Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analize Covid in Bucuresti

Postări Recomandate

3 minutes ago, icar said:

Presedintele Braziliei, care tipa ca virusul este o minciuna, ca sa vezi fatalitate, e... bolnav de taman de covid!

https://www.capital.ro/covid-loveste-la-cel-mai-inalt-nivel-un-celebru-presedinte-de-stat-a-fost-confirmat-pozitiv.html

„Aveam temperatură 38 de grade, dar plămânii mei erau curaţi. Medicii mi-au dat hidroxiclorochină şi azitromicină (un antibiotic – n.r.) şi după aceea m-am simţit mai bine. Mă simt foarte bine acum”, a adăugat Bolsonaro.

Da, da "curajosul" a luat hidroxiclorochina + azitromicina! Eu ii dadeam un sut in cur .... ca doar este o simpla gripa! 

Link spre comentariu
Acum 3 minute, +_Florin_+ a spus:

Ceva e putred aici ...

Iegzact. Pe ce s-au bazat conducatorii de turme atunci când au facut diverse afirmatii? Pentru ca despre virus nici acum nu se stie mare lucru, cu toate ca se cerceteaza intens de peste 20 de ani. Asa ar tebui sa se întrebe boborul.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, +_Florin_+ a spus:

Păi mama lui de virus, ăsta-i mai al dreaq ca toți virușii cu care s-a confruntat omenirea până acum?

Inainte nu era asa foarte mare mobilitate a populatiei plus ca nu existau medicamente care sa iti amelioreze starea,existau 2 variante: mureai,sau pana plecai din locul in care intrasei in contact cu boala deveneai imun si nu mai erai purtator.

Link spre comentariu

Au stiut de la inceput cat este de periculos,dar au preferat bagatelizarea problemei pentru a nu starni panica in populatie,

Plus de asta ,oricum se spune ca Pamantul nu poate sustine atata populatie asa ca le vine manusa situatia "maimarilor".

Link spre comentariu
Acum 1 oră, franzm a spus:

Iegzact. Pe ce s-au bazat conducatorii de turme atunci când au facut diverse afirmatii? Pentru ca despre virus nici acum nu se stie mare lucru, cu toate ca se cerceteaza intens de peste 20 de ani. Asa ar tebui sa se întrebe boborul.

ii preferam pe cei care cerceteaza de 20 de ani in detrimentul celor cu ''scoala vietii''!

apropo de ''boborul'' si ''conducatorii de turme'': ce singe extraterestru va circula prin organism de va permiteti sa jigniti en gros pe toata lumea???

Link spre comentariu
Acum 11 ore, +_Florin_+ a spus:

"vom fi nevoiți să conviețuim cu virusul"

Perfect adevarat, dar nu cum se gindesc unii. Virusurile au fost si vor fi in istoria omenirii. Si, cine stie, pate unul ne va da de cap!

Link spre comentariu
Acum 11 ore, franzm a spus:

Pentru ca despre virus nici acum nu se stie mare lucru

Ba se stiu destule, dar cum lucrurile nu circula pe feisbuc, pare ca nu se stie. Altfel mascariciul si presedintele Braziliei, nu ar fi luat 

hidroxiclorochina + azitromicina! 

Acum 11 ore, valivoi a spus:

Au stiut de la inceput cat este de periculos

Da, dar nu au vrut sa invete lectia chineza, ca de e democratie. Chinezii, tara de origine a virusului, are putin peste 80.000 bolnavi, America, tara democrata, de, are aproape 3 milioane de bolnavi. Lasati teoriile conspiratiei in pace, ca nu au nimic de-a face cu prostia!

Link spre comentariu

Nu va fi deloc ca inainte. Si nici nu va mai fi pentru mult timp. Inca din ianuarie, chinezii au vazut distrugerile pe care coronavirus le face celulelor endoteliale din vasele de sange. Asta pentru-ca aceste celule au receptori ACE2. Au avut ocazia sa faca autopsii atat pe asimptomatici morti in accidente cat si pe cei care au murit din cauza virusului. De altfel celulele endoteliale sunt primele atacate pentru-ca acolo se inmulteste, iar bolnavul nu are nici macar un simptom. Plamanii si restul organelor pe care le mai ataca, sunt doar un fel de bonus si abia atunci incep sa apara simptomele. Daca celulele endoteliale sunt distruse, in vasele de sange se pot forma cheaguri de sange, dar vor fi si depuneri imense de colesterol care vor obtura vasele in scurt timp. Singurii care au ascultat ce au spus chinezii in ianuarie au fost rusii, care au inchis granita cu china la inceputul lui februarie. Restul au crezut ca e un fel de gripa.

Link spre comentariu

Ar fi interesant de vazut ce decont apare la un asimptomatic...

Si iarasi o chestie care "zgaraie" la creier.O oficialitate de la noi a afìrmat ca numarul bolnavilor cronici decedati de alte boli decat covidu ar fi mai mic decat in perioada similara de anul trecut!Asa sa fie?Zic,gurile rele,ca la "prapaditii" din Vest e taman invers.Ba chiar o crestere accentuata.Ce sa intelegem de aici??Sunt romani mai "betonati" ca ailalti?Sau iar ne jucam "de-a alba-neagra" cu cifrele?

Link spre comentariu

555 de noi imbolnaviri, in Romania, mai multe decit in aprilie. O asistenta care nu crede in existenta coronavirusului, s-a imbolnavit si a imbolnavit, la rindulei, patru pacienti si trei medici. Daca in aprilie inchideam circiumile si stateam acasa, acum, cu un nou val pe cap, le deschidem, mergem la mare si la concerte, ba mai dam drumul si bolnavilor pe strada! Chiar nu suntem nomali la cap, sau ce se intimpla?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări