Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analize Covid in Bucuresti

Postări Recomandate

Domnule distribuitor de medicamente Merck , cu toata stima, sunteti medic, farmacist, aveti studii de specialitate? In lumea civilizata DOAR medicul  recomanda medicamente, va rugam pastrati-va opiniile medicale doar pt dv. Nu confundati un pacient cu un aparat electronic!

Multumesc

Link spre comentariu

Pai eu nu am recomandat un medicament la un pacient, eu doream ca un presedinte cu figuri in cap si care considera covid-19 ca fiind o gripa sa primeasca in urma faptului ca s-a imbolnavit, un medicament care a fost declarat chiar de OMS (nu stiu daca stii ce este si daca are voie sa faca recomandari in viziunea ta) ca fiind tratamentul care "merge" impotriva covid-19. 

25 minutes ago, Stefan said:

@RST de unde știți că autoimunizarea populației funcționează? De ce la gripa sezonieră nu funcționează? Cum știți că virusul nu suferă mutații? De ce vaccinul antigripal se face anual?

El nu stie mai nimic in domeniul asta (nu a citit nici un articol dintr-o publicatie straina legat de covid-19), doar "emite" niste idei care sunt departe de realitate. 

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 6 ore, icar a spus:

PRO-TV, in loc sa dea dovada de deontologie, a procedat precum comunistii. Asa ca, decit sa spuna, ori, "da dom'le s-au imbolnavit", ori , "fugiti de aici cu prostiile, Esca nu e bolnava", au dat cu muci-n balta si au emis un comunicat amenintator: cine indrazneste sa discute pe tema, va suporta rigorile legii. Adica, mucles, ca va ia dracu!

Si cind te gindesti ca blamau presa comunista!!!!

Asta e si motivul pentru care am renuntat definitiv sa ma mai uit la orice post tv romanesc, adica asa-zisele posturi de stiri, vai de mama lor.

Link spre comentariu

Sa o lasam mai moale cu imunitatea:   """"""""""""

Două noi studii publicate recent sugerează că imunitatea dobândită la infecția cu SARS-CoV-2 depinde de severitatea bolii și că numărul de anticorpi scade după câteva săptămâni după vindecare.

Un prim studiu, realizat de cercetători de la Kings College London și prezentat pe platforma medRxiv, arată că imunitatea la reinfectarea cu noul coronavirus la persoanele care au avut Covid-19 și s-au vindecat poate să dispară după câteva luni, în special la persoanele care au avut forme ușoare de Covid-19 sau au fost asimptomatice.

Cercetătorii au urmărit persoanele vindecate de Covid-19 timp de 94 de zile, iar toate, cu excepția a două persoane, au dezvoltat anticorpi la SARS-CoV-2.

Potirvit studiului, persoanele care au avut forme mai grave de Covid-19 au avut cele mai mari concentrații de anticorpi. Cu toate acestea, la toate persoanele vindecate de Covid-19 analizate, indiferent de severitatea bolii, nivelul anticorpilor a atins un nivel maxim la 3 sau 4 săptămâni după vindecare, iar ulterior a început să scadă.""""""""""""""""

Link spre comentariu

Din pacate ce spunea colegul elmar referitor la ingrijirea tatalui sau in spital se confirma...

Am vazut azi un reportaj cu o avocata din Bucuresti ce a avut tatal internat.Internarea n-a fost datorata Covid.Omul a stat vreo 2 saptamani la Universitar si o saptamana la Sf.Ioan.

Acesta find imobilizat,semiparalizat,avea nevoie de ingrijire speciala.Le-a fost trimis acasa ca vindecat si a ajuns ...cu plagi pline de puroi pe el!!Zicea saracul ca nici macar apa nu venea nimeni sa-i dea,mai ales ca era deshidratat!

Pai daca un pacient constient il tratezi asa cum e cu cei cu covid de la ATI??

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Усилитель a spus:

O asistenta din Sibiu, care s-a infectat a doua oara a decedat.... Imunitatea e scurta.... 

S-a observat si faptul ca din cei vindecati care au donat plasma pt tratarea celorlalti doar 10-12% au avut anticorpi in cantitate folosibila.. 

e o gripa, si vor apare mutatii. Nu poate spune nimeni ca e imun. Am inteles ca dupa vindecare plamanii raman cu sechele, nu e ca la gripa obisnuita unde esti ca nou dupa ce trece.

La a 2-a strigare s-ar putea sa fie nasol.

Editat de daniels
Link spre comentariu
1 oră în urmă, daniels a spus:

Am inteles ca dupa vindecare plamanii raman cu sechele, nu e ca la gripa obisnuita unde esti ca nou dupa ce trece.

Si la gripa obisnuita pot ramâne sechele. Un fost coleg de munca a ramas cu o insuficienta cardiaca grava dupa o gripa. La 25 de ani.

Link spre comentariu
19 minutes ago, fluffy37 said:

Oare cum ar fi reactionat ceausescu daca ar fi aparut guvidu inainte de 89?

Cum sa reactioneze? Eram chiar in curul gol! Importurile erau sugrumate zdravan, noi nu produceam nimic  performant in domeniul medical, deci se ventila mecanic (manual pardon) cu balonul (in 3 schimburi). Dar daca doresti sa stii tactica comunistilor .... te poti uita in Coreea de Nord.

Link spre comentariu

Poi si inainte de 89 era dictatura si acuma este......cel putin aici pe forum cum zice unu ceva impotriva guvidului cum i se da peste bot .Gashca pro guvid nu lasa nici o abatere de la ...lege.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări