Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analize Covid in Bucuresti

Postări Recomandate

Acum 2 ore, gas2 dan a spus:

@Marele Savant

"am inteles ca populatia e mai disciplinata"... de unde ai inteles domnule ? O sursa, ceva?
Iar vorbim ca sa aiba timp sa se racesca sifonul ?

Am intrebat daca stie cineva cum a reusit Ungaria (cel putin pentru moment) sa determine populatia sa respecte regulile.
Ungaria pare sa fie pe calea cea buna.

Eram curios daca exista cineva din zona sau cu rude peste granita care sa ne spuna ce masuri s-au luat, cum a reactionat populatia.
Ceva concret.

Tu pina la virsta pe care o ai, ca pari sa ai 15-16 ani, ai aflat de ce moare ciinele?

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu
12 hours ago, VAX said:

Nevasta-mea a facut covidoza la inceputul lunii decembrie 2019

Ar fi o pierdere inutila de timp sa-mi bat capul cu toate aberatiile tale, dar asta mi-a atras atentia.

La inceputul lui Decembrie virusul tocmai aparuse in acel oras din China.

Primul caz la noi a fost prin Februarie ( parca ).

Ce ati avut voi sigur nu a fost o infectie cu covid 19, ci mai degraba gripa sezoniera.

Link spre comentariu

Am ajuns sa-l credem pe Garcea inaintea epidemiologilor, acordam mai multa crezare unui individ a carui atitudine este motivata 100% financiar ( si nu-mi explic cum incultii care-l asculta nu vad asta ), in locul unora care si-au petrecut intreaga viata invatand si cercetand in domeniul medical.

Mai e si latrina 3 care gaseste pe te miri unde asazisi "medici" care par sa sustina teoria conspiratiei, si uite asa prostia se propaga in loc sa fie combatuta.

Link spre comentariu

Amu, din analiza probelor luate din canalizari italiene s-a constatat prezenta unor forme ale virusului de prin octombrie - noiembrie. Asa ca nu-i imposibil ca raspândirea sa sa fi început mai devreme decât ceea ce s-a comunicat oficial pe baza cuvântului de onoare al chinezilor. Si cum virusul e înrudit îndeaproape cu virusii care au provocat SARS 2002 si MERS, cine stie câte forme intermediare s-or fi format si raspândit. Cert este doar ca nu vom scapa degraba de el. Ultimele cercetari par sa indice ca nu putem obtine imunitate prin vaccinare.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Marian a spus:

Ar fi o pierdere inutila de timp sa-mi bat capul cu toate aberatiile tale, dar asta mi-a atras atentia.

La inceputul lui Decembrie virusul tocmai aparuse in acel oras din China.

Primul caz la noi a fost prin Februarie ( parca ).

Ce ati avut voi sigur nu a fost o infectie cu covid 19, ci mai degraba gripa sezoniera.

Virusul asta e mult mai vechi. Am caz concret. Pensionat de boala din cauza plămânilor. Probleme mari de respirație. Doctorii nu știau ce este. Azi pacient perfect sănătos. 

Link spre comentariu

Vechi este virusul "original" daca pot sa-i zic asa, in sensul ca se cunosteau demult forme mai vechi ale lui.

Covid-19 este o versiune noua aparuta in toamna trecuta in acel oras din China.

PS: Doar pentru ca medicii nu stiau cauzele simptomelor nu inseamna ca era automat covid-19.

Link spre comentariu

Ca exista panarama asta de virus, e o certitudine...de mirare e faptul cu nu au scos la vanzare nici un remediu. Probabil acum vor sa profite la maxim de pe urmă consumabilelor, și să mai subtire numărul pensionarilor la nivel global. Ceilalți fiind mai puțini, sunt trecuți drept victime colaterale.

Link spre comentariu

Nu exista remediu specific, de asta nu s-a scos la vanzare.

Este chiar atat de simplu.

Orice altceva este conspiratonism rupt de realitate.

Dexametazona pare sa fi avut efecte benefice in cazur grave, insa nu poate fi catalogat drept tratament specific si recomandat pe scara larga.

Este un corticosteroid foarte puternic cu efecte dramatice la tratament pe termen mai lung, din cauza asta numarul recomandat al dozelor este foarte mic.

Si spun asta pentru ca am avut de-a face cu el si cu efectele lui. 

Pierderile economice la nivel mondial sunt dramatice pentru toate sectoarele, si tu spui ca se fac bani din consumabile?
Esti culmea...

PS: Aia cu subtiatul numarului pensionarilor e prea haioasa sa o iau in serios...refuz sa cred ca si tu gandesti asa, ce naiba, n-oti fi toti paranoici.

Editat de Marian
Link spre comentariu
Acum 11 minute, doru3160 a spus:

și să mai subtire numărul pensionarilor la nivel global. Ceilalți fiind mai puțini, sunt trecuți drept victime colaterale.

Sigur glumiti, nu puteti crede asemenea gogosi!

Acum 13 ore, dan cod a spus:

Dar nu e chiar cum se spune. 

Dar cum este? N-o lasati in coada de peste! Eu cred ca este mai grav decit se crede si in curind vom incepe sa ne rarim vizibil!

Acum 13 ore, VAX a spus:

Eu am avut febra intr-o zi, am fost leoarca de tranpiratie. In rest tuse si stranut pana prin  luna mai, iritatie pe nas si probleme cu mirosul. Am luat si eu doxi + eritromicina.

Par cu aceeasi combinatia ati tratat si porumbeii care au murit prin deces. vedeti ca porumbeii raspindesc o gramada de boli, sa nu fi luat ceva de la ei. Sau invers, desigur!

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu

La tratamentele aplicate singura certitudine este dexametazona.Englezi au stabilit ca ajuta in 25% din cazuri.Antiinflamator puternic.Este un ajuvant la tratament si nu remediu.

Si nu va speriati ca e periculoasa.Se foloseste de f multi ani.Are efecte secundare puternice numai la administrare f lunga.Asa,ocazional,e bine suportata.Ca mai sunt persoane ce pot face reactii adverse,direct,e altceva.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări