Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analize Covid in Bucuresti

Postări Recomandate

1 oră în urmă, merck a spus:

Pai care au fost informatiile (si mai ales care este sursa acestora) care te-au dirijat spre aceste concluzii? Daca te-ai uitat la TV sau ai citit presa romaneasca ... e clar!

Eu sunt convins am avut COVId anul trecut in luna noiembrie, am intrat in contact cu diverse persoane din afara tarii si asa am contactat boala.

S-a manifestat exact asa cum o descrie in general si presa. Am avut febra si dureri in piept si insuficienta respiratorie . Apoi 2 luni de zile am avut dureri in piept dupa acest episod. Ma gandeam sa ma duc la doctor pentru investigatii dar ce sa vezi ca in luna ianuarie a izbucnit "pandemia'.

In luna noiembrie nu  se stia nimic de COVId dar mi-am dat seama ca suferinta mea e ceva nou si ma gandeam chiar cu ce virusi au dat nebunii astia prin aer...Mi-am zis ca e o raceala la plaman sau o viroza. Pentru episoadele de febra am luat algocalmin fiole si mi-au trecut cam dupa 3-4 zile.

Pentru restul, durerile de piept am luat nurofen forte. Nu am luat antibiotic (tratament dupa ce am consultat doctorul de pe internet). A trecut greu si nu puteam dormi noaptea, simteam ca nu am aer suficient.

Cea mai grea perioada a fost cam doua saptamani.

Concluzia mea este ca boala a aparut mult mai devreme ca ea sa devina pandemie mediatizata. Si da au mai facut-o si unii din cercul de cunoscuti , chiar se plangeau de cat de nasoala e 'raceala' sau "viroza"asta.

Ce conteaza, acum sunt bine!

Bine, bine va zice cineva poate a fost o raceala... Am mai fost racit, experienta asta a fost cu totul altceva, aidoma cu ce se spune despre COVId...

Franta macar a recunoscut ca au avut COVId inainte de anuntarea pandemiei:

https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/primul-caz-de-covid-19-din-franta-ar-data-de-la-sfarsitul-lunii-decembrie-studiu-1301772

Editat de Cristian74
Link spre comentariu
Acum 47 minute, d2134 a spus:

Nu vad care e problema. Si purtatorii de HIV pot fi, ani de zile, asimptomatici dar contagiosi.

HIV nu are nimic in comun cu guvidu'

Link spre comentariu
Acum 9 minute, Cristian74 a spus:

Pentru restul, durerile de piept am luat nurofen forte. Nu am luat antibiotic.

Nu mai lua nurofen, e chiar contra indicat ca agraveaza in loc sa amelioreze. Din ce am inteles eu, in cazul covid, nu se trateaza cauza (nu e tratament impotriva virusului) ci se trateaza efectele produse de acest virus. Doar paracetamolul nu e contra indicat.

Editat de maxente
Link spre comentariu

Cel mai bun barometru este numărul pacienților internați la ATI cu simptome de Covid. Aici nu prea există posibilitate de manipulare a cifrelor, cine are nevoie de ATI ajunge acolo vrând-nevrând!

Acest număr reprezintă un procent constant din numărul total (și real) al celor infectați. Din 1000 de infectați, X procente ajung la ATI. Și asta n-o poate schimba nimeni.

Așa ne putem lămuri dacă pandemia în Ro e pe trend ascendent ori ba.

Link spre comentariu

@merck

Nu am nevoie sa citesc diverse articolase din diverse reviste/ziare care scriu orice daca primesc 'cascaval". Ma iau strict dupa informatiile aparute in Romania de-a lungul celor 3 luni de "stari". Asadar...conform liberului arbitru, raman la parerile mele.

Apropos; cand postezi aici in topic...iti pui masca si manusile?

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
19 minutes ago, Cristian74 said:

Eu sunt convins am avut COVId anul trecut in luna noiembrie, am intrat in contact cu diverse persoane din afara tarii si asa am contactat boala.

S-a manifestat exact asa cum o descrie in general si presa. Am avut febra si dureri in piept si insuficienta respiratorie . Apoi 2 luni de zile am avut dureri in piept dupa acest episod. Ma gandeam sa ma duc la doctor pentru investigatii dar ce sa vezi ca in luna ianuarie a izbucnit "pandemia'.

In luna noiembrie nu  se stia nimic de COVId dar mi-am dat seama ca suferinta mea e ceva nou si ma gandeam chiar cu ce virusi au dat nebunii astia prin aer...Mi-am zis ca e o raceala la plaman sau o viroza. Pentru episoadele de febra am luat algocalmin fiole si mi-au trecut cam dupa 3-4 zile.

Pentru restul, durerile de piept am luat nurofen forte. Nu am luat antibiotic. A trecut greu si nu puteam dormi noaptea, simteam ca nu am aer suficient.

Cea mai grea perioada a fost cam doua saptamani.

Concluzia mea este ca boala a aparut mult mai devreme ca ea sa devina pandemie mediatizata. Si da au mai facut-o si unii din cercul de cunoscuti , chiar se plangeau de cat de nasoala e 'raceala' sau "viroza"asta.

Ce conteaza, acum sunt bine!

Bine, bine va zice cineva poate a fost o raceala... Am mai fost racit, experienta asta a fost cu totul altceva, aidoma cu ce se spune despre COVId...

Cat timp nu ai un test pozitiv nu este corect sa te bazezi doar pe ce esti tu convis. Poti face un test IgM&IgG si daca IgG>10 ai avut covid-19. 

Link spre comentariu
10 minutes ago, fluffy37 said:

@merck

Nu am nevoie sa citesc diverse articolase din diverse reviste/ziare care scriu orice daca primesc 'cascaval". Ma iau strict dupa informatiile aparute in Romania de-a lungul celor 3 luni de "stari". Asadar...conform liberului arbitru, raman la parerile mele.

Apropos; cand postezi aici in topic...iti pui masca si manusile?

Intreaba un medic mai citit din RO de AJM si NEJM. Nu stiu daca sunt medici romani care traiesc in Romania si care au reusit performanta sa publice un articol in una din cele doua publicatii. 

Multe din informatiile aparute in Romania sunt false. Chiar si OMS a afirmat unele chestii si apoi au retractat. 

Eu incerc sa fac tot ce pot, port masca KN95 chiar daca imi este greu (nu stiu daca ai urcat macar 2 etaje cu asemenea masca pe figura). 

Link spre comentariu
Acum 19 minute, merck a spus:

Cat timp nu ai un test pozitiv nu este corect sa te bazezi doar pe ce esti tu convis. Poti face un test IgM&IgG si daca IgG>10 ai avut covid-19. 

Pai atunci nici vorba de teste, daca ma duceam la doctor diagnosticul era viroza...Ceva suspect putea sa mai adauge...

Asa, azi nu mai am nimic, nu-mi face test asa ca vreau eu. La spital nu m-as duce ca e periculos sa o iau din nou, si chiar nu am chef sa nu mai dorm vreo 2 saptamani! E chiar nasoala boala asta. Daca o iau totusi din nou, voi schimba nurofenul cu paracetamolul asta pentru ca si doctorul de pe internet a facut-o! Iar la febra algocalmin fiole, face minuni. Poti sa te duci la serviciu a doua zi treci de toate camerele de termoviziune zambind cu masca pe figura.

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

merck.Se pare ca n-ai inteles.Pai daca inainte faceai 5000 teste pe zi si apoi ai facut,BRUSC,dublu teste ce te-ai astepta sa iasa?Repet.Numarul real de infectati e de cateva ori mai mare decat numarul depistatilor.Asta nu e o manevra,sa iasa ce "trebuie"?Eu la asta ma refeream.Nu inghit manipularea.N-am inghitit-o pe vremea lui Ceausescu,cand am avut dosar la Secu,n-o inghit nici acuma.

Link spre comentariu

Si acum la 3 luni dupa ce a murit mama nu sunt ferm convins ca nu a murit de coronavirus,avea 4 antibiotice in schema de tratament si nu ii scadea deloc febra,pe atunci te testau doar daca spuneai ca ai intrat in contact cu cineva stiut bolnav confirmat, sau intrat in contact cu cineva venit de afara,doctorita a cerut in 3 zile consecutive testarea si au refuzat-o mereu dsp-ul

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări