Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analize Covid in Bucuresti

Postări Recomandate

Acum 16 ore, mama a spus:

Luati și vă luminați (o lectură așa...mai simpluță...pentru nivelul dumneavoastră):

https://stiintasitehnica.com/industria-tutunului-in-lupta-cu-stiinta-1/

https://stiintasitehnica.com/industria-tutunului-in-lupta-cu-stiinta-2/

Mda, asa cum s-a demonstrat, stiintific, ca Pamintul e plat!

Am avut un profesor, fizician de felul lui, care ne explica despre ecranarea surselor de neutroni. Relatii imbirligate, integrale etc. Tipul ne explica: " graficul de atenuare arata cam asa (si desena graficul pe tabla), iar punctele pe unde trece, sunt astea (si trasa pe grafic punctele ...pe unde graficul trebuia sa traca!)

Acum 17 ore, mama a spus:

Si care este legătura dintre teoria panspermiei și compatibilitatea genetică

Daca am fost prea abscons, imi cer iertare. Traducere, din pacate, nu am.

Link spre comentariu

Una din marile enigme ale pandemiilor a fost si este gripa spaniola.Aparuta aproape simultan in mai multe locatii foarte indepartate geografic.Asta in conditiile in care nu era globalizarea si nici transportul aerian ultrarapid de azi.

A alimentat inclusiv teorii cu origine cosmica.

Link spre comentariu

Branca, gripa spaniola a aparut in Europa, la finele WWI, nici macar in Spania. S-a numit "spaniola" deoarece ziarele spaniole s-au ocupat cel mai mult de ea.  La raspindirea pandemica, a contribuit intoarcerea soldatilor americani si canadieni, de pe frontul din Europa, precum si cele citeva contingente indiene, sub comanda britanica. Desi a fost de o virulenta extrema, a fost tratata ca o gripa banala, asta pina a fost prea tirziu. 

In Europa, coronavirusul a fost adus de doi chinezi, veniti, cu treaba, in nordul Italiei. Cind treaba a devenit nasoala in nord, italienii s-au refugiat in sudul Italiei, normal, luind si gripa in bagaje! Miscarea populatiei, turismul, a dus la raspindirea ei in restul Europei si a altor continente, ne scapind decit putine zone. In SUA, mascariciul sustinea, sus si tare, ca nu va fi covid, ca de, e...America! Asa cum a dorit mascariciul,  acum e America first: peste 2,7 milioane de bolnavi! China are putin peste 85.000 (lasati teoriile conspiratiei pentru cei care le cred).

Treaba e ca virusul se modifica mereu, imbolnavirile si mersul bolii se manifesta diferit, cu sechele pe masura. Tot mai multi tineri, coniderati pina acum imuni sau asimptomatici, cad prada bolii, numarul asimptomaticilor s-a redus, contaminatii manifestind boala sever. 

Si cind te gindesti ca masurile ce trebuie luate, sunt simple: distanta, masca, minusi, spalat des pe miini. Masuri de bun simt,  valabile si in cazul unei gripe obisnuite. Am mai spus asta, in japonia, de zeci de ani, pe perioada gripei sezoniere, cei cu bun simt poarta masca. Fara sa-i oblige cineva!

Link spre comentariu

Curat "democratie"!Cel mai mult ma distreaza,daca pot za zic asa,protestatarii lor anti masca.Ai de sustin ca li se incalca drepturile constitutionale,ca li se restrictioneaza respiratia naturala,etc,etc.Am ajuns sa zic ca prostii nostrii sunt mai destepti decat ai lor!...

Link spre comentariu

In Italia se vehiculeaza tratament obligatoriu .

Sa vedeti ce va fi cu vaccinarea obligatorie covid .Nu se va sti ce va contine si ce efecte se urmaresc .

Motivul va fi foarte important .Eliminarea covid .

Va veni oricum .

Globalizarea  . . . . . .  .

Stie cineva cat la suta xx% este exagerare ?

Virusul si efectele sunt reale , dar cat de manipulata este pandemia stiu putini .

Realitatea amestecata cu minciuna in proportii variabile de la o zi la alta este cel mai bun instrument de prosteala si manipulare .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Exact razvan.Nu stim cat adevar si cata minciuna e in pandemia asta...Iar povestea cu vaccinul...In India termen fixat o luna pentru descoperirea si implementarea unui vaccin!???Si ziceam de Trump ca e sarit dupe fix cu covidu'...

Sunt,se pare,peste cateva zeci de formule de vaccin in lucru.Da' toti se feresc ca de dracu sa zica ca le dau drumul imediat sau macar in cateva luni.Motivul e clar.Nimeni nu-si asuma riscul de-a imbolnavi sau lichida oameni sanatosi!Nici macar dictatorii!

Link spre comentariu

Zilele trecute am fost in Viena...nimeni nu poarta masca in restaurante, benzinarii, magazine. In targurile de vechituri am mai vazut mascati dar putini hai sa zicem 2-3% si aia straini.

Nu am nimic cu portul mastii, distantare, etc, etc dar fara obligativitate. Mi se pare normal, cine vrea sa poarte sa fie dreptul lui si viceversa.

Cat despre faptul ca zilnic ni se inoculeaza frica, teroarea si spaima prin diverse mijloace a-v, as propune ca din momentul in care un individ constientizeaza viata, sa i se spuna zilnic "vezi ca o sa crapi la un moment dat". Garantat o sa se umple lumea de introvertiti si atotstiutori de seama pe internet.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu

Fluffy.Eu n-am pomenit de masca in Austria ca-mi mai sareau unii in cap ca sunt anti covid.Am o cunostinta la Viena cu care vorbesc des si care lucreaza in restaurant.Pot sa confirm ce ai afirmat inainte.

Iar povestea cu speriatul e reala.N-am iesit inca din ea si nici nu stim cand o sa fie asta.Suntem categorie vulnerabila si ne pazim in continuare.Singura chestie ca a mai scazut,o idee,frica initiala.

Link spre comentariu
Acum 49 minute, cimitavita a spus:

Tocmai au descoperit ca fragmentele de virus distrus...

Mda, aiureli! E ca si cum ai zice ca tuica fiarta e mai tare ca aia de dinainte de a o fierbe. Ce sunt virusurile?

Acum 39 minute, razvan-l1 a spus:

Stie cineva cat la suta xx% este exagerare

Intreaba pe morii din Italia, Spania, Anglia sau bolnavii din SUA. Sau chiar pe romanii iesiti din spital, dupa o luna de stat pe aparate!  Adevarul esta ca avem o gripa al naibii de virulenta si contagioasa. Restul ...nu mai conteaza!

Ca nu stiu ce prost, nu a vazut bolnavi de covid, ii raspund ca nici eu nu am vazut bolnavi de holera  sau ciuma. 

Acum 30 minute, BRANCA a spus:

Nimeni nu-si asuma riscul

Chestia aia cu vaccinul descoperit acu' o ora si e injectat la bolnavi, care apoi se fac bine in cinci minute, e doar in filmele cu buget redus! Orice medicament/vaccin, cere un anumit interval de testare si de observat reactii adverse, implicind anumite proceduri si timp. Luati orice film catastrofic cu virusuri, ca sunt destule, si comparati cu ce se intimpla acum in SUA. Nasol e ca gîngania asta se tot modifica, fiind greu de prins cu un vaccin. Gurile rele, spun ca ar fi vorba de o combinatie gripa porcina cu SIDA si la SIDA, dupa cum stim, nu exista vaccin. Nu va bazati pe stirea asta!

Austria sta bine, cu doar putin peste 18 mii de bolnavi! Deci isi poate permite, mai ales ca rata de imbolnaviri e foarte mica. Chestia cu masca e discutabila. Daca tu (zic la modul general, nu cineva anume) nu porti masca, poate fi nasol si pentru mine si pentru tine, adica suntem in acelasi rahat.

Cit despre frica, ea pazeste pepenii. Omul nu stie decit de frica. Asa e facut el. Fricosii mor, pe sosele, din cauza celor care nu le e frica!

Acum 55 minute, fluffy37 a spus:

as propune ca din momentul in care un individ constientizeaza viata, sa i se spuna zilnic "vezi ca o sa crapi la un moment dat".

Fluffy, treaba asta se face de 2000 de ani: frica de Dumnezeu! Si nu se plinge nimeni, din contra! Ba mai mult, frica asta se invata in scoala, din clasa I!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări