franzm Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 (editat) Acum 3 ore, Marele Savant a spus: ceea ce, Boieri dumneavoastra, e putin altceva! Eu am alta idee (daca tot ne dam cu presupusul): am inteles ca cei care au probleme grave, le au din cauza unei reactii de aparare prea puternice a organismului! or pentru asta, exista medicamente care scad imunitate, medicamente cunoscute, foarte ieftine si care testate pe pilea proprie, functioneaza! De la un sef de stat poporul disperat (multi americani sunt în aceasta situatie) asteapta solutii, nu vorbe aruncate la plesneala, vorbe pe care unii dintre adeptii sai le-au luat de bune. Reactia imunitara este cunoscuta sub denumirea de cytokine storm si un medicament posibil ar fi dexametazona. Se cerceteaza deja folosirea sa în anumite forme de îmbolnavire cu virusul actual. Dar nu-i panaceu. Cum nici vaccinul BCG nu e. Acum 1 oră, icar a spus: Autopsia se face in cazul unei morti suspecte sau pentru a lamuri un diagnostic. Daca stii ca, Dumnezeu sa-l ierte, a murit de covid, la ce sa mai imprastii infectia prin autopsie? Cui foloseste? Foloseste medicinei. Vezi ce l-a omorât, cum l-a omorât, de ce l-a omorât. Ca sa stii cum sa îl tratezi. Ca altfel chiar ajungem sa aplicam recomandarile domnului doctor Trump. Editat Iulie 11, 2020 de franzm Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 Acum 11 minute, franzm a spus: Vezi ce l-a omorât, cum l-a omorât, de ce l-a omorât. cred ca s-ar bloca stabilimentele de profil!cum arata pe interior un om mort de virus deja se stie, testarea se poate face si fara necropsie. iar cindva intelesesem ca exista un singur legist in fiecare judet, nu cred ca ar face fata daca nu s-a schimbat situatia intre timp! Acum 13 minute, franzm a spus: Dar nu-i panaceu nu e nevoie de un panaceu ci de un medicament care sa combata sau sa reduca reactia imunitara! Link spre comentariu
icar Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 Acum 1 oră, dan cod a spus: Nu-i deloc caricatura cel de la casa alba Corect! Nici macar caricatura nu poate fi numit! Cit de mirlan poti fii, sa intorci spatele reginei Angliei, cit de mirlan trebuie sa fii, ca sa o lasi sa astepte, dupa curu' tau, un sfert de ceas? A, vrei, prin mirlania ta, sa arati ca esti seful suprem? Urit! Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 (editat) Acum 8 minute, Marele Savant a spus: iar cindva intelesesem ca exista un singur legist in fiecare judet, Da, sunt putini si ar mai fi nevoie si de histo-patologi. Astia sunt ocupati si cu biopsii pentru oameni vii. Eu am asteptat o luna un rezultat la o biopsie la Bioclinica Timisoara. Mi-au spus din capul locului ca nu merge repede. Nu cred ca e nevoie de autopsie la fiecare decedat si nici nu cred ca cineva le-a interzis. S-au facut suficiente pentru a se vedea cum actioneaza virusul. Editat Iulie 11, 2020 de d2134 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 Acum 2 ore, icar a spus: Acum 9 ore, Marian a spus: acum problema principala este prostia fara precedent ( si aparent incurabila ) din capul omului de rand. Toata stima! Marian, un mare LIKE! Intretinuta cu talent si simtul raspunderi de oamenii de nerind, adica de elitele destepte si culte la cap, care isi dau cu parerea zi si noapte scriind toate prostiile posibile. unii chiar poate interesati, poate au ei sau o ruda apropiata o firma de servicii funerare, de fabricat coliva, luminari sau prosoape...ca altfel nimeni nu poate fi asa de prost cum ii vedem/citim zilnic unele persoane publice! Link spre comentariu
icar Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 Acum 20 minute, franzm a spus: Foloseste medicinei Corect, dar nu despre asta vorbeam. Fii sigur ca s-au facut autopsi la greu, altfel nu aflau o multime de treburi. Cind nu mai e nevoie, nu se mai face, dar de aici pina la a afirma ca s-a interzis, e cale lunga! Acum intram, incet, incet, in isteria salvarilor negre! Link spre comentariu
hachia Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 (editat) https://www.facebook.com/watchparty/309294170209388/ ESTE COVID???? Editat Iulie 11, 2020 de hachia Link spre comentariu
