Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analize Covid in Bucuresti

Postări Recomandate

Afirmatia oficialului cu cronicii morti vine in contextul in care exista foarte multe critici referitoare la inchiderea spitalelor.De aceea ziceam ca "pute"...

Si in continuare am rezerve la raportarea cifrelor infectatilor.V-am mai zis-am vrut relaxare s-a "relaxat" si nr infectatilor.Vrem strangerea surubului-creste nr testelor si al infectatilor.Daca am face 20000 de testari poate am avea,sa zic,800 de infectati sau chiar 1000.

Partea proasta ca find mintiti de 30 de ani nu mai avem incredere in autoritati.Si asta,dupa mine,este o chestie proasta.

Link spre comentariu

Nu cred ca avem interese sa avem prea multe cazuri noi pe zi  pentru ca ne putem trezi cu interdictii de a intra in celelalte state din UE. Sunt tari din UE care impun carantina cetatenilor din alte state UE care doresc sa intre la ei in tara. Interesul este de a nu fi pe primele trepte ale podiumului pentru ca "premiul" s-ar putea sa fie .... carantina :85.

@ratza te-ai dus la timp in Grecia! Acum cei care vor sa plece au un morcov in cur din cauza celor 555 de noi cazuri de ieri de ii gadila la stomac :rade:.

Link spre comentariu

Merck.Am zis ieri ca am suspiciuni cu cifra infectatilor.Intr-adevar sunt reale dar...Ziaristii au "ciulit" urechile si au "pescuit" cate ceva...Se pare ca DSP-ul a dat dispozitii clare unde trebuie facute testarile,adica pe grupuri "tinta".Unde se stie sigur ca pot apare confirmari!Apoi in numarul celor infectati sunt si persoane infectate retestate,s.a.m.d.Covidul e in continuare minge de ping pong utilizata de unii si de altii!...Si noi pe cine mai credem?

Am vazut aseara si secventele cu mii de oameni in strada la Beograd...Astia s-au nascut neam de luptatori!Tensiunile sunt mari in unele locuri si parca as zice ca nici noi nu suntem departe...Cu asa ceva nu e bine sa te joci...

Link spre comentariu
Acum 1 oră, BRANCA a spus:

Am vazut aseara si secventele cu mii de oameni in strada la Beograd...Astia s-au nascut neam de luptatori!Tensiunile sunt mari in unele locuri si parca as zice ca nici noi nu suntem departe...Cu asa ceva nu e bine sa te joci...

o solutie ar fi aplicarea legii ! adica toti idiotii care din nestiinta, prostie, rea vointa sau platiti, imprastie cele mai cretine zvonuri, indeamna lumea sa nu ia in seama sfaturile autoritatilor, samd. Cite 20 din astia pe zi, judecati in procedura de urgenta si s-ar schimba lucrurile! guvernul, dovedeste o slabiciune condamnabila lasind sa apara in presa scrisa sau audiovizuala zeci si zeci de minciuni si dezinformari!

Link spre comentariu

Faker.Am vazut la TV.Cifre reale dar imi pastrez opinia exprimata anterior.

Nepotul meu,doctor la Viena,im zicea ca nr real de infectati e cel putin de 5-6 ori mai mare ca al depistatilor.Deci depinde cate teste faci si "unde" le faci daca vrei sa-ti iasa mai multi infectati...

Link spre comentariu

Mie inafara de completarea declaratiei mi-a placut in izolare, timpul a incetinit, a fost liniste, am avu mai mult timp, am pus legume in gradina, mergeam rar la magazin.... Am facut ordine pe ici colo..... Mai puteau 1 luna sa lase, masca chiar si artizanala trebuia introdusa din start. 

@ Branca - da, numarul celor nedepistati e de cateva ori mai mare si cu trecerea  timpului se mareste..... 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, dan cod a spus:

V-ați pus problema dacă avem capacitatea de testare de 13000 zilnic? 

Eu ma cam îndoiesc. 

Presupun ca aveti dovezi solide sa va indoiti de o informatie oficiala. Oricum, nu e mare lucru 13.000 de teste, nu se fac la pila, sint aparate care prelucreaza citeva zeci de teste simultan!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări