Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analize Covid in Bucuresti

Postări Recomandate

Acum 13 ore, doru3160 a spus:

Nici daca le zici ca tusești, te doare gâtul si faci febra din cand in cand nu te testează? Cred ca ai si transport asigurat cu izoleta până la locul de testare, daca nu recoltează la domiciliu. ...

Cred ca e o solutie de a fi testat, dar sa nu fi cumva bagat la grămadă cu alti tusitori si apoi rezultatul sa iasa negativ.

Ii buna aia cu tanzania, pura demagogie dar asa e cand esti politician te faci ca te pricepi la toate.

Ma asteptam sa iasa pozitiv la durian la cum pute...

Cred ca in tanganica au productie mare, dar in zanzibar sigur e jale fiind vorba de turism in general.

Apropos, faza tare cu tanzania, noi ca romani nu avem nevoie de viza acolo. Intri in aeroport din categoria cuca macaii, vezi cozi interminabile la viza cu tot felul de americani, nemti, etc, iar tu ca roman treci like a boss pe langa ei, arati pasaportul romanesc si gata.

Editat de Sharky
Link spre comentariu

La noi e concurenta serioasa intre cabinete particulare , un test rapid se face cu 80 lei......

Eu nu as avea curaj sa ma duc acolo , unde merg si alti suspecti....

In strainatate recoltarea se face din masina proprie ,se lasa jos geamul cam 1/3.....

Daca ajungi in izoleta precis te infectezi , aia nu o dezinfecteaza nimeni in interior.....la fel e si partea spate la salvare....

In Budapesta s-a inceput testarea in masa gratuita   pt 20 mii persoane ,au fost alese din toate zonele si categoriile de varsta pt a avea o imagine 

de ansamblu a stadiului infectarii .Testul este precis si stabileste si daca cineva a trecut prin covid ca si asimptomatic .

http://www.coica.ro

Link spre comentariu

Deocamdata testele de anticorpi existente pe piata nu sunt suficient de specifice (precise).

Sora-mea, care lucreaza la un laborator de analize biologice, exact în domeniul testarii la anticorpi, a trecut prin corona. Ea, cumnatul si unul dintre copii. Celalalt copil, care nu mai locuieste cu ei, nu a facut corona. Si nici socrii. Asa ca pe familia ei s-a facut toata gama de teste pe care le puea face laboratorul (PCR, anticorpi, etc.). Concluzia: Kit-urile de test pentru anticorpi de care dispunea laboratorul (unul dintre cele mai mari din Bavaria), nu sunt suficient de specifice; ele reactioneaza si la anticorpi corona de tip non-covid-19. Deci nu se poate stabili cu siguranta daca ai avut covid-19. Si nici nu se stie daca prezenta anticorpilor ofera imunitate.

Link spre comentariu

Apropo de acuratete analize.A fost mai demult,pe un post TV,un experiment in Bucuresti.S-a luat bere si s-a prezentat ca urina la cateva laboratoare.A iesit ceva de noaptea mintii!

Si asta mi-aduce aminte de cineva care lucra,prin anii 90,la un lab din Viena.Cand erau aglomerati cu probele treceau rezultatele...din "burta"!

Deci pe langa testele care au marja lor de eroare mai intervine si factorul uman.Cine te poate trage la raspundere in babilonia de acuma?

Link spre comentariu

Da.E buna cu testul de anticorpi dar "testul negativ nu exclude prezenta virusului"!!Asa se zice in articol.Atunci la ce-o servi?Sa mai dai un ban ca sa stii ca la momentul azi n-ai virus?Da maine?

Si apropo de seful de trib din Tanzania si analizele covid.Nu poate fi un sambure de adevar in ce zice?Oamenii au gene comune cu toate fiintele vii de pe planeta,ba chiar si cu plantele.Analiza asta PCR nu poate da rateuri?Ma refer ca nu specifici ca proba e de la un animal,o efectuezi ca pentru om...Ca banui testele PCR covid pentru animale s-ar putea sa fie diferite!

Link spre comentariu
La 10.05.2020 la 20:00, Stefan a spus:

Gluma asta nu e prea buna că până vin rezultatele, uneori zile, o sa stai internet lângă persoanele infectate.

Deci asta nici in glumă nu trebuie făcută!

Eu zic ca esti izolat pana se confirma infectarea, altfel, daca iese negativ si dupa asta te infectezi, e cam naspa pt spital.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sper ca nu , eu fac tot posibilul sa evit :

Stau acasa , odata pe saptamana merg la cumparaturi echipat full , nu mananc numai chestii tratate termic , dezinfectez totul ,inclusiv talpa pantofului la intrarea in masina/curte , legumele la spal cu sampon de vase si periuta ,bine de tot , clatesc de mai multe ori , carnea inainte de preparare o oparesc , dupa pun mana pe ea , paine fac acasa , am luat de cateva ori de aia cu seminte nefeliate de la Lidl , o pun la cuptorul preincalzit cu o farfurie de apa pe fund 15 minute , am manusa pe mana stinga ,cu care fac cumparaturile , dau cu dezinfectant pe manusa , pe manerul caruciorului inainte s-o iau din rastel  ,pe manusa dupa tastare cod pin , cardul montat pe dosul palmei sub manusa  ( se cam uita vanzatoarele cand spun ca platesc cu cardul si pun mana invers si piue , parca as avea cip in mana ) in buzunarul drept am batista imbibata cu clor pt situatii de dezinfectare mana dreapta ,  Mai iau cateodata  salam de la un producator local ,produs fiert si afumat pe care spal de 3 X pe exterior cu alcool etilic 98% ....toti banii cash ( pt piata etc ) sunt spalati cu clor concentrat , folosesc cele 3 neoane cu UV-C ......

am fost la piata....

https://www.presasm.ro/video-cum-se-protejeaza-un-satmarean-de-covid19-oamenii-au-ramas-masca/

satmarean-se-protejeaza-de-covid19-777x4

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări