sesebe Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Nu cunosc seria dar trebuie evitat complet orice top de amplificator vintage cu etaj final integrat sau hibrid. Multe amplificatoare Technics erau făcute cu finali hibrizi. Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Acum 33 minute, Andrei Badea a spus: Technics su-v sunt ok ? SU-V care? Că multe sunt cu belele... În general cele noi sunt cu STK-uri. S-a ars, l-ai aruncat... Caută ceva pe tranzistori. Acum 17 minute, fluffy37 a spus: SU-V10X da. Un bun exemplu (tranzistori, 2x120, sunet bun) dar nu prea se încadrează în bugetul lui... Ăla e 2000-2500 de lei (dacă găsești). Eu pe al meu sub 2000 de lei nu l-aș da. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 (editat) L-am avut in urma cu vreo 8 ani...unul din cele mai bune amplificatoare Technics care mi-au trecut prin ...urechi ps...secret audiofilii nu suporta firma technics Editat Mai 13, 2020 de fluffy37 Link spre comentariu
gusti_73 Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 SU-V10X este deosebit... Cred ca toate SU-V.....X sunt superioare. Eu am SU-V4X si mi se pare ok. Chiar daca are finalul cu integrat dedicat. Link spre comentariu
Andrei Badea Postat Mai 13, 2020 Autor Partajează Postat Mai 13, 2020 Astea sau emotiva a-100 Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Pai parca voiai 2x100W/8ohm si mai multe intrari. Emotiva A100 are 2 x 50W/8ohm si e doar un power cu volum - are o singura intrare Link spre comentariu
Andrei Badea Postat Mai 14, 2020 Autor Partajează Postat Mai 14, 2020 Da, m-am zapacit. Am gasit si receivere 5.1,7.1 care par mai flexibile (in special onkyo) . Sa caut 2 canale si eventual un preout pt bass sau sunt ok cele 5.1,7.1? Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 (editat) In general in aceeasi bani, un amplificator stereo ofera o calitate sonora mai buna decat unul multicanal. DAR, pe piata SH pot apare ocazii care sa infirme aceastra "regula". Acum depinde si ce vrea fiecare - daca vrei sa folosesti si la ascultat muzica stereo si la filme acelasi amplificator si boxe, se poate cauta un receiver multicanal cat mai bun. Eu nu prea cunosc piata SH pt ele pt ca [inca] nu folosesc asa ceva. Dar am tot citit pe unele forumuri straine intrebari despre astfel de receivere - modele de top, gasite f ieftin. Editat Iulie 8, 2020 de Shambala Link spre comentariu
Andrei Badea Postat Mai 14, 2020 Autor Partajează Postat Mai 14, 2020 Am inteles, multumesc! Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Și văd că am ajuns tot la ce-am sugerat eu la început (încă din primul post care a fost șters de un moderator...) Nu lua Onkyo. Au probleme cu plăcile HDMI. Sau mai informează-te ce modele sunt cele problematice. La 13.05.2020 la 21:04, gusti_73 a spus: SU-V10X este deosebit... Cred ca toate SU-V.....X sunt superioare. Eu am SU-V4X si mi se pare ok. Chiar daca are finalul cu integrat dedicat. Eu am multe Technics-uri (tranzistori toate: SU-V505; SU-V707; SU-V8; SU-V9; SU-V10X și un SU 8088) și toate mi se pare că se aud superb (părere pur personală sper să nu-mi sară tot forumul în cap) Link spre comentariu
elektronu85 Postat Iulie 8, 2020 Partajează Postat Iulie 8, 2020 (editat) Chiar daca deviez putin de la subiect, un amplificator FOARTE bun este Technics SE-A900, impreuna cu preamplificatorul dedicat. Dar pretul sau depaseste cam cu mult bugetul propus... Eu am linia completa, cu preu, dsp, si toate cele.... si stiu ce zic... In bugetul propus, sau pe aproape ar fi ceva de la Sansui, si anume modelul Sansui AU-X701! Mi se pare un amplificator exceptional, eu il am si in putinul timp pe care am apucat sa il ascult a sunat senzational. DIn pacate, a venit cu ceva probleme de la fostul proprietar si a surclasat la mine, de atunci sta pe dreapta, pentru ca are nevoie practic de tot PCB-ul amplificatorului propriu-zis. Editat Iulie 8, 2020 de Shambala Link spre comentariu
FLONE Postat Ianuarie 8 Partajează Postat Ianuarie 8 La 13.05.2020 la 21:04, gusti_73 a spus: SU-V10X este deosebit... Cred ca toate SU-V.....X sunt superioare. Eu am SU-V4X si mi se pare ok. Chiar daca are finalul cu integrat dedicat. SU-V4X chiar are sunet bun. Fata de V1X sau V2X. Din cauza de SVI2004A. 1 Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 8 Partajează Postat Ianuarie 8 Am si eu câteva exemplare și chiar suna bine, pentru ascultat în surdina sunt nemaipomenite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum