+_Florin_+ Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Acum 19 minute, Усилитель a spus: ............... la Sibiu 3 oameni vindecati, de mai mult timp, s-au reinfectat.... Da, s-a vorbit și la radio despre cei trei. Totuși, a doua oară au dezvoltat o formă ușoara a bolii față de prima îmbolnăvire, când unul dintre ei a stat și la ATI. Deci ceva anticorpi tot au dezvoltat... Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Acum 36 minute, Усилитель a spus: ...la Sibiu 3 oameni vindecati, de mai mult timp, s-au reinfectat.... Sora-mea lucreaza la un laborator de analize biologice, a avut covid în familie si a avut parte de analize de tot felul. Zicea ca, la cei asimtomatici sau cu forme f. usoare, titrul anticorpilor este redus. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 (editat) Acum 6 ore, merck a spus: Generalizarea si largirea limitelor nu are nici un beneficiu. Noi ca oameni nu suntem perfecti, dar nu poti pune in aceeasi oala unii batrani care au stat zile in sir inchisi in casa si au respectat regulile impuse cu cei care au ars-o numai in bravade si care numai prostii vomitau cand deschideau gura. Daca nu detii nici o informatie obtinuta si validata stiintific atunci de ce sa deschizi gura si sa mananci cacat numai ca sa iesi in evidenta si sa captezi atentia??? (ma refer la dobitocii care apar pe la TV sau incalzesc degeaba tastatura). Pe astia daca ii intrebi si despre nu stiu ce constelatie de care nu au auzit in viata lor tot deschid gura si vomita aberatii ca asa este stilul lor: nu se pricep dar comenteaza. Deci suntem noi imperfecti, dar putem sa facem o ierarhie. Nu suntem toti la acelasi nivel. Aroganta, autosuficienta si alte din astea nu le gasesti la toti. 1°Dar nu asta e problema ce nu se spune ca testele care se fac nu sunt atat de selective pe virus cum se afirma si poti sa iesi pozitiv si cu alti virusi asemanatori COVId. DE ACCEA SE REPETA TESTUL!!! 2° COVId nu se cunoaste atat de bine si reactioneaza diferit de la persoana la persoana, asta se spune in toata media? De ce? Raspunsul e fain: ca sa poti integra si alti bolnavi in acest diagnostic... viroza e viroza, gripa e gripa si e cam la fel la toti oamenii nu se pot baga si alte afectiuni morbide la un bolnav de cancer daca face gripa sau viroza si moare se spune ca a murit de cancer cum e si firesc.Gripa sau viroza a fost faza finala a bolii incurabile care a afectat sistemul imunitar al persoanei decedate. Asta o spun toti doctorii! Dar la COVId merge asa ii bagi si pe cei cu diabet si pe cei cu cancer sau alte afectiuni dar se spune ca au decedat de COVId...Amplifica cumva forta COVId-ului? De ce COVId e diferit? Cred ca stim raspunsul. Se vede in jurul nostru exercitii reusite de preluare a controlului asupra persoanelor libere la nivel planetar, exercitii care nu s-ar fi putut face in alte conditii. Diminuarea supraproductiei prin cresterea consumului a unei populatii panicate de SUPERCOVId Puteti adauga la aceasta lista tot ce observati si veti intelege exact ce este COVId. PS: Mai adaug una daca COVId e o chestiune de viata si de moarte asa cum afirma comitetul situatilor de urgenta va spun sigur ca atunci Ludovic Orban ar fi stat cu masca pe figura tremurand pentru viata lui chiar si la WC...unde nu-l vede nimeni... Editat Iunie 26, 2020 de Cristian74 Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 26, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2020 Sa deviem putin.Era un banc cu pescarii sovietici si cei japonezi.Primii nu prideau peste ceilalti da.Sovieticii ii intreaba pe japi:"Cum dracu prindeti"?Aia raspund:"Simplu.In timp ce voi faceti sedinte noi pescuim". Parafrazand bancul in timp ce noi tocam covidul,"autorii" acestuia lucreaza.E plin netul de postari,filmari,in genul cel mai inalt pod,cel mai lung viaduct,cel mai,cel mai s.a.m.d.Evident toate reale in China.Ajungi sa te intrebi daca peste un numar de ani nu cumva chineza va deveni limba obligatorie de studiu,la scoala. Pun si eu un mini "pic".Poate o sa-l vada si ai de zic ca fac autostrada Comarnic-Brasov... Link spre comentariu
merck Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 1 hour ago, BRANCA said: merck.Un medic (legist?) de top german a spus ca grosul celor decedati de covid oricum urmau sa moara de bolilele care le aveau.Sunt destule persoane sanatoase de varsta inaintata care au trecut prin infectie. Poate pe undeva numai persoanele vulnerabile,deci cele cu anumite boli,sau cele cu boli ascunse sa fie afectate de virus.Si ar putea sa fie valabila si varianta cu infectarea in "doza" mare. Sunt multe necunoscute pe langa cea amintita cu copii. Doamne fereste de al doilea val!Si asa economia mondiala era in pioneza.Fara suport economic adecvat si lupta anti covid va fi mai putin eficienta,ca sa nu zic imposibila.Ganditi-va numai la cantitatea uriasa de echipamente de unica folosinta utilizata zilnic! Am ascultat si un profesor in epidemiologie german care sustinea "economicul". O moneda are un avers si un revers, depinde ce parte o privesti. Tot timpul poti sa gasezi ceva de laudat si de cirticat la un lucru. Am mai spus: economia aproape ca s-a oprit datorita pandemiei si cu toate acestea "efectele" asupra oamenilor obisnuiti din punct de vedere financiar sunt incomensurabil mai mici fata de criza din 2008. Nu mai zic de BURSA! Economia nu mergea si actiunile dupa o scadere au inceput sa creasca de parca a pus cineva drojdie in ele. De ce? Care este expelicatia? Bursa nu reflecta situatia economica? Ei, covid-19 a dovedit ca actiunile la bursa cresc desi economia este pe butuci. Cand un om in varsta este bolnav cronic nu ii poate spune nimeni cati ani va mai trai. Sa aproximezi ca oricum murea intr-un an sau doi mi se pare o marlanie. De ce nu dau doctorii astia 1-2 ani din viata lor? Se platesc sume imense doar pentru a mai trai cateva zile si altii vorbesc cu nonsalanta despre 1-2 ani din viata de parca ar fi cateva secunde. Cati medici au incurajat-o pe sotia lui Michael Schumacher sa il tina in viata pe acesta (chiar in stadiu de leguma)? Nici 0.000...01 din ei nu ar fi facut ce a facut Noel Corinna Schumacher!!! Atat mi-a ramas in cap dupa tot articolul citit: Noi vrem sa incurajam oamenii sa nu abandoneze niciodata! Nici eu nu am de gand vreodata sa abandonez batranii ca sa imi fie mie mai bine. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Acum 29 minute, BRANCA a spus: Sa deviem putin.Era un banc cu pescarii sovietici si cei japonezi.Primii nu prideau peste ceilalti da.Sovieticii ii intreaba pe japi:"Cum dracu prindeti"?Aia raspund:"Simplu.In timp ce voi faceti sedinte noi pescuim". Parafrazand bancul in timp ce noi tocam covidul,"autorii" acestuia lucreaza.E plin netul de postari,filmari,in genul cel mai inalt pod,cel mai lung viaduct,cel mai,cel mai s.a.m.d.Evident toate reale in China.Ajungi sa te intrebi daca peste un numar de ani nu cumva chineza va deveni limba obligatorie de studiu,la scoala. Pun si eu un mini "pic".Poate o sa-l vada si ai de zic ca fac autostrada Comarnic-Brasov... Nu era mai lesne sa o faca pe campul unde erau amplasati pilonii cu un mic tunel ascendent la capete? Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 (editat) N-ar fi fost realizarea atât de vizibilă și măreață . Cred că au rămas cu reflexe de pe vremea Marelui Zid. În China conducerea dispune și pwlimea execută, ca-n orice dictatură. Și nimeni cu comentează, că se lasă cu căderi de capete. Uneori, la modul propriu. Când ai resursele Chinei (umane și materiale) sub comandă unică poți face rapid orice, adică "realizări mărețe". Totuși nu mi-ar place să trăiesc într-o asemenea societate, cu toate "realizările" ei care se văd și de pe Lună. Editat Iunie 26, 2020 de +_Florin_+ Link spre comentariu
merck Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 1 hour ago, Cristian74 said: 1°Dar nu asta e problema ce nu se spune ca testele care se fac nu sunt atat de selective pe virus cum se afirma si poti sa iesi pozitiv si cu alti virusi asemanatori COVId. DE ACCEA SE REPETA TESTUL!!! 2° COVId nu se cunoaste atat de bine si reactioneaza diferit de la persoana la persoana, asta se spune in toata media? De ce? Raspunsul e fain: ca sa poti integra si alti bolnavi in acest diagnostic... De unde ai aceste informatii puse de mine in bold? Poti pune o sursa demna de incredere? (un articol in NEJM sau AJM nu cacat mancat pe la TV sau in presa). Eu am citit un articol in NEJM dar acolo era specificat contrarul: cam 60% din pacientii cu test PCR negativ au fost declarati ca infectati in urma scanerului la plamani. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 (editat) 1 oră în urmă, +_Florin_+ a spus: N-ar fi fost realizarea atât de vizibilă și măreață Ca sa continui gluma cu autostrada...Se spune ca au fost invitati si chinezii de guvernul Boc sa vada un pic planul de autostrada Pitesti -Sibiu dupa un moment de ezitare au exclamat : 但是齐奥塞斯库死了 Dànshì qí ào sāi sī kù sǐle NT:dar Ceausescu este mort! Acum 58 minute, merck a spus: De unde ai aceste informatii puse de mine in bold? Poti pune o sursa demna de incredere? (un articol in NEJM sau AJM nu cacat mancat pe la TV sau in presa). Eu am citit un articol in NEJM dar acolo era specificat contrarul: cam 60% din pacientii cu test PCR negativ au fost declarati ca infectati in urma scanerului la plamani. Pai sunt concluziile mele, asa gandesc eu, nu trebuie sa-mi zica altii ce sa gandesc...Am sa mai fac cateva constatari numarul de decese de cancer este mai mare pe zi decat cele de COVId. Sa vedem un pic statistica: NIVEL EUROPEAN În Europa se înregistrează 23,4% din cazurile de cancer din lume şi 20,3% din decese, deşi are doar 9,0% din populaţia mondială.Cancerul reprezintă a 2-a cauză importantă de morbiditate şi deces în Europa, cu estimări ce depășesc 4,5 milioane cazuri noi, peste 2 milioane decese şi circa13 milioane cazuri prevalente,în anul 2018. Deși peste 40% din decesele prin de cancer pot fi prevenite, cancerul însumează 20% din totalul deceselor în Uniunea Europeană. In Romania: Conform Institutului Național de SănătatePublică (INSP), prin Centrul Național de Statistică și Informatică în Sănătate Publică (CNSISP):În anul 2017 s-au înregistrat 59450 cazuri noi de cancer (incidenţa 301,7 la 100000 de locuitori), comparativ cu 60710 cazuri noi (incidenţa 303,7) în anul2016. Numărul bolnavilor rămaşi în evidenţă în anul 2017 a fost de 479.454 (prevalenţa 2,4 %), faţă de 471.498 bolnavi rămaşi în evidenţă în anul 2016 (prevalenţa 2,4%).În perioada ianuarie-septembrie 2018 s-au înregistrat 46417 cazuri noi de cancer (incidența de 317,5 la 100000 de locuitori) comparativ cu 42883 cazurinoi de cancer (incidența de 293,4 la 100000 de locuitori) în aceeași perioadă a anului 2017.Numărul bolnavilor rămași în evidență în perioada ianuarie-septembrie 2018 a fost de 488.824 comparativ cu 469.624 bolnavi rămași în evidență în aceeași perioadă a anului 2017. Mortalitatea prin tumori a crescut de la 233,0 (51803 decese) în anul 2016 la 233,4 (51825 decese) în anul 2017 şi reprezintăa doua cauză de deces în România. Mortalitatea cea mai frecventă pentru această clasă de boli s-a înregistrat la tumorile maligne ale bronhiilor și plămânilor (46,1la 100000 de locuitori), tumorile maligne ale colonului (17,8 la 100000 de locuitori), tumorile maligne ale sânului (16 la 100000 de locuitori) și la tumorile maligne ale stomacului (15 la 100000 de locuitori) https://insp.gov.ro/sites/cnepss/wp-content/uploads/2019/05/03_EPS_Timisoara_Analiza_SELIC_2019.pdf Din cauza cancerului nu s-a decretat stare de urgenta si oprirea economiei mondiale etc . Mor si gata. Ca intensitate si gravitate cancerul nu se poate compara cu noul COVId... Ce este si mai grav este ca pentru amplificarea fenomenului COVId au luat si din cei 20% din totalul deceselor de cancer. Nu trebuie sa fi doxa de carte ca sa intelegi ce se intampla. Editat Iunie 26, 2020 de Cristian74 Link spre comentariu
merck Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 7 minutes ago, Cristian74 said: Ca sa continui gluma cu autostrada...Se spune ca au fost invitati si chinezii de guvernul Boc sa vada un pic planul de autostrada Pitesti -Sibiu dupa un moment de ezitare au exclamat : 但是齐奥塞斯库死了 NT:dar Ceausescu a murit! Pai sunt concluziile mele, asa gandesc eu, nu trebuie sa-mi zica altii ce sa gandesc... Pai care au fost informatiile (si mai ales care este sursa acestora) care te-au dirijat spre aceste concluzii? Daca te-ai uitat la TV sau ai citit presa romaneasca ... e clar! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Parere strict personala....nu contest virusi vechi, noi, etc dar faza cu asimptomatici care infecteaza..sa fim seriosi... Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 26, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2020 Am mai urmarit stirile.Stam inca bine cu internatii la ATI.As fi curios cum am sta cu numarul cazurilor zilnice daca am face acelasi numar de teste ca inainte.Adica inainte faceam 4-6000 pe zi,iar acum 11-12000.Iar daca am face 20000?Nu stiu ce sa zic da' ceva nu-mi suna bine aici.Am ajuns la o varsta la care nu mai "diger" ca in tinerete... Link spre comentariu
d2134 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Acum 12 minute, fluffy37 a spus: Parere strict personala....nu contest virusi vechi, noi, etc dar faza cu asimptomatici care infecteaza..sa fim seriosi... Nu vad care e problema. Si purtatorii de HIV pot fi, ani de zile, asimptomatici dar contagiosi. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Acum 10 minute, BRANCA a spus: Am mai urmarit stirile.Stam inca bine cu internatii la ATI.As fi curios cum am sta cu numarul cazurilor zilnice daca am face acelasi numar de teste ca inainte.Adica inainte faceam 4-6000 pe zi,iar acum 11-12000.Iar daca am face 20000?Nu stiu ce sa zic da' ceva nu-mi suna bine aici.Am ajuns la o varsta la care nu mai "diger" ca in tinerete... Păi e simplu, există epidemia "oficială" și cea reală. La aia oficială cifrele "infectaților" variază funcție de nr de teste iar la cea reală... nu se știe, Dumnezeu cu mila . Cel mai bun barometru e numărul celor care ajung (din păcate) la ATI. Eu la acesta sunt atent. Link spre comentariu
merck Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 8 minutes ago, BRANCA said: Am mai urmarit stirile.Stam inca bine cu internatii la ATI.As fi curios cum am sta cu numarul cazurilor zilnice daca am face acelasi numar de teste ca inainte.Adica inainte faceam 4-6000 pe zi,iar acum 11-12000.Iar daca am face 20000?Nu stiu ce sa zic da' ceva nu-mi suna bine aici.Am ajuns la o varsta la care nu mai "diger" ca in tinerete... Pe tine te intereseaza sa dam bine in statistici sau sa luam pulsul corect al realitatii? Romania nu inventeaza nici roata si nici apa calda, noi doar ca niste maimute facem ce fac altii. Uite un exemplu: Irlanda are 84067i de teste la 1 milion de cetateni si noi avem doar 35105. Cand vezi ca aia au de aproape 3 ori mai multe este facute la 1 milion de cetateni si au doar 9 cazuri poti deduce ca stau bine si pandemia este pe sfarsite la ei. Sa nu crezi ca Irlanda a facut zeci de mii de teste pe zi la inceput si acum fac cateva sute doar ca sa le dea lor bine la statistici. Tu crezi ca pandemia trece si la noi daca se fac de 10 ori mai putine teste si prezentam doar cateva zeci de noi cazuri pe zi? Si alte tari cu apa mult mai calda tot asa au facut: testare masiva odata cu relaxarea. Doar asa poti lua pulsul si preveni un nou val de infectari. De ce nu voteaza parlamentarii (aia de detin majoritatea) ridicarea starii de alerta? Nu au c_aie? Daca sunt asa de siguri si convinsi ca astia manipuleaza cu ridicarea starii de alerta le arata clar daca ca este vorba de o manipulare sau nu. Link spre comentariu
Postări Recomandate