BRANCA Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Astept pe la Sf. Constantin vizita tineretului,din familie,la Severin.Din auzite,nimic cert inca,se pare ca nu poti face analize covid cu plata,in Bucuresti,decat cu aprobarea DSP. Cine stie situatia,evident in Bucuresti?Pe mine ma intereseaza find la capitolul vulnerabil. Personal chestia cu aprobarea mi se pare total aiurea.Nu i-as gasi o logica decat in varianta ca s-ar supra aglomera laboratoarele particulare.Ca acu lucreaza pentru stat... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 De aici tragi o concluzie referitoare la numarul de testari si cum se caculeaza el . Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Interesti-va la Regina Maria. Stiu ca fac teste True PCR si Elisa. Sunati la call center-ul lor si intrebati. La un moment dat pretul de lista era 380lei un test. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Nu au voie încă (parcă) să facă testări la cerere, atunci când trecem la starea de alertă vom avea voie! (așa țin minte că am auzit)! Link spre comentariu
okean Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Nu vreau sa starnesc " oarece " dar incepe sa se contureze ideea ca poporul roman are gene bune lucru observat in special la casieritele de la Lidl, Kaufland...etc Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 10, 2020 Autor Partajează Postat Mai 10, 2020 Mersi de informatii.O sa sun maine.Da' mi se pare ca taman la Regina Maria ar fi povestea! Pe de alta parte maine,in sedinta Consiliu General al Capitalei,se discuta aprobarea unei masuri "stimulative".Se propun 200 lei pentru voluntarii la testare covid!Ce naiba sa mai intelegem?!!! Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 (editat) Acum 17 minute, maresaldeflota a spus: Nu au voie încă (parcă) să facă testări la cerere Eu am la serviciu contract de medicina muncii cu RM si au facut niste teste unor colegi acum cateva zile. De acolo stiu pretul. Acum o luna nu se putea, ne-am dat cu fundul de pamant sa-i convingem si nu au vrut, dar acum probabil ca se poate. @BRANCA o intrebare nu strica si nici nu costa. Editat Mai 10, 2020 de zvonacfirst Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Angajatorul probabil poate... https://www.google.com/amp/s/m.mediafax.ro/amp/social/gabriela-firea-revine-asupra-anuntului-ca-bucurestenii-care-se-vor-oferi-voluntari-pentru-teste-covid-19-vor-primi-bani-anuntul-facut-de-primar-19122527 Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 10, 2020 Autor Partajează Postat Mai 10, 2020 Da.E ca naiba!Am sunat la Regina Maria."Nu se poate"!Am sunat si la Tel verde covid.Cica toti particularii au listecde asteptare...kilometrice! Concluzia e ca suntem in tara lu' Papura Voda!...Nici macar cu bani nu se poate... Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 (editat) Noi am avut o suspiciune si pana la urma s-a confirmat un caz la care nu ne asteptam. Acum ma gandesc ca si daca s-ar putea face teste la cerere pentru persoane fizice ar iesi o adevarata nebunie. Apoi si testul True PCR nu garanteaza ca a doua secunda dupa test un individ nu se poate infecta. Testul iti spune cu acuratete de cca 90% ca la acel moment nu esti infectat. Daca faci testul la Bucuresti si pleci catre Severin, pana acolo trebuie sa stai in eprubeta ca sa fii sigur ca nu te-ai infectat pe drum. Editat Mai 10, 2020 de zvonacfirst Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Doar instituții și doar 25, 1300 lei https://www.achelcor.ro/project/test-rapid- covid-19-igg-igm-25-teste-healgen/ Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Alea sunt teste rapide, nu pot fi folosite pentru stabilirea unui diagnostic de infectare cu Covid-19. Rezultatul este asa: pozitiv - probabil infectia este prezenta, negativ - probabil infectia nu este prezenta. Cuvantul probabil inseamna ca relevanta testului este una discutabila. Testele de tip RT-PCR, care identifica prezenta virusului in secretiile nasofaringiene si oro-faringiene ale persoanei infectate, sunt adevaratele teste dar nici acestea nu au o relevanta de 100%. Totusi pe baza lor se poate pune un diagnostic. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Acum 27 minute, BRANCA a spus: Cica toti particularii au listecde asteptare...kilometrice! Concluzia e ca suntem in tara lu' Papura Voda!...Nici macar cu bani nu se poate... Nici daca le zici ca tusești, te doare gâtul si faci febra din cand in cand nu te testează? Cred ca ai si transport asigurat cu izoleta până la locul de testare, daca nu recoltează la domiciliu. ... Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Gluma asta nu e prea buna că până vin rezultatele, uneori zile, o sa stai internet lângă persoanele infectate. Deci asta nici in glumă nu trebuie făcută! Link spre comentariu
Postări Recomandate