Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analize Covid in Bucuresti

Postări Recomandate

Acum 25 minute, valivoi a spus:

Si acum la 3 luni dupa ce a murit mama nu sunt ferm convins ca nu a murit de coronavirus,avea 4 antibiotice in schema de tratament si nu ii scadea deloc febra,pe atunci te testau doar daca spuneai ca ai intrat in contact cu cineva stiut bolnav confirmat, sau intrat in contact cu cineva venit de afara,doctorita a cerut in 3 zile consecutive testarea si au refuzat-o mereu dsp-ul

Da despre asta ziceam si eu legat de testari.Dar s-a mai schimbat ceva pentru ca stiu si ei ca la febra daca iei algocalmin fiole iti scade febra, au interzis procurarea fiolelor din farmacii. Legat de evenimentul din familia ta iti transmit condoleante.

Din cate stiu in tratamentul de COVId este interzis sa se administreze antibiotice, daca mama ta avut COVId poate cu un alt tratament ar fi avut alte sanse. E un tratament asemanator cu cei bolnavi de HIV .

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Valivoi, Dumnezeu sa o odihneasca pe mama ta. Problema grava, e ca sistemul sanitar de stat se ocupa excluziv cu aceasta epidemie, iar bolnavii cronici, care au nevoie de ajutor sunt ignorati, nu au parte de asistenta medicala, sunt condamnati la moarte !  Este un genocid mondial !!! 

Link spre comentariu

la  inceput se testau toti la panica, acum se mai triaza, se testeaza cei cu simptome, d'aia cresc pozitivii in teste. logic ai zice ca infirmiera din spital ar trebui sa se testeze in fiecare zi. 

practic nu e deloc asa, cel putin la mine.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, merck a spus:

Cat timp nu ai un test pozitiv nu este corect sa te bazezi doar pe ce esti tu convis. Poti face un test IgM&IgG si daca IgG>10 ai avut covid-19. 

exista un punctulet acolo care poate contesta testul propus!

* Dacă ați fost diagnosticat anterior sau expus la alte tipuri de coronavirusuri, există posibilitatea unui rezultat fals pozitiv.

https://www.synevo.ro/anticorpi-igg-sars-cov2/

Link spre comentariu

Simptomele ei au fost asemanatoare cu ale unui pacient care a murit cu cateva zile inaintea ei la SPITALUL SF. SPIRIDON IASI GASTROENTEROLOGIE,mort in 24 martie,sectia inchisa,ea a murit in 26 martie,sectia gastroenterologie,luni 30 martie mutasera cabinetul doctoritei diabet din pavilion si nu se mai permitea accesul in pavilion. 

Era bolnava de diabet,HTA,sechele dupa 2 AVC-URI,dar glicemia i-o tineam prin dieta si tratament la 105-135,rar ajungea la 140 o data la 7-14 zile.Tensiunea 150/80-170/90 sub tratament

Editat de valivoi
Link spre comentariu

Treaba cu febra este relativa si va dau un exemplu in cazul meu,de s-au crucit la Spitalul Militar din Brasov.In armata SSC-ul m-a intrebat ce am de tremur cu toate ca era cald in camera si eu imbracat gros.I-am spus ca mi-e frig, mi-a pus mana pe frunte,fruntea sloi.M-a trimis la infirmerie temperatura 42 grade masurata subsuoara stanga,mi-au facut un algocalmin,trimis cu ambulanta unitatii S.M Brasov.Acolo la consult scazuse temperatura la 41.Tratament pastile si sirop ma simteam mai bine.Dupa o saptamana la consultul de seara a asistentei,fruntea rece,subsuoara stanga febra.Nu-i venea sa creada,ca sa fie sigura ca nu fac ceva sa arate asa termometrul mi-a adus doua si a stat pe marginea patului."Da termometrele!"Cum imi era mai usor l-am scos pe cel de sub subsuoara dreapta,temperatura normala.Cu un zambet "te-am prins!"in ochi imi zice "da-l pe alalalt!"Atunci i-a cazut fata,mi-a pus din nou mana pe frunte,a plecat fara sa zica nimic si din seara aia m-au bagat la injectii penicilina 3 pe zi 17 bucati.Asa ca masuratul temperaturii pe frunte este neconcludent,va spun eu ce am patit astea si nu din auzite.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, cmariuss a spus:

Problema grava, e ca sistemul sanitar de stat se ocupa excluziv cu aceasta epidemie, iar bolnavii cronici, care au nevoie de ajutor sunt ignorati, nu au parte de asistenta medicala, sunt condamnati la moarte !  Este un genocid mondial !!! 

Sunt multi bolnavi de diverse care, probabil, refuza sa mai ia contact cu orice spital in momentul asta. Nu ii poti condamna. Nici eu nu as intra in momentele astea in spitale sa ma pricopsesc pe cap cu un virus care ma poate pune in genunchi datorita altor afectiuni pe care le-as avea.

Editat de maxente
Link spre comentariu

Articol din DC News   """

Experții de la Universitatea din Barcelona au găsit urme ale noului coronavirus în eșantioane de ape uzate din Barcelona colectate pe 12 martie 2019. Aceste rezultate ar indica faptul că Covid-19 a fost depistat înainte să apară primul caz în decembrie în China.

Deși Covid-19 duce la o boală respiratorie, s-a dovedit că mari cantități din genomul coronavirus se află în materiile fecale care ajung ulterior în apele uzate.

Experții cer repetarea testelor pentru a afla dacă este chiar vorba despre virusul SARS-CoV-2. Este nevoie de mai multe studii care să confirme această descoperire. În prezent, nu se poate vorbi despre o concluzie definitivă, scrie 20min.es.,cotidian spaniol."""

Link spre comentariu

Din link-ul de pe digi.ro citire:

"Pe lângă dificultăţile respiratorii, pacienţii cu COVID-19 pot experimenta tulburări de coagulare a sângelui, care pot să ducă la accidente vasculare cerebrale, dar şi la inflamaţii severe, care afectează apoi numeroase organe interne."

Virusul asta are nevoie de anumiti receptori pentra andoca si intra în celule. Si cu cât densitatea de receptori este mai mare, cu atât creste probabilitatea ca el sa intre în celulele respective. Din ceea ce se cunoaste pâna acuma, virusul, prin efectul sau asupra sistemului imunitar, exacerbeaza unele boli si predispozitii existente. De ex., tulburarile de coagulare date de mutatia Leiden a factorului de coagulare V (rezistenta la aPC) sunt una dintre cele mai raspândite afectiuni genetice din Europa si, în mod normal (adica fara corona si alte afectiuni), nu provoaca probleme majore celor afectati. Sau, dupa cum spun medicii, este o stare (afectiune) bine compensata iar corona doar strica echilibrul.

Am avut, pâna acuma, trei cazuri în cadrul clanului si la toti simptomele au corespuns afectiunilor cu care sunt de regula confruntati. În plus au avut doar o stare de slabiciune extrema, caracteristica oricarei boli care solicita din plin capacitatea de regenerare a organismului.

Link spre comentariu

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 325 de noi infecții. De ieri până astăzi au fost prelucrate doar 1.877 de teste, ceea ce înseamnă că unul din șase teste a ieșit pozitiv.

Autoritatile rectifica : din 12000 teste. In schimb imaginile filmate la mare arata ingramadeala maxima si nici o masura pt transmiterea virusului, iar trenurile ce merg spre mare sunt aglomerate,..... 

Editat de Усилитель
Link spre comentariu
1 hour ago, franzm said:

Din link-ul de pe digi.ro citire:

"Pe lângă dificultăţile respiratorii, pacienţii cu COVID-19 pot experimenta tulburări de coagulare a sângelui, care pot să ducă la accidente vasculare cerebrale, dar şi la inflamaţii severe, care afectează apoi numeroase organe interne."

Anticoagulante au dat (daca bine imi aduc aminte) italienii cand s-au prins ca trebuie sa combata embolia pulmonara. 

Am mai zis ca in faza severa conteaza foarte mult experienta reanimatorului (acum unii spun ca Dezametazona ar ajuta in faza severa). Acolo se ajunge destul de repede (si din lipsa de experienta + neglijenta) la multiple organ failure sau multiple organ dysfunction. De aia spuneam intr-un post anterior ca banciu o duce pa ma'sa la Matei Bals, da eu pe mama unde o duc? Arhiepiscopul Sucevei a fost dus la Matei Bals tot pentru ca difera calitatea serviciilor de reanimare din tara. 

Link spre comentariu

merck.In Romania circula o zicala-"cel mai bun medicament e...un tren de Bucuresti"!...E valabila.Din pacate grosul doctorilor buni,grosul finantarii si,implicit al dotarilor,se afla acolo.

Am avut o experienta cu o sectie de spital in Timisoara.Cladire de la...1900 toamna,refolosita din alta destinatie initiala!Saloane cu 10-12 paturi,majoritatea cazaturi donate din Vest.Praf,paianjeni si gandaci...Doua WC-uri la 100 de oameni!!!Si niciun dus functional!

Asta in orasul falosului burtos Robu.Cu un DSP care nu functioneaza,ca altfel trebuia sa inchida sectia urgent.

Cate locuri ca astea sunt in tara?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări