Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cateva modele de amplificatoare

Postări Recomandate

Acum 15 ore, Shambala a spus:

Daca pui problema de BT inseamna ca nu ai nevoie de vreun amplif de calitate...

Scuze ca fac offtopicu asta, dar e bine sa corectam anumite chestii.

S-au mai schimbat vremurile la categoria ''bluștuc''. Exista codecuri care iti transporta muzica la calitatea ei fara sa o altereze: aptx HD de la Qualcolm si LDAC de la Sony. Acum ca bagam ''iempetrei'' facut prost prin acele codecuri asta nu inseamna ca acel bluethoot e prost daca are codecurile astea si e bine implementat.

Editat de maxente
Link spre comentariu

Depinde la ce nivel faci comparatia.  Pe un sistem bun (si din pacate / inevitabil scump) multi vor simti diferenta din primele secunde.  Unii dintre acestia sunt audiofili, si din fericire tu nu te numeri printre ei.  Spun din fericire, pt ca ei nu au viata usoara  ...  :rade:

Link spre comentariu

Nu e vorba de audiofil, dupa 320 urechea umana nu poate face diferenta, este o diferenta de sub 1db dar astea sunt discutii inutile. In indrustia audio pentru autovehicule sunt alte probleme si este multvmai greu sa faci un sistem sa sune ok, sunt vibratii foarte multe, pozitionare difuzoarelor nu este ideala, probleme de faza ale difuzoarelor din cauza distantei si a reflexiilor. In case nu sunt aceste probleme iar audiofilii cauta alte probleme, cabluri , amplificatoare minune si altele. Din punctul meu de vedere sunt 2 categorii , produse ok  si pocnitori 

Link spre comentariu

Dacă tot am ajuns la probleme de faza am și eu o intrebare: dacă folosesc un traf de separare 1:1 cind repar și testez surse, cum identific la care din cele doua fire de iesire din traf am faza și la care nulul? 

Acum legat de cei 320 și sub 1db eu am mari probleme ca nu toată lumea știe sa interpreteze parametrii tehnici. Nu știu care sint diferentele în db dar pe un sistem ceva mai bun chiar și o ureche neantrenata sesizeaza diferența. 

Verificat la mine acasă. Persoane la prima audiție pe sistemul meu au identificat foarte ușor care era mp3 (320) și care flac cu aceeași melodie în 2 formate diferite, iar unii dintre ei ascultau numai mp3 la căști micro de pe telefon. 

Link spre comentariu
On 5/12/2020 at 1:46 PM, sesebe said:

Dacă tot am ajuns la probleme de faza am și eu o intrebare: dacă folosesc un traf de separare 1:1 cind repar și testez surse, cum identific la care din cele doua fire de iesire din traf am faza și la care nulul? 

Acum legat de cei 320 și sub 1db eu am mari probleme ca nu toată lumea știe sa interpreteze parametrii tehnici. Nu știu care sint diferentele în db dar pe un sistem ceva mai bun chiar și o ureche neantrenata sesizeaza diferența. 

Verificat la mine acasă. Persoane la prima audiție pe sistemul meu au identificat foarte ușor care era mp3 (320) și care flac cu aceeași melodie în 2 formate diferite, iar unii dintre ei ascultau numai mp3 la căști micro de pe telefon. 

O sa ma.documentez singur si o sa mi aleg un amplificator. De aici nu am inteles mare lucru , doar ca seria bee este beee

Link spre comentariu

Nu trebuie sa iti bati capul cu detaliile la care au ajuns discutiile.

Amplificatoare sunt multe, si noi si sh. La 1000 lei si 100W/8ohm cu posibilitatea de a fucntiona si la 4 ohmi nu prea ai alte optiuni decat SH. Sau in orice caz doar SH iei ceva bun cu acesti bani.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări