Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analize Covid in Bucuresti

Postări Recomandate

Uneori mi se întâmplă să mai am câte un client. Clientul ăsta are și el alt client. Întâmplarea face că clientul ăla e un ministru. Acest ministru se prezintă la acest client fără mască. La întrebarea, de ce fără mască, răspuns; Hai măi, tu chiar...... ? 

Păi și atunci? 

Păi, interese geostrategice și geopolitice globale, licitații, absorbție de fonduri UE, x, y doresc ieșirea din UE, se golesc țările de imigranți, pâine și circ, etc.

Treziți-vă! Băieții deștepți vă fac pe la spate. Muncim și producem de râgâim, și ........ unii stau încuiați în casă. 

Don't be like that...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

"Treziți-vă! Băieții deștepți vă fac pe la spate. Muncim și producem de râgâim, și ........ unii stau încuiați în casă. 

Don't be like that..."

Astfel de dezinformări trebuiesc șterse de pe Elforum! Asta o pot afirma doar aia rupți de realitate ce trag bani de la stat sau de la șmecherul x, y ce își face vilă "din banii de bugetar pe ultimii doi ani".

Cine trăiește în viața reală știe exact cat de nasoală e situația din piața și că "producem de râgâim" e doar o metaforă.

Link spre comentariu

CEO Continental: Am renunțat la speranța că pachetele de stimulare sunt eficiente

Degenhart le-a spus personalului că stimulentele fiscale nu vor ajuta industria auto, un important exportator și un angajator major în cea mai mare economie din Europa.

„Am renunțat la speranța că pachetele de stimulare sunt eficiente și suficient de bune pentru a oferi un impuls pe termen scurt piețelor auto. Nu putem aștepta niciun ajutor din partea politicienilor ”, a spus CEO-ul ompaniei.

Link spre comentariu

La mine in oras, imi spune un prieten care monta un geam termopan, ca langa respectivul unde ii monta geamul moare un batran de peste 80 de ani. A telefonat la 112, au venit si smurdu si politia, batranul nu avea pe nimeni apropiat. Ca sa se scape repede de el, l-au trecut ca a murit de covid.

Ce va spun eu aici e treaba serioasa, fara nici-un fel de urma de gluma.

Editat de maxente
Link spre comentariu
La 10.05.2020 la 17:16, BRANCA a spus:

Astept pe la Sf. Constantin vizita tineretului,din familie,la Severin.Din auzite,nimic cert inca,se pare ca nu poti face analize covid cu plata,in Bucuresti,decat cu aprobarea DSP.

Cine stie situatia,evident in Bucuresti?Pe mine ma intereseaza find la capitolul vulnerabil.

Personal chestia cu aprobarea mi se pare total aiurea.Nu i-as gasi o logica decat in varianta ca s-ar supra aglomera laboratoarele particulare.Ca acu lucreaza pentru stat...

Cine dracului ar dori să facă test plătit Real PCR (Partidul Comunist Român), şi după aceea să ajungă la cort sau puşcărie?

Link spre comentariu

Virusul există, e creeat în labo și a fost împrăștiat în toată lumea. Ca impact asupra populației, e puțin mai nasol decât o gripă sezonieră obișnuită. Da, mor ceva mai mulți oameni de covid decât mureau de gripă sezonieră. Diferența e că victimele gripei sezoniere nu beneficiau de mediatizare sistematică. Habar n-avea populimea câți morți de gripă au fost în țara X și câți au trecut pe la ATI într-un an sau altul.

Acum știe tot mapamondul. E pandemie :).

..........................

În fine, e absolut necesar să vă feriți de covid. Virusul chiar există, după cum spuneam. Nimeni n-ar dori "noua gripă", fie că e vorba de un tânăr sănătos sau de un vârstnic cu afecțiuni grave (mai ales).

Link spre comentariu

De cand am deschis topicul ne-a contactat si tineretul familiei,netestat...Ne-am mai intalnit si cu amicii.Tot netestati...

Nu contest existenta virusului insa daca se estimeaza,repet,bajbait,ca sub 5% din populatie la luat...Cam ce sanse mai avem de covid?

Link spre comentariu

Nu cădeţi în nicio extremă, nu trebuie nici să ne ducem la WC cu masca pe figură  sau cum am văzut o pereche într-un autoturism, ambii cu măşti pe figură.Dar nu neglijaţi niciodată pericolul, măcar spălatul pe mâini e de bun simţ. Sau măcar e doar pentru unii, fiincă am văzut la serviciu unii ingineri şi în general oameni de la care aveam oarece aşteptări, ieşind din toaletă fără să se spele măcar cu apă simplă pe mâini.De atunci (înainte de Covid19) îi cam salut pe toţi ca japonezii, noncontact...e mai sănătos.

Editat de validae
Link spre comentariu

Din diverse studii (am avut pe aici câteva focare de infectie care s-au izolat si s-au studiat extensiv) s-a constatat ca ca. 81% din infectati sunt asimptomatici. De asemenea, din analize facute pe material biologic recoltat la sfârsitul anului trecut în Franta, s-a constatat ca virusul se raspândeste în Europa din Noiembrie sau chiar Octombrie. Asa ca e foarte posibil ca o buna parte din populatie sa fi avut deja virusul fara sa stie. Eficacitatea neasteptat de buna a masurilor de izolare luate, pare sa confirme acest lucru.

@validae Domnii aceia au fost atenti la lectiile de igiena din armata si s-au spalat pe mâini folosind "mijloacele din dotare" ;-)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări