icar Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Azi, peste 300 de imbolnaviri, un spital blocat de bolnavi de coronavirus, , 7% mai multi bolnavi de coronavirus decit saptamina trecuta! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 (editat) Inapoi la stare de urgenta si limitari . Romanii n-au inteles nimic si fac ce au inteles . Pacat . Editat Iunie 18, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 18, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2020 Icar.Mama ei de propaganda!Cand era pandemia in floare urlau unii sa creasca numarul de teste.Nu s-a vrut!Acu,brusc,s-au marit de cateva ori...Asta pe considerentul,afirmat anterior,ca nr real de infectati e de zece ori mai mare decat cel depistat...Si azi daca se mai mareste numarul de testari o sa iasa mult mai multi! Si-atunci despre ce vorbim?Asimptomatici care habar nu au ca sunt bolnavi?Findca astia sunt grosul. Si propaganda cu blocarea unui spital...In toata tara tinem blocate majoritatea spitalelor pentru tratare covid.Da aproape toate cazurile merg la Timisoara si Matei Bals.Ce sa intelegem de aici?Ca restul habar n-au sa trateze sau n-au dotare?Atunci la ce le mai tinem blocate??? Link spre comentariu
merck Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Ucraina a raportat astazi 829 de noi cazuri. Pana astazi situatia la ei: Moldova inca nu a raportat astazi dar situatia la ei: Testele facute in Ucraina si Moldova nu sunt facute de romani deci avem vecini cu "probleme". Cu ce nu sunt eu de acord este declaratia de mai jos facuta acum doua zile: Quote Astfel, mai multe puncte de frontieră urmează să fie redeschise: Negru Vodă (jud. Constanța), Turnu Măgurele (Telorman), Sighetul Marmației (Maramureș), Rădăuți-Prut (Botoșani), Oancea (Galați), Jimbolia - feroviar (Timiș). Nu-i de speriat faptul ca au crescut un pic numarul de imbolnaviri, este si logic si s-a intamplat si in tari din vest. Daca se fac de 2 ori sau de 10 ori mai multe teste si numarul de noi cazuri nu creste foarte mult este imbucurator.Problema este ca la noi este lumea nu mai vrea sa poarte masca, de pastrat distanta sau de manusi nici nu mai spun. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Manusile nu valoreaza nimic, chiar ajuta la imprastierea mai usoara a virusului. Pt miini exista apa si sapun care sint sfinte in conditiile acestei pandemii. Problema o reprezinta persoanele ce nu vor sa poarte masti in magazine si mijloacele de transport dar si in alte aglomeratii urbane. Link spre comentariu
icar Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 (editat) Acum 4 ore, BRANCA a spus: Mama ei de propaganda! Propaganda? Poate unii cred asta! Am mai spus, in oras, pe vremea starii de urgenta, am avut un singur caz de covid. O tipa care a venit cu un autocar in autogara, s-a simtit rau si au internat-o. Apoi au scapat de ea, ca au dus-o la ea acasa, pe la Blaj, parca. In rest, nimic. Nu stiu cite testari s-au facut, dar bolnavi CU SIMPTOME, nu au fost. Au venit ceva "turisti" de prin Italia, dara au fost tinuti in carantina. Acuma, avem vreo 80 de cazuri. Niste angajati de la fabrica de inghetata s-au simtit rau, au fost testati si au fost gasiti cu coronavirus. La televizor s-a tacut o vreme, abia dupa citeva zile a fost stirea, asa in treacat. Deci...propaganda??? Apoi, CEL SPITAL ESTE BLOCAT DE BOLNAVI, nu supecti si nu sta gol, in asteptare de clienti. Acei oameni SUNT bolnavi, nu asimtomatici, depistati la nu stiu ce testari! Din pacate, realitatea ii combate pe sustinatorii teorilor lui Ponta. Pacat, isi cauta capital electoral pe necazul oamenilor! hotelurile, restaurantel Minusa e buna, ca nu pui virusul pe piele si dupa aia iti bagi destiul in nas sau gura! Cu manusa pe mina, e mai greu! In rest, spalatul pe miini e sfint! Toata tevatura asta, e pentru ca vor sa deschida hotelurile, restaurantele, cinematografele, salile de teatru, mall-urile. Eu stiu ca se pierd bani, dar nu trebuie cistigati pe seama imbolnavirii altora. Distantare sociala? Sa fim seriosi! Utati-va pe orice terasa, piata, magazin mare si o sa va lamuriti. Apoi mai e o treaba, cinica. S-a propagat idea ca tinerii nu se imbolnavesc, asa ca da-i naiba de babalici, prea incurca locul! Da' si cind s-o satura Dumnezeu de ros vreascuri.... Editat Iunie 18, 2020 de icar Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 18, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2020 Icar.Eu vorbesc de propaganda intrucat covidul e folosit ca agent electoral de toata lumea!Ii doare pe astia in 3 litere soarta noastra! Fac parte din categoria critica da' tot am ramas la parerea ca peste tot s-a lucrat panicard si antieconomic.Trebuiau protejati numai varstnicii.Restul lumii la munca! Asa ce facem?A trecut prin boala un segment nesemnificativ din populatie.Vine seria a doua de infectare o luam de la capat... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 (editat) In Romania s-a cam muncit, au fost afectate cel mai puternic sectoarele unde intimplator se facea cea mai mare evaziune fiscala! Editat Iunie 18, 2020 de Marele Savant Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 2 hours ago, sesebe said: Manusile nu valoreaza nimic, chiar ajuta la imprastierea mai usoara a virusului. Pt miini exista apa si sapun care sint sfinte in conditiile acestei pandemii. Problema o reprezinta persoanele ce nu vor sa poarte masti in magazine si mijloacele de transport dar si in alte aglomeratii urbane. e bine sa ai manusa macar pe o mana , eu folosesc de gradinarit ,spate de panza fata si lateralele degetelor cauciucat ,dupa orice atingere poti sa dai cu solutie clor mai concentrat ,totdeauna am in buzunar un pulverizator cu 400ml. Mie nu mi se pare corect ca autoritatile fac putina propaganda si educatie , de ex niciunde nu se zice ca casa scarilor este spatiu interior , umbla lumea fara masca ,unii striga toata ziua si pot sa infecteze pe toti .In rest nimeni nu respecta nimic , am fost la ITP recent din 7 angajati niciunul nu avea masca ,manusi , dadeau mana cu soferul de tir......ieri la magazinul de carne vanzatoarea nu avea masca , dupa o tuse am intrebat daca e virus.....a zis ca nu exista ,este doar o inventie.....am vrut sa platesc la Orange , un singur client in fata mea ,bine ca am tinut distanta ,ca a inceput sa tuseasca ,la a treia si-a pus palma la gura ....n-am mai apucat sa vad cu care mana a dat banii la lucratoare /tot fara masca , am iesit rapid.... Vad ca in Ungaria este a doua zi cu numai 1 infectat..... Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 18, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2020 Ce inseamna responsabilitatea si disciplina sociala...Singapore.Tara de cam 4 milioane de oameni.Ultra dezvoltata economic.Unul din cele mai bune sisteme de educatie din lume.Au cca 41000 de infectati la care...26 decedati si 2 la ATI! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 1 oră în urmă, BRANCA a spus: Ce inseamna responsabilitatea si disciplina sociala...Singapore. Aceea este o tara nu o colonie . A fost colonie . Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 18, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2020 "Aceea e o tara nu o colonie".Corect!Romania e o colonie si nu o tara! Link spre comentariu
merck Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Desi unii banalizeaza virusul, acesta nu glumeste: Tot mai multe vedete din trustul Antena, infectate cu COVID-19 Link spre comentariu
icar Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Acum 3 ore, BRANCA a spus: intrucat covidul e folosit ca agent electoral de toata lumea!Ii doare pe astia in 3 litere soarta noastra! A, bun, aici perfect de acord cu tine! Vin alegerile, campania electorala a inceput de mult. Fara legatura, dar nu pot sa nu punctez, Firea a promis azi, la primarie, exact ca a promis acum patru ani, fara sa faca nimic. Ba da' prosti ne cred! Acum 4 ore, BRANCA a spus: protejati numai varstnicii.Restul lumii la munca! Nu stiu ce sa zic. Tinerii, cam au parinti...Ar fi trebuit sa faci niste "ghetouri" in care sa izolezi batrinii. Pentru ca, peste tot, cei batrini s-au imbolnavit de la cei tineri. Ori...nu poti face asa ceva. Nu stiu daca ar fi fost solutii viabile. Mare Savant, cam...corect. S-a muncit, cel putin aici, in constructii, in agricultura, in magazine. Cu precautie si, cum spuneam, nu am avut probleme. In schimb, circiumile, saloanele de "infrumusetare" , salile de jocuri si alte "industrii" cu "profit minim", au stat pe butuci! Ce se tinguiau astia ca trebuie deschis? Circiumi, biserici, pacanele, hoteluri. Scoli? Agricultura? Altele asemenea? Vezi sa nu! Cum zici, ce facem o luam de la capat, sau scapa cine poate? Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 18, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2020 Icar."Fara legatura" da' trebuie sa punctez.Bucurestiul a avut de-a lungul timpului primari numai "unu si unu"!Votati pe afinitati politice,pe simpatii si pe criteriul..."ala dinainte a promis si n-a facut nimic!" Bucurestiul este de foarte multi ani un oras falimentar.Si,inca de pe vremea lui Ceasca,este un oras privilegiat.Cu un hectar de subventii pentru diverse categorii sociale.Cu probleme uriase la toate capitolele.Adica infrastructura rutiera,transport public,aductiune de apa,poluare,lipsa spatii verzi,etc,etc. In loc sa inchida orasul si sa creeze sateliti in jur toti primarii au tolerat si incurajat supraaglomerarea.Nici dracu n-o sa rezolve nimic in situatia asta!Cel mult niscai carpeli,pe ici ,pe colo. Si daca pomenim si situatia masinilor si a locurilor de parcare...La Tokyo n-ai voie sa cumperi masina daca nu ai loc de parcare! Link spre comentariu
Postări Recomandate