de radio de buzunar vechi? se aude f incet ,prinde posturi dar la nivel scazut de volum....e un aparat japonez. Editat Mai 11, 2020 de bogdan p Link spre comentariu
okean Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 Pune-ti niste poze, un nume...se vor gasi amatori ! Link spre comentariu
bogdan p Postat Mai 11, 2020 Autor Partajează Postat Mai 11, 2020 salut,nu am exact poze cu aparatul...este al unui batran care ma rugat daac pot sa il ajut cu reparatul...dar pun un link cu modelul exact. https://www.radiomuseum.org/r/neckermann_82297.html Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 Eu am mai reparat astfel de radio, daca vrea poti trimite la mine si il repar daca nu gasesti pe cineva din localitate Link spre comentariu
bogdan p Postat Mai 12, 2020 Autor Partajează Postat Mai 12, 2020 incerc la cineva local sa il repar,iar daca nu, se poate si trimite.ms. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum