Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analize Covid in Bucuresti

Postări Recomandate

Acum 2 ore, BRANCA a spus:

Da' cand faci 2000 de teste si sari maine la 4000 si pe urma sari la 6 si acum la 14000 ceva nu-mi suna bine.

Eu nu reusesc sa pricep si nimeni dintre conspirationisti nu spune, care ar fi interesul guvernelor de pe tot globul in chestia asta? poate un om sanatos la cap sa creada ca guvernele vor sa fie reduse activitatile economice, sa scada masiv incasarile bugetare, sa se ajunga la revolte populare doar pentru a se da singuri jos de la guvernare, eventual sa se aleaga si cu un glonte sau sa fie trasi in teapa?

e de inteles ca afara e cald, multi se plictisesc asteptind pensia sau ajutorul social, dar poate ar trebui sa abereze pe teme mai putin periculoase pentru cei din jur!

Poate ca ar fi timpul ca organele statului sa lase timiditatea deoparte si sa aplice legea tuturo celor care imprastie zvonuri care pot duce la pierderi de vieti sau revolte!

O parte dintre zvoneri sau raspindaci probabil au interese in bransa, au cimitire private, firme funerare, saloane pentru pomeni, fabrica cruci, luminari sau coroane, dar restul de ce o fac? nu se gindesc ca pot pica singuri in groapa? se stie ca cimitirele sint pline de oameni de neinlocuit si de viteji ascunsi in fata monitoarelor!

Link spre comentariu

Pe de-o parte vorbim de pandemie, adica de un eveniment la nivel global, pe de alta parte vedem cum diversele guverne o tin fiecare cu a lui. Daca "liderul lumii libere" recomanda injectii cu dezinfectant industrial sau alte leacuri nazdravane, când orice deces este automat contabilizat la rubrica covid-19 si se interzic autopsii asupra decedatilor, noi cu cine votam? Pe cine sa mai credem? Guverne, oficiali, savanti? Toata treaba pute, da rau de tot.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, franzm a spus:

Daca "liderul lumii libere" recomanda injectii cu dezinfectant industrial

cred ca mi-a scapat asta! aveti ceva linkuri, articole,etc? parca a fost vorba de niste analfabeti functionali care au baut un dezinfectant pentru acvarii, nu o recomandare a "liderului lumii libere"! e bine de stiut adevarul, altfel, poate ca altcineva va cita postarea dv. si ca dovada va oferi linkul spre forum, scazind credibilitatea acestuia!

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu

Actualmente, un ins si fii sai adulti sunt cercetati în stare de arest dupa ce mai multe persoane au decedat folosind mineralele minune comercializate de acestia în SUA (dupa ce si-a lansat Trump recomandarea). Noroc ca liderul celalalt s-a abtinut sa ne recomande "Aliosa cel voinic...", desi ar fi fost, poate, mai aproape de adevar.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, valivoi a spus:

se pare ca e vorba de stiri preluate trunchiat pentru a reiesi ce doreste cel care le posteaza. nu ca Trump ar fi un destept, dar daca urmam linkul citim de fapt ca:

''''"Văd că dezinfectantul îl poate elimina (n.r. coronavirusul) într-un minut. Un minut. Există o modalitate prin care am putea face asta, prin injectarea în corp sau altă modalitate de curățare? Ar fi interesant să verificăm asta. Se poate sau nu se poate. Nu sunt medic”, a declarat Donald Trump.'''' ceea ce, Boieri dumneavoastra, e putin altceva!

Eu am alta idee (daca tot ne dam cu presupusul): am inteles ca cei care au probleme grave, le au din cauza unei reactii de aparare prea puternice a organismului! or pentru asta, exista medicamente care scad imunitate, medicamente cunoscute, foarte ieftine si care testate pe pilea proprie, functioneaza! Nu dau nume, dar fac parte dintr-o clasa de medicamente cunoscute de ceva timp si destul de folosite! Mie mi-au rezolvat o probleme veche in citeva zile! Chestia ca asta s-a intimplat la recomandarea GP din UK, in Ro nici un medic nu mi-a facut recomandarea respectiva. Cind i-am spus medicului de familie, a zis ceva de genul ''da, se putea folosi si xxx, dar nu m-am gindit''!

Link spre comentariu
Acum 7 ore, sesebe a spus:

S-ar ajunge la situația din martie fără a mai fi impusa de nimeni.

Am ajuns deja! Peste 600 de imbolnaviri si ieri.

Acum 7 ore, sesebe a spus:

Explozia a început deja

Sesebe, eu ma refeream striuc la Sebes, unde, desi doamna C. a fost declarata, normal de gura lumii, bolnava de covid, nu s-a intimplat nimic, desi joia merg in piata, dupa brinza, lapte si altele, zeci, sute de persoane! Nu stiu mai multe, dar, din ce aud la radio local, nu avem nici un bolnav, simptomatic au ba! Adica, ce vreau sa spun, daca tipa e intr-adevar bolnava, crede cineva, conform teoriei conspiratiei, ca ratatu medicii (platiti bine inteles!)  ocazia sa declanseze isteria? Au trecut mai mult de 14 zile de atunci.

Brinca, de ce trebuie sa generalizam? Inca o data, suntem la un concurs, cine are mai multi bolnavi? Nu cred!

Link spre comentariu
Acum 6 ore, Marian a spus:

acum problema principala este prostia fara precedent ( si aparent incurabila ) din capul omului de rand.

Toata stima! Marian, un mare LIKE!

Acum 6 ore, Marele Savant a spus:

care ar fi interesul guvernelor de pe tot globul in chestia asta?

Pai eu nu asta tot intreb, suntem la un concurs?????

Acum 6 ore, Marele Savant a spus:

si sa aplice legea tuturo celor care imprastie zvonuri care pot duce la pierderi de vieti sau revolte!

Nu se poate, se incalca drepturile si libertatile individului, sare de cur in sus CCR-ul! (eu, pe membrii CCR i-as acuza de genocid!)

Acum 5 ore, franzm a spus:

Daca "liderul lumii libere" recomanda injectii cu dezinfectant industrial sau alte leacuri nazdravane,

Pai la ce sa te astepti de la un cretin narcisist?

Toata treaba pute, da rau de tot.

Nu pute, dar adeptii teoriei conspiratiuei  vor cu tot dinadinsul sa puta!

se interzic autopsii asupra decedatilor,

Autopsia se face in cazul unei morti suspecte sau pentru a lamuri un diagnostic. Daca stii ca, Dumnezeu sa-l ierte, a murit de covid, la ce sa mai imprastii infectia prin autopsie? Cui foloseste?

Mare Savant, Franzm are dreptate, Trump a recomandat asa ceva, a fost in voga stirea, o vreme. Nu o gasesc, dar este!

1 oră în urmă, Marele Savant a spus:

Există o modalitate prin care am putea face asta, prin injectarea în corp sau altă modalitate de curățare? Ar fi interesant să verificăm asta

Mare Savant, iertat sa-mi fie, dar asta ce-i??? Auzi, Ar fi interesant să verificăm asta!!  Cum poti gindi, barem, o asa enormitate, dar sa o mai dai pe gura! Bun, ma astept sa zica asta unul de la "Vax populi", dar nu intiiul om al lumii!! NU are absolut nici o scuza pentru prosia debitata!!!

1 oră în urmă, Marele Savant a spus:

or pentru asta, exista medicamente care scad imunitatea

Printre medicamentele testate, au fost cele pentru SIDA si boala autoimuna. Nu prea au dat rezultate.

Link spre comentariu

Si la americani tot despre prostie fara precedent vorbim.

Ca societate n-ai cum sa fii intreg la cerebel si totusi sa pui o caricatura la casa alba.

Isi merita soarta cu varf si indesat. Nu pentru ei imi fac griji, ci pentru faptul ca individul ala are atata putere la dispozitie incat poate afecta multe la nivel mondial.

In ceea ce priveste comunicarea oficialitatilor noastre, este normal sa existe balbe mai mult sau mai putin semnificative, si asta din 2 motive.

Primul ar fi lipsa de interes pentru vot a omului de rand ( si aici tot la prostie ajungem ), situatie care duce la nepotism in loc de meritocratie.

Al 2-lea ar trebui sa fie evident, si este valabil pentru toate tarile, pentru ca avem de-a face cu un virus nou, nu se stie mai nimic, totul este o descoperire si pentru cercetatori, iar cercetarea medicala cere mult, foarte mult timp. Progresele medicale semnificative s-au facut pe zeci de ani, nu pe cateva luni.

Principala sursa de alimentare a prostiei in cazul covid este facebook, si parerea mea este ca acolo ar trebui implementata un soi de cenzura selectiva ( sunt cat se poate de serios ), fie ea si temporara. Asta pentru ca pur si simplu s-au inmultit prea rau sfertodoctii, parerologii, posesorii de fragmente de neuron, si, in general aia 100% paraleli cu realitatea, ceva trebui facut pentru ca in joc sunt prea multe vieti ca sa ne permitem sa-i toleram. In situatii de urgenta, se iau masuri de urgenta.

Si hai ca inteleg ca oamenii de rand, cu ocupatii si studii modeste, sa fie susceptibili la fake news, insa m-am confruntat si cu electronisti pe care ii consideram seriosi, si care gandesc la fel, si promoveaza pana in panzele albe, acelasi tip de prostie, si asta m-a derutat complet... Pai se presupune ca pentru a activa in electronica, tre sa ai macar cativa neuroni in stare buna de functionare, adica sa ai un nivel de inteligenta, ratiune si logica cel putin mediu... Cum naiba poti sa intelegi fizica si matematica la un nivel macar decent, si totusi sa fii atat de... nu-mi explic.

Pe scurt, acolo unde vorba buna nu tine, se intervine cu forta.

Cea mai mare porcarie ( si poate chiar genocid asa cum s-a zis ) este sa declari neconstitutionala internarea bolnavilor de coronavirus, asteptati si-o sa vedeti urmarile in maxim 3 saptamani, o sa spunem ca cei 698 de noi infectati de azi sunt precum o umbra efemera. 

CCR trebui sa dispara urgent, la fel si avocatul coruptilor, sunt 2 institutii care pun populismul mai presus de vieti, ceea ce este crima impotriva umanitatii.

Editat de Marian
Link spre comentariu

Eu nu ma iau dupa nicio teorie conspirationista.Stau pur si simplu si analizez situatia.

Si daca de 30 de ani suntem mintiti continu imi spuneti ca acu trebuie sa cred autoritatile,fara nicio rezerva?

Eu nu fac parte din niciun grup de suporteri partizani...Din aia care au slagarele cunoscute."Ai mei sunt mai buni;ai mei n-au culoare rosie;ai mei nu sunt."..s.a.m.d.Inca nu s-a trezit lumea dupa "meciurile de box" din '90.Si sunt sigur,data find varsta mea,ca n-o sa apuc ziua aia!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări