Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analize Covid in Bucuresti

Postări Recomandate

1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Exact razvan.Nu stim cat adevar si cata minciuna e in pandemia asta...Iar povestea cu vaccinul...In India termen fixat o luna pentru descoperirea si implementarea unui vaccin!???Si ziceam de Trump ca e sarit dupe fix cu covidu'...

Sunt,se pare,peste cateva zeci de formule de vaccin in lucru.Da' toti se feresc ca de dracu sa zica ca le dau drumul imediat sau macar in cateva luni.Motivul e clar.Nimeni nu-si asuma riscul de-a imbolnavi sau lichida oameni sanatosi!Nici macar dictatorii!

sau o legislatie idioata, facuta pe gustul birocratilor de pretutindeni, care trage de timp cu anii pentru autorizarea unui medicament!

1 oră în urmă, fluffy37 a spus:

Zilele trecute am fost in Viena...nimeni nu poarta masca in restaurante, benzinarii, magazine. In targurile de vechituri am mai vazut mascati dar putini hai sa zicem 2-3% si aia straini.

Nu am nimic cu portul mastii, distantare, etc, etc dar fara obligativitate. Mi se pare normal, cine vrea sa poarte sa fie dreptul lui si viceversa.

Cat despre faptul ca zilnic ni se inoculeaza frica, teroarea si spaima prin diverse mijloace a-v, as propune ca din momentul in care un individ constientizeaza viata, sa i se spuna zilnic "vezi ca o sa crapi la un moment dat". Garantat o sa se umple lumea de introvertiti si atotstiutori de seama pe internet.

ti se pare normal pine vei ajunge la ATI cu furtune prin toate orificiile! sa vezi ce-ti schimbi parerile atunci!

Link spre comentariu

Icar.Frica,pe langa cea pe care ne-o baga unii in cap acuma,are radacini adanci.E frica atavica transmisa pe gene.Mai e frica bagata de parinti in primii ani de viata,de profesori la scoala,de popi la biserici.Mai e frica din accidente patite,din accidentele altora.Din ce citesti sau din ce vezi...Lista e nesfarsita...Si cu toate astea pana nu da boala in tine nu te gandesti la sfarsit!Ca daca te-ai gandi zilnic banui ca te-ai lasa de trait!

Parca am mai zis.Unii doctori in Italia zic ca incarcaturile virale la pacientii noi nu mai sunt asa mari si periculoase ca inainte.O fi reala povestea?O fi de bine?

Link spre comentariu
Acum 16 minute, icar a spus:

Orice medicament/vaccin, cere un anumit interval de testare si de observat reactii adverse, implicind anumite proceduri si timp.

cind e omul aproape mort, crede ca orice ar putea folosi este bine primit!

Acum ceva ani, aveam un unchi in coma, familia a fost chemata sa-l ia ca sa moara acasa! am mers impreuna cu o matusa, la casa unui chirurg vestit in epoca, undeva in Floreasca, cu diverse atentii (eu am dus curcanii, doi!) si rugamintea a fost ceva de genul: ''dom'n doctor, daca tot moare, macar incercati, faceti scoala pe el, poate va fi de folos altora''! asta se intimpla in 1979, iar unchiul respectiv este inca in viata! ideea este ca unde nu ai nimic de pierdut, se poate incerca tot ce este posibil sa faca bine!

Link spre comentariu

De acord Mare Savant cu incercatul.La vaccin partea proasta e ca-l administrezi unor oameni sanatosi cu riscul de-ai baga in boala!

Iar cu birocratia e un sambure de adevar dar si realitatea protejarii populatiei.In goana dupa profit s-au pus de multe ori pe piata medicamente cu urmari grave!Un exemplu este thalidomida,prescrisa ca un calmant la femeile gravide.Rezultatul?Mii de copii nascuti cu malformatii!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Marele Savant a spus:

ti se pare normal pine vei ajunge la ATI cu furtune prin toate orificiile! sa vezi ce-ti schimbi parerile atunci!

Ai fost cumva pe acolo? Da-ne mai multe detalii, nu de alta dar acum 10 ani cand m-au scos din sala de operatie, am inteles ca m-au bagat la ATI. Problema este ca nu imi amintesc nimic deoarece eram pe alta lume:rade:...cea a anestezicelor.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
Acum 2 ore, BRANCA a spus:

De acord Mare Savant cu incercatul.La vaccin partea proasta e ca-l administrezi unor oameni sanatosi cu riscul de-ai baga in boala!

Iar cu birocratia e un sambure de adevar dar si realitatea protejarii populatiei.In goana dupa profit s-au pus de multe ori pe piata medicamente cu urmari grave!Un exemplu este thalidomida,prescrisa ca un calmant la femeile gravide.Rezultatul?Mii de copii nascuti cu malformatii!

este arhicunoscut exemplul respectiv si scos mereu la inaintare, dar a trecut mai mult de o jumatate de secol de atunci si probabil s-au tras invatamintele necesare! mai ales ca producatorii respectivi vor sa fie pe piata si peste 30 de ani, nu sa dea lovitura si sa sa intre la puscarie! 

o referire la povestea acestui medicament am intilnit-o in romanul ''Medicamentul fatal'' al lui Hailey

1 oră în urmă, fluffy37 a spus:

Ai fost cumva pe acolo? Da-ne mai multe detalii,

am fost, la tatal meu, inainte sa moara! ce detalii anume doriti?

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu

Eu personal ma indoiesc ca toate institutiile de autorizare din lume sunt inscrise intr-o "internationala birocratica retrograda".Incepand cu FDA-ul american...Repet,riscurile sunt enorme.

Si credeti ca thalomida e singurul medicament care a avut probleme?Au fost si altele si-or sa mai fie.Drept ca acu snapanii din corporatii trec pe prospecte si frecventa relativa a efectelor secundare.Sa fie siguri ca n-o sa mai fie dati in judecata...

Ca o paralela.Se platesc sute de milioane despagubiri in SUA pentru ierbicidul Glifosat.Motivul?N-au scris pe eticheta/prospect si n-au atras atentia ca acesta e cancerigen.Au facut unii cancer si gata...Acu,ca sa fim drepti,a stat cineva sa-i verifice pe executanti daca erau echipati si daca respectau normele de securitate?Mizeria aia am impresia ca inca se foloseste in RO.

Link spre comentariu

Eu am scris ca virusul si efectele lui sunt reale .

Am intrebat cat se exagereaza .

Nu scoateti din context , lasand sa se inteleaga altceva .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Eu personal ma indoiesc ca toate institutiile de autorizare din lume sunt inscrise intr-o "internationala birocratica retrograda".Incepand cu FDA-ul american...Repet,riscurile sunt enorme.

birocratia este aceeasi peste tot si se autogenereaza!

.Se platesc sute de milioane despagubiri in SUA

vorbim de tara aia unde poti da in judecata producatorul masinii de spalat daca nu a scris in prospect sa nu speli pisica sau copilul in ea?

Link spre comentariu

Deocamdata USA e buricul lumii.Cam de acolo luam "lumina".Or avea ei multe bube da' cel putin la protejarea proprietatii private si la asigurarea dreptului real de aparare al cetateanului sunt la ani buni de noi,sa nu zic "ani lumina"!Pai n-a recunoscut celebrul Base ca "omul e un nimic in fata institutilor statului"?Cu Melitia,procororii si juzii care fac ce-i taie capu sau interesu si nu raspund?

Si daca doctorii italieni sunt relativ optimisti cu covidu',unii asiatici sunt mai pesimisti.

https://fabricatinromania.info/2020/07/06/cand-scapam-de-calvarul-adus-de-coronavirus-anuntul-facut-de-marele-profesor-kim-woo-jiu/?utm_source=fanatik&utm_medium=referral

Link spre comentariu

Potrivit profesorului, criza coronavirusului are trei scenarii

1) se va comporta asemanator SARS, se va termina in iulie-august, si nu va reveni, daca toate tarile fac eforturi. Este cel mai optimist scenariu, ii da 10% sanse sau chiar mai putin;

2) In aceasta vara va disparea din emisfera nordica, dar se va raspandi in emisfera sudica, apoi se va intoarce in nord in noiembrie sau decembrie, ca gripa sezoniera;

3) va fi creat un vaccin, toata populatia lumii va fi vaccinata si omenirea va scapa de COVID cum a scapat in anii 80 de variola – este cel mai ambitios scenariu si cel mai greu de atins.

Eu prin luna aprilie imi doream si chiar credeam ca primul scenariu va deveni realitate. Carantina a fost dura si multi au facut eforturi si acestea sunt intodeauna rasplatite. Si acum nu cred ca este prea tarziu ca primul scenariu sa devina realitate, sincer inca mai cred. Totusi trebuie sa recunosc ca nici o secunda nu m-am gandit ca odata cu relaxarea oamenii isi vor baga picioarele si vor sterge cu buretele perioada de carantina. Acum eforturile populatiei au scazut enorm si ... dupa fapta si rasplata spunea o vorba romaneasca. 

Link spre comentariu
Acum 11 ore, cimitavita a spus:

Care vaccin? Tocmai au descoperit ca fragmentele de virus distrus, distrug creierul, rinichii, ficatul si in special pancreasul. Virusul asta si mort te omoara.

Partea mai proasta este ca fractiuni din virusii distrusi sunt proteine proprii umane pe care virusul le-a folosit pentru propria multiplicare,dupa vindecare exista probabilitatea deloc neglijabila ca organismul sa recunoasca proprile proteine utilizate ca fiind amenintare si sa le atace ceea ce duce la aparitia bolilor autoimune.

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Marele Savant a spus:

sau o legislatie idioata

Mare Savant, poare fi si asta. Sau concurenta.

Acum 9 ore, BRANCA a spus:

incarcaturile virale la pacientii noi nu mai sunt asa mari si periculoase ca inainte.O fi reala povestea?O fi de bine?

Povesti din astea am auzit multe, nimic confirmat. Cum am mai zis, se vehicula o stirez, cum ca acest virus, Covid-19, a fost gasit, in Spania, in niste fintini in ...martie 2019!

Acum 8 ore, fluffy37 a spus:

cea a anestezicelor.

Fluffy, cei care au scapat, spun cam altceva, adicatalea a fost groaznic si ca nu mai vor sa treaca prin asa ceva!

Acum, multumita criminalilor din CCR, peste 400 de bolnavi confirmati Covid-19 umbla liberi printre noi. Ca nu mai pot ei de amenintarea cu puscaria daca imbolnavesc pe cineva! 

Presedintele Braziliei, care tipa ca virusul este o minciuna, ca sa vezi fatalitate, e... bolnav de taman de covid!

Link spre comentariu
Acum 6 minute, merck a spus:

Eu prin luna aprilie imi doream si chiar credeam ca primul scenariu va deveni realitate. Carantina a fost dura si multi au facut eforturi si acestea sunt intodeauna rasplatite. Si acum nu cred ca este prea tarziu ca primul scenariu sa devina realitate, sincer inca mai cred. Totusi trebuie sa recunosc ca nici o secunda nu m-am gandit ca odata cu relaxarea oamenii isi vor baga picioarele si vor sterge cu buretele perioada de carantina. Acum eforturile populatiei au scazut enorm si ... dupa fapta si rasplata spunea o vorba romaneasca. 

În epoca medievală (inclusiv în epoci mai îndepărtate) au fost epidemii "grele", generate de viruși sau bacterii. Într-o lume proastă, handicapată , înapoiată, care lua "măsuri" infinit  mai ineficiente comparativ cu cele din epoca actuală. Cu toate acestea, epidemiile durau un timp limitat apoi încetau. 

................

Acum, în epoca modernă  sunt unele voci "autorizate" care ne spun că "vom fi nevoiți să conviețuim cu virusul". Adică for ever, așa se înțelege. 

Păi mama lui de virus, ăsta-i mai al dreaq ca toți virușii cu care s-a confruntat omenirea până acum? ... adică cu toată evoluția omenirii, a medicinei, a conștiinței umane, ce își pune amprenta (obligatoriu) și asupra măsurilor de combatere a epidemiilor, noi vom fi nevoiți să conviețuim cu virusul? 

Ceva e putred aici ... :scarpin.

Link spre comentariu
Acum 8 ore, fluffy37 a spus:

Ai fost cumva pe acolo?

As vrea daca mai are cineva link-ul catre postarea mea in care aratam filmarea dintr-o sectie ATI din Italia plina cu bolnavi de coronavirus sa o puna pentru domnul fluffy37,sau daca considera ca este prea deranjanta filmarea sa i-o trimita in privat,eu nu o mai gasesc.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări