Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

6H30

victordascalescu54

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• victordascalescu54

2

• THOMAS

1

• Усилитель

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

On 5/10/2020 at 6:15 PM, victordascalescu54 said:

Caut 6-10 buc 6H30 noi dar din stocurile vechi nu chinezarii.

Multumesc

Sunt tuburi rare , si din aceasta cauza scumpe rau.....parerea mea ca sunt supraevaluate .

Nu a-ti specificat la ce vreti sa folositi , 6N6P este gasibil la noi si la pretul  in jur de 10 lei e super .Cel mai bine suna cele facute la Novosibirsk ,au logo un pentagon mic.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Усилитель a spus:

Sunt tuburi rare , si din aceasta cauza scumpe rau.....parerea mea ca sunt supraevaluate .

Nu a-ti specificat la ce vreti sa folositi , 6N6P este gasibil la noi si la pretul  in jur de 10 lei e super .Cel mai bine suna cele facute la Novosibirsk ,au logo un pentagon mic.

Le folosesc ca drivere la un amplificator SE austriac cu finale 6C33C si ca etaj de linie intr-un preamplificator Audio-Research Referance.

Acum 3 ore, Faust2018 a spus:

Multumesc, or fi cu grile de aur masiv????, lasind gluma laoparte, gasisem de la Sovtek cu 70 usd dar am unele dubii privind fabricatia din zilele noastre.

Link spre comentariu

Am patru bucati pregatite pentru proiectul cu 300B,sunt 6N30P-DR....!!!

Isi cam merita banii,verificate pe uTracer nu exista nicio diferenta intre triodele din acelasi balon iar din baloane diferite, diferentele sunt nesemnificative!

L.E doua sunt din luna a doua 1985 iar alte doua sunt din luna a cincea 1985

6N30P-DR.jpg

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări