Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analize Covid in Bucuresti

Postări Recomandate

Acum 2 minute, Усилитель a spus:

De mai mult 2 saptamani au intre 2 si 6 cazuri, au zile fara decedati, la ei niciunde nu s-a auzit propozitia :nu exista virus. Lumea respecta indicatiile. Cu relaxarea sunt mult mai inainte,.... Au un medicament promitator in testare , un vaccin experimental, fabrica de masti, au inceput fabricarea de ventilatoare medicale si de teste covid dezvoltare proprie , timp /2h cu precizie mare. 

Nu cunosc deloc situatia din Ungaria. La TV sau in ziarele din Romania aflam doar unde s-a mai dat foc la un parlament, unde in lume a iesit lumea sa dea jos guvernul...
Ma gandesc ca si ei PSx-ul lor, AntenaX a lor, Cuitacul, Badea si Cristoiul lor, zvonacii lor... Cei anti-normalitate, pro-dezordine sunt peste tot.
Poate este cineva din zona Ungariei sau care stie si poate ne explica ce au facut, cum de au reusit sa-si vada de interesul tarii lor?

Link spre comentariu

Stefan.Foarte interesant articolul.Eu ce va spuneam de probleme?Le ai?Recunoastele si apoi incearca sa le rezolvi.Ceea ce la noi nu se prea face.Si vad ca se mai gandesc si altii la suprataxare "rechinilor",ma refer la multinationale si banci...Si la planul de "sac intr-ajutorare fara fund" al UE...

Link spre comentariu

@Stefan, nu ma gandeam neaparat la masurile economice. Banuiesc ca sunt cam aceleasi (cu variatiuni) in toata lumea.
Cum a rezolvat Ungaria cu populatia? Asta cred ca este interesant de aflat.
Au acceptat pur-si-simplu masuri drastice de distantare , de carantinare?
Sunt legi mai dure pentru cazurile de dezinformare ale populatiei?
La ei nu exista mass-media si persoaje care sa umple internetul cu mesaje care sa indemne la nerespectarea unor minime reguli de preventie?
CCR-ul lor, Avocatul Poporului de la ei ce face, accepta orice ? :)
Poate avem pe aici pe cineva care ne poate da niste lamuriri.

Editat de gas2 dan
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Усилитель a spus:

De mai mult 2 saptamani au intre 2 si 6 cazuri, au zile fara decedati,

Probabil, ca peste tot, cifra reala este mult mai mare, dar oricum stau bine! In Hu, am inteles ca populatia e mai disciplinata, nu in sensul rau si nu ia la misto orice masura sau informatie care vine din partea oficialitatilor.

la noi, cei luati in serios sint cei fara prea multa scoala sau minte, dar care sint vocali, stiu sa se bage in fata sau doar s-au nimerit la locul si clipa potrivita! Plus numarul imens de dezinformari postate zilnic de diverse persoane, din prostie, sau din diverse interese.

Iar neluarea in seama a legilor este sport national! 

Link spre comentariu

@Marele Savant

"am inteles ca populatia e mai disciplinata"... de unde ai inteles domnule ? O sursa, ceva?
Iar vorbim ca sa aiba timp sa se racesca sifonul ?

Am intrebat daca stie cineva cum a reusit Ungaria (cel putin pentru moment) sa determine populatia sa respecte regulile.
Ungaria pare sa fie pe calea cea buna.

Eram curios daca exista cineva din zona sau cu rude peste granita care sa ne spuna ce masuri s-au luat, cum a reactionat populatia.
Ceva concret.

Link spre comentariu

CURIOS    

a  disparut    gripa  aviara    si  cea  porcina  din    ROMANIA

ACUM   avem covid   

se pleaca   din   zona  carantinata    la  sparanghel   cu  aprobare   de   sus  

unul face    a doua  oara    pastele

nu  se   aproba   testele gratuite   ci doar cele  cu plata

mastile  vandute   statului   sunt   de  5 ori mai scumpe  decat  pentru privati

la inceputul  pandemiei   unuia  ii ardea de   alegeri   si jos PSD     cica este o raceala  un pic mai puternica   iar    acum     ......

unul ,doi fac petreceri   cu  zeci de invitati   

ps        covidul    a  aparut   in           romania   nu in china       va fi  concluzia      finala

Editat de hachia
Link spre comentariu

CITAT:                Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 09:05
Guvernul din Victoria, regiune din sud-estul Australiei, a făcut apel la armată pentru a putea gestiona un nou focar de Coronavirus care a apărut în Melbourne, cel mai mare oraș din această regiune.
Apelul vine după ce au fost identificate 20 de noi cazuri în Melbourne într-o singură zi. Peste 1.000 de militari vor fi mobilizați pentru a se asigura paza hotelurilor în care vor fi carantinați cei confirmați cu virusul.
De asemenea, armata va mai oferi ajutor pentru gestionarea situațiilor de urgență, planificare și sprijin logistic în reședința regiunii Victoria din Australia.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Daca la 20 cazuri au mobilizat armata nu sunt mult mai nebuni ca noi? Sau poate doar normali?

Oare de ce ar scrie cineva PSD si romania?

Link spre comentariu

Cu voia sau fara voia lor, imbecilii care tot sustin ca nu exista Covid-19 au reusit sa izoleze tara asta de lume,
au reusit sa faca sa ajungem la aproape 5% pozitivi din cei testati.
Daca tot scriem pe un  forum tehnic, eu invit pe cei care sustin ca nu exista Covid (fiindca nu se vede) sa bage degetele in priza (nici curentul electric nu se vede).
Criza asta a ascos la iveala tot felul de imbecili. Oameni care, aparent, pareau normali.
Mai lipeau o piesa, mai depanau un radio-tv... In realitate in ei se afla o mare ura pe civilizatia asta !
Au prins Pandemia Televizata. LIVE ! Au aflat idei noi, au aflat cuvinte noi!
Au ajuns depanatorii radio-tv sa-si dea cu parea despre ARN, ADN... ?!
"Nu e bine domnule chestor."

Link spre comentariu

Exista covid, dar nu este asa de periculos cum vor astia sa ne sperie. Nevasta-mea a facut covidoza la inceputul lunii decembrie 2019. A luat virusul de la niste fetite din Brasov, cu care facea meditatie la mate. Ele l-au luat virusul de la mama lor, care a facut covidoza (forma mai rea) in noiembrie 2019. Eu am trecut prin boala asta la doua saptamani dupa ce s-a imbolnavit nevasta-mea. La ea a fost mai rau, ca o pneumonie, si i-am dat doxiciclina si eritromicina timp de o luna. Eu am avut febra intr-o zi, am fost leoarca de tranpiratie. In rest tuse si stranut pana prin  luna mai, iritatie pe nas si probleme cu mirosul. Am luat si eu doxi + eritromicina.

Baiatul meu, cumnatul cu nevasta si copilul, proful de mate al copilului, toti din Bucuresti, au trecut prin covidoza in ianuarie - februarie 2020.

Saptamana trecuta baiatul meu a fost la stomatolog sa-i extraga o masea de minte (500 ron taxa) si stand pe holul stomatologiei timp de doua ore, a discutat cu multe persoane de acolo, inclusiv cu doctori. Toate spuneau ca au facut covidoza la inceputul acestui an.

Este ca o gripa, care la unii se complica cu pneumonie. Daca tratezi pneumonia nu patesti nimic grav.

Este posibil (probabil) ca sa fie o diversiune facuta la scara mare, cu acordul tarilor importante, inclusiv al Chinei. Scopul este sa scape de o parte din batrani, care consuma bani cu pensia, nu produc. China se plangea in urma cu cativa ani ca are populatia imbatranita, de la faptul ca chinezii aveau voie sa faca un singur copil (prin lege de pe timpul lui Mao). A modificat legea si le-a dat voie sa faca doi copii.

Nu mor batranii de la covid atat de multi cat s-ar dori si au blocat spitalele, nu dau voie sa fie tratati bolnavii cronic. Spitalele sunt mai mult goale, sub pretextul ca asteapta sa vina valul de bolnavi de covid.

Este o magarie, asta este parerea mea.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări