Mircea Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Cateva simulari in cutie inchisa. NB: Am ignorat care e difuzor de BR, cutie inchisa, etc. Totul de a valma, ca sa vezi ce s-ar putea intampla daca arunci niste difuzoare intr-o cutie oarecare. Beyma Fane SB Acoustics Visaton SB Acoustics are curba cea mai lineara, dar si o eficienta scazuta. Insa va suna cel mai bine pe 2 cai. De la joase la inalte. Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Sph 220 hq Monacor cum se descurca intr-o simulare in aceleasi conditii? Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 (editat) Intra aici: On 5/11/2020 at 12:48 PM, Thunderer said: http://loudspeakerdatabase.com alegi difuzorul dorit si ai buton de Closed Enclosure pentru simulare. Editat Mai 13, 2020 de Thunderer Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Uite link direct: http://www.loudspeakerdatabase.com/MONACOR/SPH-220HQ 1 Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 (editat) Visaton AL200 cam suna a tabla, merge cel mult ca woofer taiat destl de jos, in 3 cai. Nu stiu cat il ajuta graficele pe autorul topicului, cu siguranta el ar prefera explicatii in cuvinte. Si ca idee, doar SBA-ul pare sa dea ceva bas in cutie inchisa. Cele doua difuri pro arata exact cum spuneam - difuri de medii pt incinte pro (Pe f mari dar doar pt medii). Incinta lui Stavarache este de 25 l. Editat Mai 13, 2020 de Shambala Link spre comentariu
Stavarache.i Postat Mai 13, 2020 Autor Partajează Postat Mai 13, 2020 Bun.. Vad ca se dau exemple de difuzoare care depasesc cu mult sau chiar dublu suma mentionata de mine in postare, aia pe bucata. Eu am zis 100 de euro pentru doua bucati. Ele pot fi si sh. Cred ca poti sa gasesti un difuzor destul de decent la 250 de lei pe bucata sa zicem. Nu ca ar fi o problema banii, dar sa ma apuc sa dau peste 100 de euro doar pe un difuzor de bas, asta inseamna ca filtre si inalte, sau poate si medii ma mai costa inca 500. De banii astia imi cumpar o gramada de boxe gata facute. Eu am zis ceva relativ ieftin ca sa pastrez incintele alea ca sa nu mai aduc altele in casa ca am o gramada, si nici spatiul nu mai imi permite. In Germania cu 100 de euro gasesti boxe destul de decente pentru o camera de 15-20 mp. Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Buna ziua, Dar contributia dvs in acest sens care este? Mie-mi pare ca se vrea totul mura-n gura, culmea si cu obiectiuni. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Acum 4 minute, Haralambie a spus: Buna ziua, Dar contributia dvs in acest sens care este? Mie-mi pare ca se vrea totul mura-n gura, culmea si cu obiectiuni. Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 E clar, topic inchis. Link spre comentariu
Postări Recomandate