zal Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 (editat) Mare şi greu. Editat Mai 8, 2020 de zal 1 Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Pentru cei cu vederea mai slaba, se poate o poza mai clara cu OT? Adica ca-n prima poza, dar sa vedem scrisul. Multumesc! Link spre comentariu
zal Postat Mai 9, 2020 Autor Partajează Postat Mai 9, 2020 Schema trafo e simbolică, drepturi de autor. Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 9, 2020 Partajează Postat Mai 9, 2020 Nu stiu de ce-mi amintesc ca transformatoarele sunt pe tole. Link spre comentariu
icar Postat Mai 9, 2020 Partajează Postat Mai 9, 2020 (editat) Pe tole EI, probail a vrut sa zica ca nu e toroidal. Schema, se poate la o rezolutie mai buna? Editat Mai 9, 2020 de icar Link spre comentariu
zal Postat Mai 9, 2020 Autor Partajează Postat Mai 9, 2020 Asta e singura de pe net, dar am scos-o eu cu pixul pe hîrtie direct din amplif. Link spre comentariu
zal Postat Mai 17, 2020 Autor Partajează Postat Mai 17, 2020 Aşa, deci nu prezintă interes precum schemuţele de pe net cu 2-3 piese şi 1000Wpmpo. Mă aşteptam să văd simulări şi analize FFT, expertize cu îmbunătăţiri... etc. Unde ne specialiştii? Cred că mîine şterg subiectul. 1 Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 E interesanta schema dar nu inteleg ceva: la intrare nu ar trebui un condesator ca sa se elimine riscul dereglarii PSF-ului in caz ca exista ceva DC pe intrare? Link spre comentariu
darius_bv Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 Ma bucur ca mai postezi din cand in cand, Zal. Mereu vii cu "specialitati", precum schema originala postata mai sus, la care este foarte interesanta abordarea etajului de intrare: repetor catodic, cascoda respectiv amplificator inversor cu reactiile aferente. Oare de ce in practica au renuntat la conexiunile catozilor celui de-al doilea tub fata de schema originala? Daca s-ar vedea mai bine valorile pieselor, as studia-o mai in amanunt. Sa nu stergi topicul. Numai bine! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 Acum 2 ore, zal a spus: Aşa, deci nu prezintă interes precum schemuţele de pe net cu 2-3 piese şi 1000Wpmpo. Mă aşteptam să văd simulări şi analize FFT, expertize cu îmbunătăţiri... etc. Unde ne specialiştii? Cred că mîine şterg subiectul. Ai uitat zal sa conectezi circuitul de NFB si fara acest artificiu amplificatorul PP nu poate functiona cel putin dupa zisele unui guru tafnos Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 Dar cele doua seturi de bobine din catozi nu sint pe acelasi miez si nu reprezinta reactia negativa? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 Acum 48 minute, sesebe a spus: Dar cele doua seturi de bobine din catozi nu sint pe acelasi miez si nu reprezinta reactia negativa? Este o reactie negativa locala , cea care se manifesta de pe secundarul transformatorului la primul etaj de preamplificare constitue o bucla de reactie negativa totala si care este iubita de acelasi guru tafnos Link spre comentariu
zal Postat Mai 17, 2020 Autor Partajează Postat Mai 17, 2020 (editat) Recunosc că nu sînt la curent cine-i guru. Schema desenată de mine e cu valorile corecte, presupunînd că s-au mai modificat faţă de prima schemă neclară găsită pe net (unica). Editat Mai 17, 2020 de zal Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 (editat) Probabil daca citesti aici... Trebuie sa faci click aici ca sa te duca direct la postul cu pricina: Editat Mai 17, 2020 de Thunderer Link spre comentariu
zal Postat Mai 24, 2020 Autor Partajează Postat Mai 24, 2020 (editat) Pînă una alta am rezolvat cu lămpile finale. KT100 sînt obosite două dintre ele, una nu are emisie şi încă una are scurtcircuit intern. Editat Mai 24, 2020 de zal Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum