Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analize Covid in Bucuresti

Postări Recomandate

26 minutes ago, fluffy37 said:

Poi si inainte de 89 era dictatura si acuma este......cel putin aici pe forum cum zice unu ceva impotriva guvidului cum i se da peste bot .Gashca pro guvid nu lasa nici o abatere de la ...lege.

Nu stiu daca este chiar intocmai ce spui tu. 

Eu intodeauna ma ghidez dupa urmatoarea afirmatie:

deci, asa cum a dat si @doru3160 exemplul cu un pacient diabetic de 30 de ani care astazi apuca fara nici o problema 70 de ani, este pus in pericol de cei din jur care nu respecta niste reguli (respectate in multe tari civilizate). Cat timp prin actiunea mea periclitez viata unui om de langa mine inseamna ca ii incalc dreptul la viata nu numai libertatea lui. Traind amestecati intr-o comunitate  si neexistand posibilitatea sa ii protejam pe cei vulnerabili (nu putem sa creeam zone in care cei care doresc sa se protezeje sa nu se intalneasca cu cei care refuza sa se protejeze) moral suntem obligati sa ii respectam pe cei vulnerabili. 

Link spre comentariu

@merck, daca TU te ghidezi dupa o afirmatie, nu inseamna ca TOTI se ghideaza dupa acea afirmatie. Poate ca unii se ghideaza dupa afirmatia....sa crape capra vecinului...off...si cati mai sunt.

Acuma serios' nu inchide nimeni topicul asta de kko?

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
Acum 2 ore, fluffy37 a spus:

Oare cum ar fi reactionat ceausescu daca ar fi aparut guvidu inainte de 89?

Exact cum a reactionat in 1971, cand a fost epidemie de H3N2. A actionat responsabil, mentinand secretul de stat, nu a bagat panica in populatie, nu a impus masuri restrictive aberante si dezastruoase pentru economia nationala, nu a internat fortat pe nimeni. 10000 de morti, era inevitabil, mortii cu mortii, vii cu vii!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, merck a spus:

Cum sa reactioneze? Eram chiar in curul gol! Importurile erau sugrumate zdravan, noi nu produceam nimic  performant in domeniul medical, deci se ventila mecanic (manual pardon) cu balonul (in 3 schimburi). Dar daca doresti sa stii tactica comunistilor .... te poti uita in Coreea de Nord.

Da, se aduceau elevi si militari la munva voluntara in spitale!

https://recorder.ro/in-plina-pandemie-singura-fabrica-din-romania-care-producea-de-ventilatoare-pulmonare-se-inchide-din-lipsa-de-comenzi/

Link spre comentariu

Mi-am zis ca nu mai postez pe aici dar nu pot trece cu vederea asta:

8 hours ago, Spitfire said:

10000 de morti, era inevitabil, mortii cu mortii, vii cu vii!

Tu citesti vreodata ce scrii?

Daca unul dintre acei 10000 ar fi fost un membru al familiei tale, ai mai fi sustinut asta?

Sau daca un membru de-al familiei tale moare ( doamne fereste ) in urma unei infectii cu covid, ai mai sustine asta?

Daca da atunci nu te supara dar nu esti intreg...

@validae daca vrei poti sterge postarea asta a mea dar m-a scandalizat atitudinea lui. 

Nu pot tolera atata cinism, sa accepti oricati morti ca fiind normal, numai ca sa ne fie noua bine, sa avem bani si sa ne putem distra...

Cel mai bine ar fi sa inchizi topicul asta cu totul.

E evident ca cei convinsi ca virusul asta nu exista sau ca-i o simpla raceala, n-or sa fie convinsi de gravitatea lui pana n-or sa o pateasca pe pielea lor ( si poate nici atunci ), oricate argumente le-am prezenta. Din cauza celor ca ei sunt deja mai multe tari care fie nu ne mai primesc deloc, fie o fac dar in conditii stricte, si cum prostia n-o sa se vindece peste noapte, este lesne de anticipat ca lucrurile o vor lua rau la vale, si tarile care nu ne vor mai primi, se vor inmulti pe masura.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări