manolo Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Domnu doctor sa traiti! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Acum 2 ore, Marele Savant a spus: Sigur glumiti, nu puteti crede asemenea gogosi! De parca ar avea importantă...unii cred in alah,altii in doi ochi albaștri, și asta nu va afecteaza cu nimic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Acum 3 ore, doru3160 a spus: Ca exista panarama asta de virus, e o certitudine...de mirare e faptul cu nu au scos la vanzare nici un remediu. Probabil acum vor sa profite la maxim de pe urmă consumabilelor, și să mai subtire numărul pensionarilor la nivel global. Ceilalți fiind mai puțini, sunt trecuți drept victime colaterale. Nota 10! Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Ungaria ia masuri de maine pt limitarea raspandirii virusului ,cele mai multe prin limitarea introducerii din afara in tara . Infectati proaspat descoperiti 13 , fata de 5 din ziua precedenta . 0 decedati ,infectati activi 579 , la spital 127 , la terapie intensa 5 . In mai multe locuri din strainatate , medicii legisti au gasit in decedatii covid cheaguri de sange in toate organele ,si un lucru curios ,deocamdata inexplicabil ,celule de maduva osoasa au aparut in circulatia sanguina ..... In weekend Ungaria organizeaza cursa de Formula 1 , ...fara spectatori. Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Intre timp Austria, Norvegia, Lituania, Grecia, Ungaria, au pus Romania pe un soi de lista neagra... Si cel mai probabil este doar inceputul. Soros si Geitz, sa fie ei ai naibii... Link spre comentariu
elmar Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Acum 4 minute, Marian a spus: Intre timp Austria, Norvegia, Lituania, Grecia, Ungaria, au pus Romania pe un soi de lista neagra Păi... ăștia și mulți alții de prin europa n-au nici un ”sughiț” să ne treacă pe lista neagră...de fapt, cred că abia așteptau un astfel de motiv!Și ne vor scoate de pe acea listă la ”sfântul așteptă” ca de obicei... Noi avem mereu grijă de stăpânii noștrii ...să nu-i supărăm, că fac rău! Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 13, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2020 Daca ne beshtelim singuri...Cine ne pune sa "chitaim" toata ziua ca in RO e "sfarsitul lumii"? Vad ca la ATI stam stationar.E bine inca. Ma sperie rusii.Mergeau "fest" cu 10-11000 infectati pe zi,iar acu au,stabil 6-7 mii.Asta de vreo doua saptamani.Foarte curios in conditiile in care la ei e "strans shurubu" la greu...Daca nici izolarea si carantinarea nu te scapa... Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 (editat) 12 minutes ago, elmar said: de fapt, cred că abia așteptau un astfel de motiv! Din nou arati cat de rupt de realitate esti. Iau doar exemplul Greciei care traieste in mare masura din turism si care ar pierde mult din punct de vedere financiar prin pierderea turistilor Romani. Dar ca sa stii deastea trebui sa mai si gandesti inainte sa scrii, si ganditul ie grele... Editat Iulie 13, 2020 de Marian Link spre comentariu
gas2 dan Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Acum 10 minute, elmar a spus: Noi avem mereu grijă de stăpânii noștrii ...să nu-i supărăm, că fac rău! Care sunt "stăpânii noștrii" ? Va simtiti sluga? Puteti da ceva detalii? Link spre comentariu
elmar Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 (editat) Lasă frate că stiu bine povestea ...și Germania nu poate mânca sparanghel din cauza românilor ... dar, când vine vorba de plătit munca și de asigurarea unor condiții de trai omenești ...uită imediat că sunt nemți! Acum 13 minute, gas2 dan a spus: Care sunt "stăpânii noștrii" ? Va simtiti sluga? Puteti da ceva detalii? Eu? ...în nici un caz! Detalii!? Uită-te la atitudinea conducătorilor noștrii ...atunci când se duc și ”iau lumină” de la mai marii Europei și ai lumii!Poate așa o să-ți dai seama cine sunt stăpânii și cine sunt slugile! Editat Iulie 13, 2020 de elmar Link spre comentariu
icar Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Acum 19 ore, VAX a spus: Este ca o gripa, care la unii se complica cu pneumonie. Daca tratezi pneumonia nu patesti nimic grav. Da Vax, ai dreptate, numai ca italienii te contrazic al naibii! Ce ati avut voi nu a fost covid, ci gripa sezoniera. Eu am luat de la nepoata, care mi-a tusit in fata, prin februarie. Febra nu am facut, decit 37 cu 4, maxim cu 8 si putin timp. Dar am tusit de am crezut ca-mi dau plaminii afara. Noaptea, mai ales, stateam in fotoliu si tineam "concerte". Sotia a facut si ea, dar ceva mai usor, ca se vaccinase (nu stiu daca din cauza asta, dar facuse vaccin in toamna). A fost o bronsita nasoala la amindoi, vindecata cu Paracetamol, vitamina C, ceaiuri de soc si Coada soricelului si un antibiotic, nu mai stiu cum se numea! Am tusit doua luni, cu ...sanatate! Acum 19 ore, VAX a spus: Scopul este sa scape de o parte din batrani, care consuma bani cu pensia, nu produc. Cit cinism! Aiureli pe pita! Au murit destui tineri, chiar daca vrem sa-i numim victime colaterale. Nu imbolnavesti medici, doar ca vrei sa scapi de batrini! Nu dai economia peste cap, doar ca sa scapi de batrini. E mai ieftin sa le dai o pensie, decit sa dai peste cap intreaga economie! E o aiureala imensa! Pai unde au murit mai multi batrini, in China sau in Italia? Stiti cite modificari a suferit pirdalnicul asta de virus? Daca cineva voia sa omoare batrinii si modificarile scapau de sub control (si asta se pare ca e) si mureau, la gramada, tineri? Puneam pe picioare o alta teorie a conspiratiei? Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Acum 2 ore, RST a spus: Va dura mult, asa cum am preconizat si acum cateva luni si va infecta zeci, poate chiar sute de milioane Era si greu de închipuit asemenea scenariu. Majoritatea sigur au bănuit că în 2 zile scăpăm. Link spre comentariu
icar Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Acum 20 ore, hachia a spus: nu se aproba testele gratuite ci doar cele cu plata Gresit, acela a fost un abuz! Acum 20 ore, hachia a spus: a disparut gripa aviara si cea porcina din ROMANIA Normal! Ca orice gripa sezoniera! In iarna lui 1973, a mai fost o epidemie de gripa nasoala de tot. Eram in armata, infirmeria avea cite trei paturi suprapuse, si tot nu mai era loc,! Si...a trecut, ca orice gripa sezoniera! Asa ca nu a disparut nimic! Acum 20 ore, hachia a spus: mastile vandute statului sunt de 5 ori mai scumpe decat pentru privati Cine poate oase roade, nimic nou sub soare! Si un km de autostrada, la noi, pe loc oblu, e de citeva ori mai scump decit in SUA, la 2000 de metri altitudine! Acum 20 ore, hachia a spus: cica este o raceala un pic mai puternica iar acum ...la arde, celorlati, de alegeri locale!!! Asa, si, ce e nou aici? Acum 20 ore, miticamy a spus: Daca la 20 cazuri au mobilizat armata nu sunt mult mai nebuni ca noi? Miticamy, aia nu au CCR!!!! Si nici PSD! Link spre comentariu
icar Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Acum 18 ore, dan cod a spus: Nu zic ca nu mor oameni. Dar nu e chiar cum se spune. Spune-le asta italienilor, care nu si-au mai vazut rudele inainte sa fie ingropate! Cu miile! Spune-le asta medicilor din spitale, chiar daca nu s-au imbolnavit! Spune-le asta celor care au scapat, cu sechele pe care o sa le duca tota viata de acum inainte! Marian, like! Cu sau fara teoria conspiratiei, covid a imbolnavit peste 12 milioane de oameni, in intreaga lume si a omorit citeva sute de mii. La noi, peste 1800 de morti. 698 de cazuri noi ieri! Cine vrea sa creada ca boala e nasoala rau si ca nu are rost sa plece urechea la toate timpeniile de pe net, e bine, cine nu, iar e bine! Nu-i poate face nimeni sa-si schimbe parerea! Cine crede ca trebuie sa-si pazeasca sanatatea, sanatatea lui si a celor dragi, sa poarte masca si minusi, sa evite aglomeratiile, trece si asta. Cine crede ca e teoria conspiratiei, cine asculta toate timpeniile debitate de tembeliziuni si, mai ales, feisbuk, sa se gindeasca ca boala nu iarta pe nimeni si ca purtarea lor nu ar trebui sa puna in pericol viata celor dragi. Circiumile vor fi deschise si peste un an, treaba e cine vor fi mușterii! Depinde numai de noi! Acum 41 minute, RST a spus: Cum se face ca tara cea mai sigura din lume nu e aparent aparata de nimeni, dar nici atacata de nimeni? Banul e cea mai buna arma! Mai ales daca e minuit de un ...(completati voi, sa nu ma acuze cineva de discriminare!) Link spre comentariu
VAX Postat Iulie 13, 2020 Partajează Postat Iulie 13, 2020 Acum 8 ore, Marele Savant a spus: ....vedeti ca porumbeii raspindesc o gramada de boli, sa nu fi luat ceva de la ei. Sau invers, desigur! De la porumbei (papagali, ...) se poate lua doar ornitoza, produsa de o bacterie nenorocita numita chlamydia psittaci, care intra in celule si de acolo se elimina greu (tratament de minim o luna de zile, cu doxiciclina). Se inmulteste in ficat, in maduva spinarii, etc, dar da simptom respiratoriu grav (pneumonie chiar mortala). Poti sa iei bacteria in plamani si din aerosoli cand mergi pe strada (particule de gainat contaminat). Oricine poate sa fie purtator asimptomatic si ornitoza sa se activeze dupa o gripa (covid, orice cauza care lezeaza plamanul). Initial am crezut ca este ornitoza, nu stiam de covid. De asta am luat doxiciclina. Ulterior mi-am dat seama ca era covid, dupa ce s-au imbolnavit atatea persoane cunoscute, care nu aveau tangenta cu porumbeii, simptomemele fiind ca la covid (pierderea mirosului, tuse, febra,....). Ornitoza nu se ia de la om la persoana, decat in cazuri exceptionale. Link spre comentariu
Postări Recomandate