icar Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 (editat) Acum 2 ore, Marian a spus: ca individul ala are atata putere Individul ala are la indemiba valiza cu butonul rosu!!! Marian, inca o data, spre disperarea unora, un mare LIKE! Editat Iulie 11, 2020 de icar Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 Acum 22 minute, icar a spus: Corect! Nici macar caricatura nu poate fi numit! Cit de mirlan poti fii, sa intorci spatele reginei Angliei, cit de mirlan trebuie sa fii, ca sa o lasi sa astepte, dupa curu' tau, un sfert de ceas? A, vrei, prin mirlania ta, sa arati ca esti seful suprem? Urit! Nu vreau sa întru în polemica cu nimeni mi-am spus părerea și cred ca am dreptul la asta. Nu zic ca este omul perfect dar este acolo pentru a trebuia sa fie. Subiectul e mult mai amplu, întra în sfere interzise pe forum, și oricum nu are legătură cu covidul din București. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 11, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2020 Trump este unul din putinii care a spart castele sforarilor aplicand marketingul din bussines.Niciun analist nu i-a acordat nicio sansa la inceput.Pentru reusita sa merita admirat.Restul,cum zice si Dancod,nu face obiectul discutiilor noastre. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 Acum 33 minute, icar a spus: Corect, dar nu despre asta vorbeam. Fii sigur ca s-au facut autopsi la greu, altfel nu aflau o multime de treburi. Cind nu mai e nevoie, nu se mai face, dar de aici pina la a afirma ca s-a interzis, e cale lunga! Acum intram, incet, incet, in isteria salvarilor negre! ciudat este ca si unei persoane calcate pe trecerea de pietoni de un camion i se face necropsia, desi cam orice copil de 4 ani ar putea prevedea rezultatul! Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 (editat) Acum 2 ore, BRANCA a spus: ..................... Stau pur si simplu si analizez situatia. ....................... Si daca de 30 de ani suntem mintiti continu imi spuneti ca acu trebuie sa cred autoritatile,fara nicio rezerva? În România prezentului "autorități" sunt și Parlamentul ( cu componența cunoscută) și Guvernul și CCR. Din păcate asistăm la un război politic între autorități în context de criză pandemică. Nasol moment. Eu, din principiu, sunt adeptul ideii ca cetățeanul să ia drept "bun" ceea ce spun autoritățile și să acționeze în consecința, că altfel o dăm în haos. Dar în situația actuală, autoritățile enumerate mai sus strigă în mod diferit, așa că cetățeanului de rând îi rămâne doar opțiunea de a alege pe bază de partizanat politic. Între timp, guvidu' își face de cap. ........................... Personal cred că starea de urgență trebuia prelungită încă o lună înainte de a trece la "relaxare". Nu crăpa nimeni, nici economia. Iar diasporenii (sau alții) care vroiau neapărat să vină în țară ... 14 zile carantină la cort, pe câmpul de la graniță, păpică și apă la gamelă. .............................. În altă ordine de idei, virusul ăsta e taaare ciudat, e "chipurile" mai al dreaq ca orice virus cunoscut pănă acum. Poate chiar e, dar în acest caz pare făcut în labo... nu mai zic nimic, să nu mă facă lumea conspiraționist ... ..................... Trump e un republican "old style", dar unii dintre noi au uitat ce înseamnă asta. Eu cred că face ce trebuie pentru țara sa și (indirect) pentru întreg mapamondul. China trebuie pusă la punct, în interesul restului lumii. Părere personală. Editat Iulie 11, 2020 de +_Florin_+ Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 11, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2020 Autopsiile au fost interzise in aprilie,cu ordin.S-au facut totusi un nr restrans de autopsii in scop stiintific https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/26/ticalosia-autoritatilor-interzicerea-autopsiilor-la-cazurile-mortilor-infectati-cu-noul-coronavirus-comentariile-lui-vasile-astarastoae/ Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 (editat) Acum 5 ore, dan cod a spus: Nu-i deloc caricatura cel de la casa alba. Dar fiecare cu părerea lui. Este ditamai caricatura ! A reusit sa isi bage picioarele in mai toate tratatele incheiate decurs a zeci de ani de predecesorii sai. Dar hai, treaca de la mine si sa zicem ca nu e vina lui. Mai degraba pe mine ma uimesc aia care au propus caricatura acolo, ca dupa aia oamenii au fost pusi sa aleaga intre doi candidati si bufonul number one a iesit. Cel mai catastrofal, dupa parerea mea, va fi daca aceasta caricatura va iesi iar presedinte. Editat Iulie 11, 2020 de maxente Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 11, 2020 Partajează Postat Iulie 11, 2020 Acum 18 minute, maxente a spus: A reusit sa isi bage picioarele in mai toate tratatele incheiate decurs a zeci de ani de predecesorii sai. Eu cred că e primul președinte american care a reușit să-și bage picioarele în epoca inițiată de Henry Kissinger, omul care a deschis calea către hegemonia chineză. Felicitări d-le Trump! ... cu mențiunea că America s-a trezit cam târziu, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Ce va fi, vom vedea. În rest, ne descurcăm cum putem, încercând să evităm contaminarea cu virusul creeat în laboratoarele chinezești... Link spre comentariu
Postări Recomandate