Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Verificare tester auto tester auto CAN-OBD2 memo scanner car diagnostic tool U480

vio90

Postări Recomandate

Am primit scula din titlu de la un prieten.Nu stiu daca functioneza si am scos-o la vanzare.Stie cineva cum as putea s-o testez sa vad daac este functionala?Multumesc.

Interfata diagnoza Can OBD2 U480. U480 este un dispozitiv pentru citirea si stergerea codurilor de eroare ale autovehiculelor.Functioneaza cu toate autovehiculele produse dupa 1996 conforme cu OBD II (inclusiv protocolul CAN). Dispozitivul U480 este un dispozitiv pentru citirea si stergerea codurilor de eroare din autovehicule, denumit si cititor de coduri. Functioneaza pe toate marcile de masini si autoutilitare, cu conditia sa fie compatibile OBD2, adica anul de productie mai nou pentru benzinare de 2001 si diesel de 2003.

https://i.postimg.cc/PvhgvTDb/20200428-092254.jpg[/img][/url]

https://i.postimg.cc/c6BH9JFS/20200428-092307.jpg[/img][/url]

Editat de vio90
nu se vad bine linkurile la fotografii
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vio90

2

• riderinblack

2

• blue36

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Aia este o jucarie nu o interfata de diagnoza in care sa te poti baza...

Pentru a o testa e simplu, incearca sa faci cateva diagnoze pe auto din marci diferite si ani diferiti.

Editat de riderinblack_tm
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări